• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

    ΣΟΚ: Έβαλαν ΒΟΜΒΑ στο σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη!!! Ποιος θέλει ΝΕΚΡΗ την γνωστή δημοσιογράφο;

    Σοκ προκάλεσε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος όταν αποκάλυψε πως ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο το θάνατο.
    ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
    Δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως η Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι, αφού καταφέρνει να ρίχνει φως ακόμα και στις πιο δύσκολες και σκοτεινές υποθέσεις.
    Τι και αν έχει βρεθεί αμέτρητες φορές στο στόχαστρο, εκείνη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα και κανέναν να της κόψει τα φτερά, γι' αυτό και η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Το θάρρος της Αγγελικής Νικολούλη μάλιστα είναι τέτοιο που δεν λύγισε ακόμα και όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο το θάνατο.
    Σόκαρε τους πάντες πρόσφατα η δημοσιογράφος όταν αποκάλυψε πως είδε τη ζωή της να κρέμεται από μία κλωστή, όταν κάποιοι θέλησαν να μπουν εμπόδιο στις έρευνες για την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ". "Είχαν τοποθετήσει αυτοκίνητο με βόμβα μπροστά στο σπίτι μου, όμως δεν λύγισα", εξομολογείται. Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ της, όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι το πρόσωπο του άντρα που τοποθέτησε το όπλο του λίγα χιλιοστά από το πρόσωπό της και απείλησε να τη σκοτώσει. "Ακόμα και με όπλο μπροστά στο πρόσωπό μου απείλησαν να με σκοτώσουν", παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
    Αλλά και εκείνες τις στιγμές που η καρδιά της κόντευε να σπάσει, ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμά της. "Αυτό που κυριαρχεί είναι η θέληση να προχωρήσω, γιατί κάπου υπάρχει το φως. Αν με εμποδίσουν τότε πεισμώνω. Στη σκέψη ότι έχω πιει καφέ με κάποιον που μου παρουσιάζεται ως μάρτυρας και ο μάρτυρας είναι ο δολοφόνος πεισμώνω και θέλω να το αποκαλύψω", αναφέρει.


    Πηγή: Περιοδικό YES!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ