• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

    «Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα» επιμένει ο πιστολέρο – Τι είπε ο ταξιτζής

    «Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα», συνεχίζει να υποστηρίζει στην απολογία του, για την επίθεση με το καλάσνικοφ στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από την οποία τραυματίστηκαν 11 άτομα, ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
    Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο δράστης -που χαρακτηρίζεται ως μανιακός δολοφόνος από την αστυνομία, με σύνδρομα καταπίεσης- είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μπροστά στις δικαστικές αρχές, καθώς είχε χαμηλωμένο βλέμμα και δεν μιλούσε. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι πιθανόν δεν ισχύει η εκδοχή του δράστη ότι πέταξε το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο.
    Ο Αλβανός κακοποιός έφυγε εκείνο το βράδυ από το σημείο της επίθεση μ” ένα ταξί. Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού ταξί, Τάκη Δοροβίτση, ο άνθρωπος που μετέφερε τον πιστολέρο είναι ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.
    Σχετικά με αυτά που κατέθεσε ο πελάτης του, ο συνήγορος υποστήριξε ότι, ο 50χρονος εκείνο το βράδυ έτρεμε από τον φόβο του και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα. Ο φόβος, επανέλαβε, τον έκανε να μην πάει νωρίτερα στην αστυνομία, καθώς ο Αλβανός πιστολέρο είχε τον αριθμό του κινητού του και φοβόταν να μην κάνει κακό στον ίδιο και κυρίως στα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξί που διακρίνεται στο βίντεο να είναι παρκαρισμένο έξω από το μαγαζί, δεν είναι το ταξί που μετέφερε τον 31χρονο Αλβανό.
    Ο 50χρονος ταξιτζής, στην κατάθεσή του στην αστυνομία, φέρεται να υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ περνώντας από το Μικρολίμανο είδε στο σκοτάδι έναν άνθρωπο να του σηκώνει το χέρι και σταμάτησε. Ο Αλβανός, αφού μπήκε στη θέση του συνοδηγού αμέσως έβαλε το καλάσνικοφ στα πλευρά του 50χρονου και του είπε: «Προχώρα μ… είμαι κακοποιός».
    Ο οδηγός ταξί τα είχε χαμένα και κάποια στιγμή μάλιστα το όχημά του διασταυρώνεται με δυο περιπολικά που πιθανόν πήγαιναν στο σημείο της επίθεσης. Φτάνει κάποια στιγμή στην Ευελπίδων, κινούμενος προς στον Άρειο Πάγο και αφήνει τον δράστη σε μια πλατεία που υπάρχει άλλη πιάτσα ταξί. Το ταξίμετρο γράφει 22,50 ευρώ και ο Αλβανός κακοποιός του έδωσε 30 ευρώ. Πριν φύγει, ωστόσο, είπε στον ταξιτζή να του δώσει τον αριθμό του κινητού του και όταν τον έδωσε, ο Αλβανός τού είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό τώρα».
    Ο 50χρονος στην κατάθεσή του στην αστυνομία φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβήθηκε πάρα πολύ, γι” αυτό δεν εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή. Την Τετάρτη, το πρωί, πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του και πήγαν μαζί στο κτίριο της ΓΑΔΑ όπου κατέθεσαν για την υπόθεση.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ