• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

    Τρόμος από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ


    Τον τρόμο έχουν σπείρει τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Αττική, τρεις αδίστακτοι κουκουλοφόροι ληστές,πιθανότατα αλλοδαποί, οι οποίοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλι, εισβάλουν στα σπίτια νυχτερινές ώρες και κρατούν ομήρους τους ιδιοκτήτες και τις οικογένειες τους. Μέχρι στιγμής έχουν διαπράξει τουλάχιστον επτά ληστείες, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο από την αστυνομία, να είναι η ίδια συμμορία που μπήκε στις δύο τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στον οικισμό Δροσοπηγή Καπανδριτίου και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν τον 55χρονο ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρήματα και ένα αυτοκίνητο.
    Κακοποίησαν μητέρα δύο παιδιών!
    Η αγριότητα και ο σαδισμός των τριών κουκουλοφόρων ληστών ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Σε μία από τις ληστείες τους, χθες τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα, δεν δίστασαν να κλειδώσουν στην κουζίνα τον πατέρα με τα δύο δίδυμα ηλικίας δύο ετών και στην κρεβατοκάμαρα κακοποίησαν σεξουαλικά την μητέρα με την απειλή καλάσνικοφ. Δεν λύγισαν μάλιστα ούτε μια στιγμή, παρόλο που η γυναίκα ανήμπορη να αντιδράσει, τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να πάρουν χρήματα, κοσμήματα, αλλά και το αυτοκίνητο της οικογένειας!
    Ο τρόπος δράσης των κουκουλοφόρων
    Η συμμορία μέχρι στιγμής ακολουθεί τον ίδιο τρόπο δράσης. Ξημερώματα, εισβάλουν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι φορούν γάντια, συνήθως από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα, σε σπίτια χωρίς συναγερμό, κυρίως στα βόρεια και νότια προάστια και με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα και αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί μάλιστα πιστεύουν, ότι οι επιθέσεις είναι περισσότερες από επτά, ενώ όπως λένε, δεν αποκλείεται να υπήρξε και σε άλλη ληστεία κρούσμα σεξουαλικής κακοποίησης, όπως στην Γλυφάδα, αλλά τα θύματα για ευνόητους λόγους δεν το έχουν καταγγείλει... Αστυνομικοί της ασφάλειας με μπλόκα, περιπολίες αλλά και «παγίδες», προσπαθούν να συλλάβουν την συμμορία των κουκουλοφόρων, αφού όπως λένε, είναι άκρως επικίνδυνοι και πρέπει να εντοπιστούν πριν «ξαναχτυπήσουν», πριν ακόμη ένας πολίτης ζήσει τον εφιάλτη, ξυπνώντας με ένα καλάσνικοφ πάνω από το κεφάλι του...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ