• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

    Η Νίκη Βόλου πέτυχε την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα - Ισοπαλία για Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό

    Καταλυτική αποδείχθηκε η πρόσληψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της Νίκης Βόλου, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα, οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 του Πανθρακικού χάρη στο γκολ του Μάρτινς (23`) και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος.


    Στο 23` και στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Μάρτινς έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη, που αιφνιδιάσθηκε καθώς η μπάλα αναπήδησε μπροστά του και κατέληξε στα δίχτυα. 

    Αυτή ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο στην αμυντική λειτουργία, χωρίς να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν φάσεις.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι επεδίωξαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν οι επιλογές του Τζαναβάρα με τις αλλαγές που έκανε. Στο 57ο λεπτό, ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει και ο Ιγκόρ σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης απομάκρυνε. Η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Τζάνη, που σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους.

    Στην συνέχεια, οι παίκτες της Νίκης Βόλου έκλεισαν ακόμη περισσότερο τα κενά διαστήματα, εμποδίζοντας τους φιλοξενούμενους να φτάσουν απειλητικά στην εστία του Ταϊρη, ενώ απ την πλευρά τους οι παίκτες του Ακη Μάντζιου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση.

    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασλίδης, Ίβενς, Λάουκς (55` Μαχλελής), Μουζακίτης (73` Αργύρης), Κοτσαρίδης (63` Κυζιρίδης), Σταμποζλίεφ, Μάρτινς, Τζιώρας.

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης (46` Ντιγκινί), Ιγκόρ, Γκιγέρμο, Ζδράβος-Ρίζος (75` Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης (46` Τζάνης).

    Ισοπαλία για Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό

    Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το παιχνίδι Αστέρα Τρίπολης-Παναιτωλικού.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26' με τον Μπαράλες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με τον Μορένο.

    Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο 25λεπτο, όμως στο 26' οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν προβάδισμα. Ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ομως αυτό κράτησε μόνο ένα δεκάλεπτο.

    Στο 35' και από μπαλιά του Μαρτίνες, ο Μορένο βρέθηκε απέναντι από τον Κοσίτσκι και δεν αστόχησε. Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο (43'), οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Βιγιαφάνες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

    Στο β' ημίχρονο το ματς άνοιξε, έγινε γρήγορο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο ο Ρόλε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 66', αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Ετσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο (87' Μούκαμ), Μάσα, Μπαράλες (79' Μπακασέτας), Ρόλε, Γιαννιώτας (70' Πάρα).

    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (74' Καλογέρης), Φωτάκης (87' Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (75' Κάπελ), Μορένο. 


    tanea.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ