• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

    Η παγκόσμια τάξη απευθύνεται στους Έλληνες – Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

    του Κίμωνα Χαραλάμπους

    Δεν είναι πλέον μυστικό πως ισλαμοποιείται η Ευρώπη με την Ελλάδα να βρίσκεται κυρίως στο στόχαστρο, καθώς ο πληθυσμός της έχει ισχυρή εθνική συνείδηση και αρνείται την πολυπολιτισμικότητα. Μέσω βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, η παγκόσμια τάξη καλεί κυρίως τους Έλληνες να αποδεχθούν την μοίρα τους.


    Στο βίντεο έχουν επιλεχθεί γυναίκες και παιδιά και οικογενειάρχες, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία εικόνα αναφορικά με τους δεκάδες χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους στρατεύσιμης ηλικίας που κατακλύζουν Ελλάδα και Ευρώπη.

    Ωστόσο, εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες αποδοκίμασαν την «φθηνή προπαγάνδα» των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι χρησιμοποιούν άμοιρους ανθρώπους, με σκοπό να περάσουν τα σχέδιά τους, προκαλώντας χάος στην Δύση μέσω της εισβολής μουσουλμανικών ορδών, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με πρόσφυγες πολέμου.

    Μέχρι στιγμής 226.641 έχουν πατήσει «dislike» στο βίντεο, το οποίο έχει εικόνες και από την Ελλάδα ενώ, καθόλου τυχαία, ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους (πατώντας το κουμπί δεξιά κάτω στο βίντεο), έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθεί το ελληνικό κοινό και να μειώσει ακόμα περισσότερο τα αντανακλαστικά του σε αυτό που συμβαίνει.



    Τα σχόλια δικά σας:

    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ