• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

    Κλόουν-κακοποιοί σπέρνουν τον τρόμο στη Γαλλία

    Οπλισμένοι επιτίθενται σε πολίτες
    Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων πολλών πόλεων της Γαλλίας έχουν γίνει «κλόουν», με φρικιαστικές μάσκες, οι οποίοι οπλισμένοι με μαχαίρια, πιστόλια και ρόπαλα, κυνηγούν, κλέβουν και ξυλοκοπούν ανύποπτους περαστικούς.

    Στην παραθαλάσσια πόλη της νότιας Γαλλίας Αγκντ, περίπου 15 «κλόουν» συνελήφθησαν σε χώρο στάθμευσης λυκείου επειδή, γελώντας υστερικά, κυνηγούσαν όσους περνούσαν από το χώρο, ενώ στη γειτονική Μαρσεγιάν, ένας «κλόουν» συνελήφθη για φθορές σε ένα αυτοκίνητο.

    Στο Μονπελιέ, μεταμφιεσμένος άνδρας χτύπησε έναν περαστικό 30 φορές με μία σιδερένια βέργα, ενώ στη συνέχεια του έκλεψε το πορτοφόλι.

    Αρκετοί γάλλοι πολίτες έχουν καταγγείλει εκφοβισμό και βιαιοπραγίες από τους μυστήριους «κλόουν».

    Η γαλλική αστυνομία τονίζει ότι «από τα μέσα Οκτωβρίου, με αφορμή ένα βίντεο στο Ίντερνετ, δημιουργήθηκε μια τάση για διατάραξη της κοινής ησυχίας και τάξης».

    Η «τρέλλα με τους κλόουν» θεωρείται ότι άρχισε μέσω ενός βίντεο στο YouTube και ενός επεισοδίου της αμερικανικής σειράς American Horror Story, στο οποίο «πρωταγωνιστεί» δολοφόνος ονόματι Twisty.

    Προβλήματα με επιθέσεις «κλόουν» είχαν στο παρελθόν τόσο η Μεγάλη Βρετανία, με 117 περιστατικά το 2013, ενώ και οι ΗΠΑ είχαν προχωρήσει σε συλλήψεις «κλόουν», κυρίως στην Καλιφόρνια.


    matrix24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ