• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

    Με μεγάλη εμφάνιση Γκαλίνοβιτς η Κέρκυρα πήρε βαθμό στην Τρίπολη


    Σε μισό γήπεδο έπαιξε την Κέρκυρα ο Αστέρας στην Τρίπολη, όμως οι νησιώτες έφυγαν με το 0-0 από την Αρκαδία, χάρη σε έναν καταπληκτικό Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας κατέβασε ρολά και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ακόμα και όταν στο 66' αποβλήθηκε ο Όσμαν.
    Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γκουστάβο, όταν ο Χάκομπο έδιωξε σε κόρνερ με υπερπροσπάθεια. Αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Αρκάδες πήραν το πάνω χέρι. Ο Χούλι και ο Ουσέρο έμπαιναν κατά βούληση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως δεν υπήρχε τρόπος να νικήσουν τον καταπληκτικό Γκαλίνοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις μεγάλες αποκρούσεις. Σπουδαιότερη αυτών εκείνη του 62' όταν ο Ουσέρο σούταρε από τα δύο μέτρα, αλλά ο Κροάτης είχε και πάλι τη λύση.
    Στο 66ο λεπτό, ο διαιτητής απέβαλε τον Όσμαν με δεύτερη κίτρινη, αλλά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ρίσκαρε. Τράβηξε στον πάγκο και τον άλλο κεντρικό μέσο του και πέρασε στο ματς τον Αγρίτη. Ο Αστερας βρήκε έτσι χώρους, τους οποίους όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνα)
    ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαζνόφ - Βέντσελ, Όσμαν, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Γκαλίνοβιτς
    ΚΟΚΚΙΝΗ: 66' Όσμαν (2 κίτρ.)

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χάκομπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (83' Κερ), Κουρμπέλης, Τσαμπουρής, Ράγιος (58' Εγκόν), Ούσερο, Χούλι, Μπακασέτας (70' Σέσμα)

    ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Όσμαν, Μετίν (72' Αγρίτης), Λόβιν, Γραμμόζης, Καλαντζής (87' Χαμπλ), Μαζνόφ (60' Μπάρκογλου)

    Είπαν

    Όσκαρ Φερνάντεθ: Μετά από περίεργη προετοιμασία ξεκινήσαμε ένα παράξενο πρωτάθλημα. Αυτό το πληρώσαμε στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήμασταν σφιχτοί. Στο δεύτερο ήμασταν πιο σοβαροί και αυτό κρατάμε. Μας έλειψε το γκολ αλλά κερδίσαμε μια αμυντική σταθερότητα. Για 60 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος γενικά.

    Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: Ήταν πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παίξουν αυτή την ώρα. Η δική μου ομάδα μέχρι την αποβολή ήταν καλή. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ. Μετά την αποβολή ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά. Σταθήκαμε τυχεροί σε 2-3 φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ