

Το πώς και το γιατί εξηγεί ο επιχειρηματίας. Γνώριζε πρόσωπα και πράγματα. Από τον γενικό διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, μετέπειτα διοικητή της «Γενικής Τράπεζας» και του «Μετοχικού Ταμείου Στρατού, Στρατηγό Παπαθανασίου, έως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ράλλη, τον Κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ.
Ο επιχειρηματίας ξετυλίγει το νήμα της ιστορίας, εξηγώντας πως μία ομάδα επιχειρηματιών προσπάθησε

Την επομένη συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Παπανικολάου και αμέσως μετά με τον Αντώνη Λιβάνη. Το σχέδιο δεν προχώρησε. Η τρίτη και φαρμακερή προσπάθεια έγινε επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Το αποτέλεσμα είναι θλιβερό. «Έπνιξαν τις μετοχές» αποκαλύπτει ο άνθρωπος που μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο με έναν φάκελο, τον οποίο παρέδωσε στα χέρια της θυγατέρας του πρωθυπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη. «Έκτοτε αγνοείται η τύχη των μετοχών» συμπληρώνει ο Ευρυβιάδης Μετοχαράκης.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Ευρυβιάδη Μετοχαράκη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Τι απέγιναν οι μετοχές μετά την επίδοση της επιστολής εκ μέρους των επενδυτών - δωρητών στην Ντόρα Μπακογιάννη με τελικό παραλήπτη τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη; Το πρόσωπο-κλειδί, ο στρατηγός Περικλής Παπαθανασίου, δεν ζει πια. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έφερε σε επαφή τον Ευρυβιάδη Μετοχαράκη με τις εκάστοτε ηγεσίες της Ν.Δ., αλλά και εκείνος ο οποίος του συνέστησε να απευθυνθεί στον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν άλλαξε η κυβέρνηση, το 1981.
Στρατιωτικός από κούνια, ανώτατος αξιωματικός επί Χούντας και επικεφαλής των μονάδων της Λάρισας,

Παρακολουθήστε τώρα την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ευρυβιάδη Μετοχαράκη με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, όπως μεταδόθηκε από το «zougla radio».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.