• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

    Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ περπατάνε στην ΣΕΛΗΝΗ !!

    Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο youtube… με εικόνες από το Google Moon, στις οποίες φαίνονται κάποιες ανθρωπόμορφες φιγούρες να περπατούν στο φεγγάρι…


    Το περίεργο είναι μάλιστα, ότι αυτή η σκιά που μοιάζει με ανθρώπινη μορφή εμφανίζεται ακρίβως ίδια σε άλλο σημείο του φεγγαριού σε απόσταση 615 χιλιομέτρων.

    Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω βίντεο έχει δώσει τροφή σε όσους πιστεύουν την ύπαρξη ζωής στο φεγγάρι ενώ την ίδια ώρα, κάποιοι πιο δυσπιστοι κάνουν λόγο για σκιές που δημιουργούνται στην επιφάνεια του φεγγαριού από διάφορους γεωλογικούς σχηματισμούς.
    εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ λέμε ένα πράγμα μπορεί το βίντεο να ειναι ψεύτικο αλλα το φεγγάρι ειναι τεχνητό σώμα !! σας αρέσει η σας ξινίζει ! και ακομα να γυρίσουν ένα δορυφόρο να δείξουν αυτά που τάχα άφησαν εκεί οι Αμερικάνοι!! αφου δεν πήγαν τότε που μας έμαθαν στα σχολειά ! αλλα ίσως αργότερα ,, ο λόγος που ήθελαν να πάνε ήταν οτι εκεί είχε τεχνολογία! και φυσικά δεν ξανά πάτησε κάνεις ! ο λόγος ειναι οτι ειναι ξένο χωράφι για ανθρώπους!



    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ