• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

    Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Δεν υπάρχουν άμαχοι στον αόρατο πόλεμο που μαίνεται σε αυτό τον ψεύτικο κόσμο. Ενας πόλεμος χωρίς τουφεκιές, πηραύλους, βόμβες σπαθιά, ακόντια - πιό αδυσώπητος από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Χειρότερο από τον 3 παγκόσμιο πόλεμο αλλά και από την εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού - του μαρμαρωμένου βασιλιά. 


    Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί από την ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη στο Prisonplanet.gr στις 21 Νοεμβρίου 2014,  και έχει επιμεληθεί ο Vagedim για την Αθέατη γνώση.

    Κάθε στιγμή δίπλα μας, υπάρχουν οι εργάτες του Σαμαέλ, εκείνοι που κάθε στιγμή θέλουν από τον καθένα από εμάς, τις πράξεις, τις κινήσεις, τα λόγια, τις σκέψεις και τις ενέργειες μας, να τις κατευθύνουν και να τις επιβάλλουν, ώστε να μπορέσουν όχι μόνο να μας κάνουν κακό, αλλά να χρησιμοποιούν τον καθένα από εμάς σαν οπλικό σύστημα και σαν μια βόμβα, στον αόρατο πόλεμο για να καταστρέψουν τους γύρω τους.

    Μιλάμε για κάτι που δεν σταματάει, αφού αυτοί που τα κάνουν αυτά ... δεν κοιμούνται, δεν νυστάζουν, δεν διψούν, δεν πεινάνε, δεν διστάζουν, δεν λογικεύονται, και δεν μπορείς να παζαρέψεις μαζί τους τίποτα, και δεν σταματούν μέχρι να αφανίσουν από τον ψεύτικο αυτό κόσμο τον κάθε άνθρωπο, και να τον στείλουν στο "επόμενο επίπεδο" αυτού του αδυσώπητου πολέμου/παιχνιδιού που εδώ στον κόσμο αυτό ονομάζεται "ζωή", και μετά θα λέγεται "ζωή" σε αυτό που εμείς ονομάζουμε κόλαση.

    Η σκέψη της ύπαρξης του Χριστού αγχώνει, διότι έρχεται ο δούλος, ο υπάλληλος του Διαβόλου (Σαμαέλ), και σου βάζει σκέψεις. Δεν μπορεί βέβαια να διαβάσει όλες σου τις σκέψεις, έχει όμως τέτοια εμπειρία δισεκατομμυρίων ετών, και μπορεί αναλογα με το τι συμβαίνει γύρω σου να σκεφτεί ότι υπάρχουν 5, 10, 20, 30 πιθανές αντιδράσεις σου και ενέργειες σου, έτσι γνωρίζει εκ των πρωτέρων τι μπορεί να κάνεις και να σκεφτείς, και έτσι πέφτει πάντα μέσα.

    Κάνει σχέδια και σενάρια για το πως θα σε παγιδεύσει και θα σε χρησιμοποιήσει εναντίον των άλλων σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σου, από την στιγμή που γενιέσαι, εως ότου φύγεις από τον κόσμο αυτό.

    Γι αυτό και ο Αγιος Αντώνιος είπε: Μα με όλα αυτά που είδα Χριστέ μου, ποιός θα σωθεί;
    Και του απαντάει ο Χριστός: Ο έχων ταπείνωση.

    Ταπείνωση πρωτίστως, μπροστά στον Χριστό. 

    Και πώς ταπεινώνεσε μπροστά στον Χριστό;

    Είναι πολύ απλό! Του ομολογείς τους φόβους σου, τα άγχη σου και τις αγωνίες σου. Του λές ποιά πράγματα δεν μπορείς να τα αντέξεις καθόλου, και ποιά πράγματα δεν θα ήθελες να σου συμβούν. 

    Κι εκείνος, που μας αγαπάει όσο οτιδήποτε άλλο, φροντίζει για εμάς να μην έχουμε άγχη και στεναχώριες, ακόμη κι αν μας τυχαίνουν στραβά πράγματα.  Και οποίος από εμάς ταπεινώνεται μπροστά στον Χριστό ομολογώντας τις αδυναμίες του, ούτε καν σκέφτεται και τον απασχολεί τι σημαίνει να ταπεινωθείς μπροστά σε ανθρώπους. Αυτό γίνεται αυθόρμητα και αυτόματα.

    Οι δούλοι του Σαμαέλ, για να επιβάλλουν οτιδήποτε σε εμάς, δεν είναι ανάγκη να μας το δώσουν με την μορφή ηλεκτρικών σημάτων στον εγκέφαλό μας, χρησιμοποιούν όμως οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο αν θέλουν να σου δημιουργήσουν ενα συναίσθημα και να σε προτρέψουν να γυρίσεις και να δείς το ηλιοβασίλεμα. Αμέσως σου έρχονται συνειρμοί, διότι αυτοί έχουν γραμμένα με λεπτομέρειες και γνωρίζουν τα βιώματα σου και πως θα σε τσιγκλίσουν για να σε φέρουν στην κατάλληλη συναισθηματική κατάσταση. 

    Μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιον η κάποια που θα περάσει από μπροστά σου που αν τον δείς θα σκεφτείς κάτι. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν με τις υπερβατικές συχνότητες οτιδήποτε, όπως, το σχήμα ενός κτηρίου η ενα όμορφο δέντρο κτλ. 

    Τα πάντα γι αυτούς είναι εργαλεία δουλειάς, και ασχολούνται μόνο με εμάς. Οταν εμείς πάμε να διασκεδάσουμε, αυτοί συνεχίζουν το έργο τους. Οταν πάμε να εργαστούμε, αυτοί δεν σταματούν. Ο πόλεμος αυτός δεν σταματάει.

    Αν το χωνέψουμε λοιπόν αυτό όλοι εμείς, τότε θα μπούμε καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, και το παιχνίδι που λέγεται ζωή θα αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε, διότι θα είμαστε πολεμιστές στον πραγματικό πόλεμο του καλού εναντίον της ανυπαρξίας,  και όχι στο πόλεμο με τα τουφέκια και τις βόμβες. Το κακό είναι υπηρέτης της ανυπαρξίας, και ο πόλεμος δεν είνα ανάμεσα στο καλό και το κακό, είναι ανάμεσα στην δημιουργία και την ανυπαρξία. 

    Γι αυτό δεν πρέπει να φοβάστε τους Δαίμονες εδώ, αλλά τον Μεγάλο Κριτή μετά. Και για να μην φτάσουμε στο επίπεδο και την στιγμή της ακριβοδίκαιης κρίσης, καλό είναι εδω, να εκμεταλλευτούμε την ευσπλαχνία του, και την απροσμέτρητη αγάπη την οποία μας έχει. 

    Εκμεταλλευτείτε την αγάπη του Χριστού. 

    Είναι δωρεάν, όπως όλα τα καλά σε αυτό τον κόσμο.

    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ