• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

    Ανακοινώνουν παγκόσμιο κομμουνισμό – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

    Ο παγκόσμιος ηγέτης είναι έτοιμος να έρθει ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου.Τον δρόμο του ετοιμάζουν πολιτικοί, ιεράρχες, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι αλλά και επιστήμονες.

    O πολυπροβεβλημένος, Stephen Hawking, είναι ένας από αυτούς.
    Το σύστημα προβάλλει την αναπηρία του και τον παρουσιάζει ως ιδιοφυΐα. Ντοκιμαντέρ και ταινίες τον έχουν κάνει πασίγνωστο και αποδεκτό στο ευρύ κοινό.
    Και τώρα, ήρθε η ώρα να βγει μπροστά, μεταξύ των άλλων, εκ μέρους της Νέας Τάξης.
    Σε δοκίμιο του στην εφημερίδα Guardian, προειδοποιεί ότι το ανθρώπινο είδος θα χαθεί, αν συνεχιστεί η προ Brexit στάση των ανθρώπων για τα χρήματα και τον πλούτο.
    Αυτό ακριβώς που έλεγαν οι κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωση για να αρπάξουν τον πλούτο από την μεσαία τάξη και να τον συγκεντρώσουν σε ένα κέντρο διαχείρισης και εξουσίας.
    Ο… «επιστήμονας», ο οποίος πέρα από την αστροφυσική δείχνει να έχει και πολιτικοοικονομικές ευαισθησίες, καλεί μάλιστα την Βρετανία μετά την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αναθεωρήσει την αξία του χρήματος και του πλούτου, ώστε να υπάρξει ελπίδα για το μέλλον.
    Μάλιστα εκτιμά, ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος επηρεάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχεί η σύγχρονη κοινωνία τα υλικά αγαθά.
    «Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του καθαρού πλούτου. Είναι η γνώση πιο σημαντική από τα χρήματα; Μπορεί να έχουμε πραγματικά κάτι δικό μας, ή είμαστε απλά παροδικοί θεματοφύλακες;», αναφέρει μεταξύ άλλων, εισάγοντας σιγά-σιγά τους πολίτες στην ακτημοσύνη που επιδιώκει να επιβάλλει η παγκόσμια χούντα.
    teras
    Και τώρα έρχεται το ζουμί! Ο Hawkings προτείνει, με αφορμή το «κίνδυνο του Brexit», ανακατανομή του πλούτου στον πλανήτη, το οποίο φυσικά θα σημαίνει: τα παίρνω από αυτούς που έχουν, δίνω ψίχουλα σε όσους δεν έχουν γιατί τους τα έχω ήδη πάρει και τα υπόλοιπα στην μητρική εταιρεία του παγκόσμιου ηγέτη ή στο Κόμμα, όπως θα λέγαμε σε άλλες εποχές.
    Σε αυτή την κατεύθυνση προτείνει συνεργασία των πολιτών για ένα κοινό όραμα, το οποίο φυσικά είναι ήδη προκαθορισμένο:
    «Να συνεργαστούμε όλοι μας για ένα κοινό όραμα και η προσπάθεια μας αυτή μπορεί να διασφαλίσει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να επιβιώσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε, να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε κάποιες από τις θεμελιώδεις παραδοχές μας σχετικά με το τι εννοούμε με τον όρο πλούτου, την κατοχή πλούτου, τι είναι δικό μου και τι δικό σου. Ακριβώς όπως τα παιδιά, θα πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε.
    Εάν αποτύχουμε, τότε οι δυνάμεις που συνέβαλαν στο Brexit, ο φθόνος και ο απομονωτισμός, που δεν κυριαρχούν μόνο στην Βρετανία αλλά σε όλο τον κόσμο, το πνεύμα του να μην μοιραζόμαστε, η αποτυχία να διαιρέσουμε τον πλούτο πιο δίκαια, τόσο εντός όσο και εκτός των εθνικών συνόρων, οι δυνάμεις αυτές λοιπόν, θα ενισχυθούν. Αν συμβεί αυτό, δεν θα ήμουν αισιόδοξος για τη μακροπρόθεσμη προοπτική του είδους μας».
    Εν ολίγοις, αν δεν αποδεχθούμε τον παγκόσμιο κομμουνισμό, θα αφανιστούμε σαν είδος.
    Τα σχόλια δικά σας!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ