• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

    BILDERBERG 2017…. Δεν θα Πιστέψετε Ποιος Πηγαίνει και ποια είναι η Ατζέντα… !!!

    Από τη Lisa Haven
    «Η Μπίλντερμπεργκ τραβά τις χορδές κάθε κυβέρνησης και υπηρεσίας πληροφοριών στον δυτικό κόσμο.» – Τζέιμς Μορκάν.
    Αυτή είναι μία από τις πιο αληθινές δηλώσεις που έρχονται κατευθείαν από το στόμα ενός παγκοσμιοποιητή! Τραβούν την πλειοψηφία – αν όχι όλες – τις χορδές που παίζονται σήμερα. Από την πολιτική μέχρι τις ιατρικές εξελίξεις, τις τεχνολογικές καινοτομίες στην παγκόσμια διακυβέρνηση και πολλά άλλα, η Μπίλντερμπεργκ τραβάει τις χορδές. Πρόκειται για μια ομάδα χειραγώγησης, που αναζητά χρήματα, πεινασμένη για την εξουσία, για την βελτίωση του εαυτού τους. Γεωργίας και των ίδιων των λεκανών.
    Από την 1η έως την 4η Ιουνίου, η μυστηριώδης, κακόβουλη, πεινασμένη ομάδα που είναι γνωστή ως Bilderbergs θα φιλοξενήσει την 65η ετήσια συνάντησή από τη σύστασή της το 1954. Θα υπάρξουν συνολικά 131 συμμετέχοντες από 21 διαφορετικές χώρες που συναντώνται στο Chantilly της Βιρτζίνια, Για να συζητήσουν τις πολιτικές, τον αποπληθυσμό, τον Donald Trump, τον λαϊκισμό και τις μυστικές τους ατζέντες πίσω από κλειστές πόρτες.
    Στο παρακάτω βίντεο περνάω από την ημερήσια διάταξη Bilderbergs 2017 και από εκείνους που περιλαμβάνονται στον κατάλογο συμμετοχής – στους οποίους περιλαμβάνονται τρία μέλη του υπουργικού συμβουλίου από τη διοίκηση του Trump. Όταν ανακαλύψετε ποιοι είναι αυτά τα τρία πρόσωπα και η ατζέντα τους, θα πέσετε στα πατώματα!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ