• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

    “«Στημένο» το επεισόδιο στα Εξάρχεια…Αρνήθηκε να δώσει νερό στους Αστυνομικούς!”- Τι υποστηρίζει ο Σταύρος Μπαλάσκας

    Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον «ξυλοδαρμό «περιπτεριούχου όταν τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν τα νερά ,ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν.


    Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Σταύρος Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.

    Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα που επικαλέστηκε μαρτυρίες συναδέλφων του «έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».

    Σύμφωνα με μαρτυρίες Αστυνομικών  ο περιπτερούχος άρχισε να φωνάζει ότι του κλέψανε τα νερά αφού αρνήθηκε να τους δώσει νερό !!!

    Ο κύριος Μπαλάσκας,σύμφωνα με το veteranos.gr, χαρακτήρισε λάθος την αντίδραση των αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να φύγουν από το σημείο όταν συνάντησαν την άρνηση αυτή αν και προσέθεσε ότι ήταν και λάθος του περιπτερά που δεν πήρε τα χρήματα που του άφησαν.

    Καμιά αναφορά βέβαια των ΜΜΕ οτι αρνήθηκε να  πουλήσει νερό στους αστυνομικούς ο υπάλληλος του περιπτέρου …Γιατί  όμως να αρνηθεί νερό στους αστυνομικούς ;


    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ