• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

    Σοκ στο Χόλιγουντ...Κατά συρροή ΒΙΑΣΤΗΣ ο Μπιλ Κόσμπι !!

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Χολιγουντ: ο Πασίγνωστος ΚΩΜΙΚΟΣ που δεν σκόρπιζε το ΓΕΛΙΟ, αλλά…τον ΤΡΟΜΟ ! Κατά συρροή ΒΙΑΣΤΗΣ ο Μπιλ Κόσμπι !!
    «Ο Μπιλ Κόσμπι με πέταξε στο κρεβάτι του και με έπιασε από το λαιμό. Δε θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της ζώνης του όταν την άνοιγε». Η… ηθοποιός αποκαλύπτει με γενναιότητα την οδυνηρή εμπειρία του βιασμού της στα 17 της χρόνια της από τον τηλεοτπικό θρύλο της αμερικάνικης τηλεόρασης Μπιλ Κόσμπι.
    Η Μπάρμπαρα Μπόουμαν συνάντησε τον Κόσμπι και εκείνος την πήρε υπό την προστασία του. Από τότε μέχρι τώρα που εκείνη μίλησε αποκλειστικά στη MailOnline, κανένας δεν ήξερε τη φρικτή αλήθεια, το πόσο την εκμεταλλεύτηκε ο Κόσμπι.
    Η ηθοποιός περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη χειραγώγηση της από τον Κόσμπι, που την έκανε να πιστέψει ότι ήταν για αυτήν μια πατρική φιγούρα και εκμεταλλεύτηκε τη φιλοδοξία της και την επιροή του πάνω της.
    «Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν βιάστηκα από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένα τέρας. Έπεσε πάνω μου σαν τέρας. Η ελπίδα μου είναι ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, δεν θα παρασυρθούν σε σιωπή επειδή βασανίστηκαν από ένα διάσημο, πλούσιο και ισχυρό. Αν μπορώ να βοηθήσω έστω ένα θύμα, τότε έχω κάνει τη δουλειά μου», λέει στη συνέντευξή της.
    Η 47χρονη, μεγαλωμένη στο Ντένβερ, από την ηλικία των εννέα χρόνων με την παρότρυνση της μητέρας της άρχισε να σπουδάζει υποκριτική και μόντελιμγκ. Στα 13 ανήκε στο JF Images, κορυφαίο πρακτορείο. Αυτό, όμως, που ξεκίνησε ως όνειρο το 1985 με μία ιδιωτική «οντισιόν» για τον Κόσμπι, έληξε δύο χρόνια αργότερα με κραυγές για βοήθεια, ενώ βρισκόταν «καρφωμένη» στο κρεβάτι του ξενοδοχείου.
    Η ίδια λέει ότι ήρθε η ώρα να σπάσει τη σιωπή, αφού είναι σίγουρη ότι ακολούθησαν τουλάχιστον 13 ακόμα θύματα μέσα σε τρεις δεκαετίες.
    Στα άλλα θύματα φέρεται να δόθηκαν χρήματα για να μη μιλήσουν δημόσια και να μην κατηγορήσουν επίσημα: «Ποτέ δεν πήρα χρήματα για να το βουλώσω Το κίνητρό μου για να μιλήσω τώρα είναι να εκθέσω τον Μπιλ Κόσμπι γιατί είναι ένας κτήνος. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μού φέρθηκε ως κτήνος, δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία για να μην του επιτρέψω να κάνει κακό με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είμαι πια 19 χρόνων για να τον φοβάμαι».
    viasmeni
    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ