• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

    Μεταφορά μεταναστών στην Κρήτη… συνιστά Εθνικό Έγκλημα

    Αν αληθεύει η είδηση πως η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταφέρει στην Κρήτη χιλιάδες ισλαμιστές «μετανάστες» έπειτα από υπόδειξη της Γερμανίας τότε θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα και μέγιστο γεωπολιτικό λάθος.
    Γράφει Ειδικός Συνεργάτης
    Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει η μονίμως Οθωμανόφιλη Γερμανία θα το πετύχει επί Μέρκελ: υπάρχει ο κίνδυνος της σταδιακής επανισλαμοποίησης της Κρήτης. Εξυφαίνεται κοινό τουρκογερμανικό σχέδιο αναθεωρητισμού στην περιοχή της Μεσογείου;
    Ο Ρόμελ θα κάνει πάρτι στον τάφο του.
    Η Κρήτη βρίσκεται στο μέσο της Μεσογείου ως ένα μόνιμο-χερσαίο μεγάλο αεροπλανοφόρο. Ως εκ τούτου διαθέτει ανυπολόγιστη γεωστρατηγική θέση.
    Σκεφτείτε μόνο πόσο κοντά βρίσκεται η Κρήτη από τα παράλια της Λιβύης, εκεί δηλαδή που ενδεχομένως έχει μεταφερθεί πλέον ο πυρήνας των τζιχαντιστών.
    Τυχόν διάβρωση του πληθυσμού της Κρήτης μέσω της δήθεν αθώας (αλλά αθρόας;) εισαγωγής ισλαμιστών «μεταναστών» θα δημιουργούσε σημαντικά θέματα Εθνικής Ασφάλειας για την Ελλάδα, αλλά και για τους συμμάχους της Ελλάδας.
    Δε χρειάζεται καν να υπενθυμίζουμε τα γνωστά περί κινημάτων αυτονόμησης της νήσου που διακινούσαν τουρκικοί κύκλοι σταθερά, με φανατικότερο θιασώτη τέτοιων «ειδήσεων» το «πρακτορείο ειδήσεων» στα κατεχόμενα…
    Στην Κρήτη έχουν την έδρα τους Εθνικά, αλλά και συμμαχικά, ευαίσθητες στρατιωτικές μονάδες: ο νοών νοείτω. Τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν, ειδικά εν όψει της ενδεχόμενης αξιοποίησης των υδρογονανθράκων της περιοχής, θα ήταν τεράστια τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους συμμάχους της.
    Μην ξεχνάμε ακόμα και το ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη πάρει τον πλήρη έλεγχο των (πολιτικών) αεροδρομίων της Κρήτης (Χανιά – Ηράκλειο) μέσω των ιδιωτικοποιήσεών τους. Όλα αυτά αν τα απομονώσεις μπορεί να μην έχουν καμία σημασία. Ας επιχειρήσουμε να τα δούμε όλα μαζί ως μέρος σχεδιασμού, επιχειρώντας να εκτιμήσουμε τι αποτέλεσμα παράγουν.
    Ούτε στα καλύτερα όνειρα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών του 1941 δεν θα μπορούσαν να φαντάζουν τόσο ανέλπιστα αισιόδοξα: Η επιχείρηση «Ερμής» θα έχει λήξει μετά από 75 χρόνια αναίμακτα με νίκη της Γερμανίας;
    Ας μην το παιδεύουμε, κάθε σκέψη για μεταφορά δήθεν αθώων ισλαμιστών «μεταναστών» από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στην Κρήτη θα ήτο πράξη εθνικά επικίνδυνη. Ας το σκεφθεί πολύ καλά – και ουχί με τον συνήθη «χαζοχαρούμενο» τρόπο – η Ελληνική Κυβέρνηση, προτού προχωρήσει σε αυτή τηνεθνικά ανόητη και δυνητικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πράξη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ