• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

    Ξέφυγαν: Αυτός είναι ο...πολιτικά ορθός τρόπος σκέψης! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Η εποχή του τρελού νερού σε όλη της την έκφανση.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να προβάλλουμε ή ακόμη και να σχολιάσουμε ενδεχομένως μία δήλωση ή ένα γεγονός που προάγουν τις αξίες της Νέας Τάξης.


    Ωστόσο αυτή φορά είναι διαφορετική. Πρόκειται για άλλη μία κυνική δημόσια ομολογία υπέρ της βίας και του εξτρεμισμού του Ισλάμ, που λειτουργούν ως όργανα πίεσης για την επιβολή των σχεδίων της Νέας Τάξης.

    Με αφορμή το τελευταίο τριπλό χτύπημα στο Λονδίνο, η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Louise Mensch, δεν αρκέστηκε απλά σε ένα γενικόλογο καταδικαστικό σχόλιο ή ανάλυση, αλλά προχώρησε παραπέρα.

    Για την ακρίβεια το..."τερμάτισε", κατηγορώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν πως ευθύνεται για τις σφαγές χριστιανών (!!) επειδή χρηματοδοτεί τις εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις όπως το ISIS.

    Ωστόσο, όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια δεν σταματάει εκεί, προβαίνοντας σε...θερμές ευχαριστίες στα "αδέλφια μουσουλμάνοι", όπως χαρακτηριστικά τα αποκαλεί.

    Η ορκισμένη εχθρός του Β.Πούτιν αναφέρει:



    "Παρακαλώ αδέρφια μου μουσουλμάνοι. Ξέρουμε ότι ο Πούτιν χρηματοδοτεί την ISIS, την al-Qaeda και τον Άσσαντ. Τον θεωρούμε υπεύθυνο, όχι εσάς. Αλληλεγγύη".

    Για του λόγου το αληθές, δείτε ΕΔΩ.

    Αλήθεια σε ποιον Βλαντιμίρ Πούτιν "προστάτη και χρηματοδότη" των ακραίων ισλαμιστών μιλάει; Τα ίδια τα γεγονότα πάντως διαψεύδουν την ίδια και πολλά άλλα φερέφωνα της Νέας Τάξης:






    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ