• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

    Τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια χωρίς να ανοίξεις φύλο!

    Τα συγκεκριμένα τυροπιτάκια είναι πανεύκολα για δυό λόγους : πρώτον, γιατί το πιο πιθανό είναι
    ότι έχεις όλα τα υλικά σπίτι σου και, δεύτερον δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική, ούτε δίπλωμα, ούτε άνοιγμα φύλου, ούτε ζύγισμα, η γεύση του δε είναι θεϊκή!
    Υλικά

    1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
    1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
    1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
    1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί (κεφαλογραβιέρα, πεκορίνο, μετσοβόνε)
    3 αυγά
    400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    δενδρολίβανο ή θυμάρι ή ψιλοκομμένο σχοινόπρασο μέσα στο μίγμα και σουσάμι ή μαυροκούκι.
    Εκτέλεση
    -Απλά ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζύ με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μιά αφράτη ζύμη.
    -Την αφήνεις μισή ώρα στο ψυγείο.
    -Πλάθεις ανάμεσα στις παλάμες σου σε μικρά οβάλ ή στρογγυλά τυροπιτάκια.
    -Βάζεις χαρτί ψησίματος στις δύο σχάρες του φούρνου και ακουμπάς τα τυροπιτάκια εκεί με μία απόσταση 2-3 εκατοστά μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο.
    -Τα πασπαλίζεις με το σουσάμι ή το μαυροκούκι ή και τα δύο.
    -Ψήνεις με αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.

    πηγή: twominutesangie.blogspot.gr
    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ