Μια συνταγή για μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη μπουγάτσα με λίγα υλικά σε 3 κινήσεις....
Απολαύστε τη ζεστή μόλις τη βγάλετε από το φούρνο πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Υλικά
•4 φύλλα κρούστας
•4 κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή τύπου Κερκύρας
•3 αυγά
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
•1 ποτήρι γάλα
•1 βανίλια
•ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση•4 φύλλα κρούστας
•4 κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή τύπου Κερκύρας
•3 αυγά
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
•1 ποτήρι γάλα
•1 βανίλια
•ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς.
2.Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο, αλείφουμε το καθένα με 1 κ.σ. βούτυρο, το πατσαβουριάζουμε και γεμίζουμε τον πάτο ενός μικρού ταψιού και βάζουμε το ταψί με τα φύλλα στο φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
3.Απλώνουμε την κρέμα πάνω στα φύλλα και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να στεροποιηθεί, να ροδίσει και να φουσκώσει.
4.Βγάζουμε από το φούρνο και τη πασπαλίζουμε με ένα μικρό σουρωτήρι με άχνη και κανέλα και την απολαμβάνουμε ζεστή αμέσως μόλις βγεί από το φούρνο. Κρύα χάνει τη χάρη της.
gkourou.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.