• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

    Έκλεψαν μέχρι και... παπούτσια ποδοσφαιριστή


    Φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο του Λεβαδειακού όταν έπεσαν τα φώτα

    Ο Εργοτέλης μπορεί να κέρδισε στην Λειβαδιά, όμως κάποια παρατράγουδα δεν πέρασαν απαρατήρητα απο τους ανθρώπους της ομάδας. 

    Οπως καταγγέλλουν οι τελευταίοι στο cretalive.gr, ένα εντυπωσιακό περιστατικό συνέβη, την ώρα που ...έπεσαν τα φώτα στο γήπεδο του Λεβαδειακού, λόγω της πτώσης τάσης του ρεύματος, ένας απο τους φιλάθλους που μπήκε στο γήπεδο στο ...σκοτάδι, έκλεψε τα παπούτσια του νεαρού ποδοφαιριστή Ρέντζα.

    Ετσι όταν ο τελευταίος κλήθηκε λίγο αργότερα  απο το Νίκο Καραγεωργίου, να κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκ το έκανε με... δανεικά παπούτσια.

    Παράλληλα στον Εργοτέλη είναι πυρ και μανία με την «φιλοξενία» που έτυχαν στην Λειβαδιά. Παράγοντες του Εργοτέλη, προπηλακίστηκαν απο φιλάθλους των γηπεδούχων μετά την λήξη, την ίδια ώρα που δεν υπήρχε κανείς να τους προστατέψει. Ούτε ιδιωτική ασφάλεια, ούτε κάποιος παράγοντας της ομάδας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ