• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

    Παραλίγο μακελειό στο Μετρό - Αλβανοί απειλούσαν με όπλο αστυνομικούς.Aύριο θα είναι πάλι ελεύθεροι να συνεχίσουν....το έργο τους.

    Το όπλο των Αλβανών ήταν γεμάτο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα καθώς ο σταθμός του Μετρό στα Σεπόλια λόγω και του εορταστικού ωραρίου ήταν γεμάτος κόσμο.

    Στη σύλληψη δύο Αλβανών στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια προχώρησε ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων, όταν οι δύο δράστες αντέδρασαν έντονα σε αστυνομικό έλεγχο, απωθώντας.....
    βίαια τους αστυνομικούς, ενώ ένας από αυτούς τους απείλησε με πιστόλι που είχε στην κατοχή του.
    Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 Αλβανούς μέσα σε συρμό στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος να περιεργάζονται γυναικείες τσάντες και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι το Σταθμό των Σεπολίων, όπου αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
    Οι δύο δράστες, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντέδρασαν και άρχισαν να τους απωθούν βίαια, με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο και να διαφύγουν. Στην προσπάθειά τους αυτή, ο 20χρονος τράβηξε πιστόλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν γεμάτο, απειλώντας τους αστυνομικούς, ωστόσο αυτοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν προλάβει να το χρησιμοποιήσει.
    Οι δύο Αλβανοί οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια κατά τον έλεγχο, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    newsit.gr



    ventetta.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ