• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    «Μας τιμωρούν επειδή φέρνουμε στον κόσμο Ελληνόπουλα!»

    Απαράδεκτη θεωρεί η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος, την ανακοίνωση των προθέσεων της Κυβέρνησης για την επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων στη χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος, υποστηρίζοντας ότι είναι κάθε άλλο παρά αντικειμενική και ισότιμη η αντιμετώπιση που υφίσταται η Πολυμελής Οικογένεια με Τρία Τέκνα από την κυβερνητική πολιτική.

    «Το πολυτεκνικό επίδομα έχει θεσπιστεί ως δημογραφικό επίδομα, ως επιβράβευση και ελάχιστη αναγνώριση της Πατρίδας στη Μάνα που «επιδοτεί» την Ελλάδα στη μάχη του δημογραφικού, την «αιμοδοτεί» με νέους πολίτες, στηρίζει το θεσμό της οικογένειας. Μια τέτοια προσφορά δε μπορεί να αντιμετωπίζεται λογιστικά!» υποστηρίζουν.

    Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου της ΟΠΟΤΤΕ, τα μέλη της ομοσπονδίας ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τα ζητήματα που απασχολούν την ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα και ζήτησαν από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να ασκήσει υπεύθυνη δημογραφική πολιτική.

    Θεωρούν άδικο, παράλογο και αντισυνταγματικό το νέο τέλος στα ακίνητα, ενώ για τις μετεγγραφές των φοιτητών που αποτελούν μέλη τρίτεκνων οικογενειών, σημειώνουν ότι οδηγεί σε απόγνωση και εντέλει αφαιρεί το δικαίωμα στην εκπαίδευση από τα παιδιά τους, αφού πολλές οικογένειες θα βρεθούν να συντηρούν δύο και τρία επιπλέον σπίτια.



    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ