• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

    Εκνευρισμέ​νοι οι επαίτες των ΜΜΜ από την απροθυμία του κόσμου να τους βοήθησει..​.



    Την οικονομική κρίση βιώνουν στο πετσί τους και κάθε λογής επαίτες των ΜΜΜ, αφού δύσκολα πλέον ο κόσμος δίνει τον οβολό του από το υστέρημά τουΧαρακτηριστική ήταν σήμερα η αντίδραση ενός επαίτη σε βαγόνι συρμού του ηλεκτρικού με άρρωστα παιδιά όπως έλεγε εξαιτίας αυτής της απροθυμίας του κόσμου να βοηθήσει: "Στα πρεζόνια δίνετε για να πηγαίνουν να αγοράζουν τη δόση τους, σε εμένα που έχω άρρωστα παιδιά δεν δίνετε!" Μάλιστα όταν μια κυρία του απάντησε να πάει να δουλέψει της απάντησε αθυρόστομα να πάει να γ......!   

    Το σίγουρο είναι ότι αν δεν παρθούν σύντομα μέτρα από τους υπευθύνους θα αρχίσουμε να ζούμε φαινόμενα ληστρικών επιδρομών στα ΜΜΜ σαν και αυτή που συνέβη στα Κάτω Πατήσια στον Ηλεκτρικό. Οι εξαθλιωμένοι επαίτες θα ορμάνε στον κόσμο παίρνοντας ό,τι μπορούν προκειμένου να ζήσουν!

    Προς το παρόν ξεσπάνε σε αυτόματους πωλητές τροφίμων και ποτών που βρίσκονται αφύλακτοι σε αποβάθρες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου (π.χ. στον σταθμό "Νερατζιώτισσα"), αργότερα όμως όταν η εξαθλίωση και η ανέχεια τους συντρίψει τί θα γίνεται;

    clopyandpaste.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ