• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

    Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε κι έχασε και από τους ψαράδες των Νησιών Φερόε (0-1)

    Ασορτί με την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και η Εθνική Ελλάδος κατάφερε κι έχασε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σ'έναν εύκολο όμιλο και από της Νήσους Φερόε 0-1!


    Θα θέλαμε να ξέρουμε ποιος είχε την έμπνευση να διορίσει προπονητή την μεγαλύτερη αποτυχία που έχει κάτσι ποτέ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, τον Ιταλό προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι.

    Όσο και αν φαντάζει απίστευτο η ομάδα που έφτασε ένα βήμα από τους «8» του Μουντιάλ κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να χάνει ακόμα και από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Νήσων Φερόε, οι οποίοι εργάζονται οι περισσότεροι ως ψαράδες στην αλιευτική βιομηχανία (την μόνη που έχουν να νησιά Φερόε).

    Οι συμπαθείςνησιώτες μάλιστα δεν αρκέστηκαν μόνο στο γκολ του 61ου λεπτού με τον Γιόχαν Εντμούντσον αλλά είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

    Το μοναδικό που κατάφεραν οι παίχτες του Ρανιέρι ήταν κάποιες σκόρπιες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι στο 89΄ με τον Κονέ.

    Ενδεικτικό της απογοήτευσης που επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι φίλαθλοι της Εθνικής στους παίχτες «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

    Πάντως η Εθνική ομάδα διατηρεί  ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro του...  2020


    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ