• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

    Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο άξονας περιστροφής της Γης μπορεί να «αλλάξει ανά πάσα στιγμή»!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Centrometeoitaliano, μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη ρωσική εφημερίδα KP, είπαν ότι θα αρχίσουν να εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση ότι ο άξονας περιστροφής του πλανήτη Γη, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή .




    Η κύρια αιτία, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγεται, βρίσκεται στην αναδιανομή της τήξης των πολικών πάγων. Σύμφωνα με τις εικόνες που απελευθερώνεται από τη NASA, η ποσότητα του πάγου στην Ανταρκτική από το 1970 έχει αυξηθεί δραματικά από τότε, λόγω της διάλυσης, ο όγκος αυξήθηκε στα 18.900 χιλιόμετρα ετησίως, φθάνοντας σήμερα, τα 2.014.0000  τετραγωνικών χιλιομέτρων.
    Σύμφωνα με την Κλερ Πάρκινσον, επιστήμονας στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA: "Η συγχώνευση της Ανταρκτικής, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι κάτι που σήμερα δεν μπορούμε« πλέον να το αρνηθούμε. " Σύμφωνα με την ίδια, σήμερα ο πλανήτης, μας δείχνει τις συνέπειες αυτής της διαδικασίας, και σημείωσε ότι το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, και της κλιματικής αλλαγής, θα υπάρξει αύξηση του πάγου στα νότια και θα απειλήσει το βορρά, όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η Λογική υπαγορεύει ότι εάν ένας άξονας της Γης συσσωρεύσει πάγο, το βάρος θα κατανέμεται στη μία πλευρά και μπορεί να «έχει ένα αποτέλεσμα αστάθειας με την αναστροφή της περιστροφής του πλανήτη.
    Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αυτό το "φαινόμενο» δεν επηρεάζει το σύνολο της Γης, αλλά μόνο τον λιθοσφαιρικό μανδύα. Σύμφωνα με αυτά, το φαινόμενο αυτό μπορεί να αντέξει μόνο στην Ανταρκτική.

    anekshghta-fainomena

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ