• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    Ερχεται ο Αντίχριστος.Αντιμετώπισε τον


    Η παρουσία και η ύπαρξη του αντιχρίστου είναι παραδεκτή και αποδεκτή από όλους τους Άγιους Πατέρες της Ορθοδόξου πίστεως μας. Και άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς εφόσον και οι τέσσερις Ευαγγελιστές αναφέρονται στο θέμα αυτό, ο Απόστολος των εθνών Παύλος, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη, αλλά και ο ίδιος ο Κύριός μας.
    Σύμφωνα με τους προηγούμενους ο αντίχριστος θα είναι άνθρωπος, ο οποίος θα εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια πριν την Δευτέρα παρουσία του Σωτήρα μας. Θα είναι ο φοβερότερος δυνάστης όλων των εποχών και ο τέλειος συνεργάτης του διαβόλου. Αντίθετα με όσα μας προβάλουν, η μορφή του δεν θα είναι άσχημη ούτε δαιμονική, αλλά όμορφη, ευλαβική και σοβαρή. Θα είναι μια προσωπικότητα ηθική και δίκαιη (σύμφωνα με τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο).
    Όλα αυτά μέχρι να καταλάβει την εξουσία, οπότε και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό, κυνηγώντας τους χριστιανούς κι όσους του φέρνουν αντίρρηση και αντίσταση και φυσικά σφραγίζοντας όλον τον κόσμο. Αυτός θα ξαναχτίσει ή θα εγκαινιάσει και τον τρίτο ναό του Σολομώντα. Ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος έγραψε ότι όσοι θα σφραγιστούν θα τυφλωθεί η διάνοιά τους και δεν θα μπορούν να αντιληφθούν εάν οι ενέργειες του αντιχρίστου θα είναι αληθινές ή κατά φαντασία.
    Αυτό ειδικά τώρα το 2012 δεν μας εκπλήττει. Η ψηφιοποίηση των πάντων και ο ολοένα αυξανόμενος παγκόσμιος έλεγχος μέσω δορυφόρων, καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας οι οποίες δύναται να συνδυαστούν και με ήχο, εγκαθιδρύουν ένα τρομερό σύστημα παρακολούθησης. Κάποτε κατακρίθηκα ως υπερβολικός και κινδυνολόγος, όταν ισχυρίστηκα ότι με τα κινητά μας παρακολουθούν. Δηλαδή ξέρουν πάντα που βρισκόμαστε και ότι μπορούν να ακούσουν τι λέμε ακόμα και όταν τα έχουμε κλειστά. 
    Μετά από μερικά χρόνια ο κύριος Ευαγγελάτος έκανε μια εκπομπή με το σκάνδαλο των υποκλοπών, όπου και αποδείχτηκε ότι κλειστά κινητά ενεργοποιούνται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μέσω του μικροφώνου τους ακούνε τα πάντα γύρω από τον χώρο που βρίσκονται. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις καινούργιες τηλεοράσεις, οι οποίες στον μηχανισμό τους διαθέτουνμικροκάμερες και μικρόφωνα, τα οποία δύναται να ενεργοποιηθούν μέσω δορυφόρου (κάθε τηλεόραση χαρακτηρίζεται από ένα τσιπάκι που αναγνωρίζεται από τον δορυφόρο ο οποίος μπορεί και το ενεργοποιεί). Καταλαβαίνουμε ότι ακόμα και μέσα στα σπίτια μας μπορούν να μας παρακολουθήσουν εάν γνωρίζουν ποια συγκεκριμένη τηλεόραση αγοράσαμε. Αυτό δεν είναι δύσκολο αφού όλα τα μεγάλα καταστήματα είναι συνδεδεμένα με ένα κεντρικό δίκτυο που ελέγχει όλες τους αγοραστές. Παρατηρείστε ότι ακόμα κι όταν πληρώνεται με μετρητά πάντα σας ζητάνε όνομα, εάν πληρώνεται με κάρτα τότε αυτόματα αναγνωρίζεται ο καθένας. Δυστυχώς σε μερικά χρόνια που θα έρθει ο αντίχριστος όλα αυτά θα έχουν τελειοποιηθεί και αλίμονο στους ανθρώπους που τώρα αδιαφορούν κι όλα αυτά τους φαίνονται μυθοπλασίες, υπερβολές και συνομοσιολογίες.
    Βλέπουμε δηλαδή πως όταν ο άνομος φανερωθεί, θα έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του. Όπωςπροείπαμε δεν θα έρθει σαν κακός και πονηρός, αλλά σαν "τέλειος" άνθρωπος, με σοφές απόψειςκαι με αδιαφιλονίκητη ηθική και δικαιοσύνη. Σε λίγα χρόνια που όλα θα πηγαίνουν απίστευτα κακά και τα αδιέξοδα θα είναι ανυπέρβλητα, όλο το σύστημα θα τον θεωρήσει σωτήρα και σχεδόν θα τονπαρακαλέσουν για να αναλάβει την διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής ένωσης που από το 2012 θα έχει Πρόεδρο όπως ακριβώς και οι Η.Π.Α. Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανακοίνωσε πως είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη του Προέδρου, του οποίου η θητεία θα είναι τριετής. Το 2015 δηλαδή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, με αυτόν να είναι ο πρώτος κυβερνήτης, αφού ο πρώτος του 2012, θα είναι υπό δοκιμή ή προφανώς αποτυχημένος ή ίσως αυτός βελτιώσει τις τυχόν ατέλειες του καινούργιου συστήματος. Πραγματικά ο αντίχριστος γεννήθηκε το 1983, η πρώτη του διακριτική εμφάνιση θα είναι τέλος του 2011. Το 2012 σιγά-σιγά θα είναι πιο εντυπωσιακός, το 2013 θα είναι πλέον παγκοσμίως γνωστός, ενώ το 2014 και το 2015 θα επιτελεί και τα πρώτα του θαύματα. Μόλις το 2015 πάρει τελικά την εξουσία θα το παίξει και Θεός.
    Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, ότι όλα αυτά δεν είναι φανταστικά σενάρια. Η παγκόσμια ιστορία έχει αποδείξει ότι επαναλαμβάνεται. Δεν υπάρχει αυτοκρατορία όσο ισχυρή κι αν ήτανε που να μην παρήκμασε. Από ποια να ξεκινήσουμε, από την Βαβυλωνιακή, την Αιγυπτιακή, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Ρωμαϊκή, την Βυζαντινή, την Οθωμανική, και τόσες άλλες που μας διαφεύγουνε. Όλες υπήρξαν πανίσχυρες κι όλες είχαν άδοξο τέλος. Η παγκόσμια ιστορία επίσης έχει δείξει, ότι πάντα σε κάθε αιώνα εμφανίζεται ένας μεγάλος δικτάτορας. Τον 20 ο αιώνα υπήρξε ο Χίτλερ, ομοίως και τους προηγούμενους αιώνες. Πως λοιπόν μπορούμε να ισχυριστούμε, ότι τον 21ο δεν θα εμφανιστεί ένας καινούργιος δικτάτορας. Όμως τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Οι προηγούμενοι κοσμοκράτορες, δεν είχαν τόσα πολλά και τέλεια μέσα διακυβέρνησης στην διάθεσή τους. Φανταστείται ο Χίτλερ, να διέθετε όλα τα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης, μέσω δορυφόρων, κινητών τηλεφώνων, καμερών παρακολούθησης κ.λ.π. Δεν θα μπορούσε για παράδειγμα κανείς να παραβεί την απαγόρευση κυκλοφορίας, διότι αμέσως θα γινόταν ορατός από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας. Κάθε αντιστασιακή επικοινωνία μέσω τηλεφώνων, αμέσως θα εντοπιζόταν. Καμία ταυτότητα δεν θα μπορούσε να διαφυλαχτεί. Όλες οι διωκόμενες φυλές, όπως Εβραίοι, Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, αναρχικοί, κουμμουνιστές κ.α., θα συλλαμβάνονταν πάραυτα, διότι κανείς δεν θα μπορούσε να κρυφτεί, σε συγγενείς, φίλους και εξοχικές κατοικίες, εφόσον όλα θα ήταν καταχωρημένα, και με το πάτημα ενός κουμπιού θα γινόντουσαν αμέσως γνωστά. Φανταστείτε τώρα τι όπλα θα έχει στα χέρια ο Αντίχριστος, όταν σε μερικά χρόνια (2015-2018) η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει αφάνταστα και όλα θα είναι ελεγχόμενα. Βλέπεις αγαπητέ συνάνθρωπε, ότι όλα τα παραπάνω όχι μόνο δεν είναι απλά συνομοσιολογίες, αλλά δυστυχώς μια πάρα πολύ πιθανή πραγματικότητα, η οποία δεν επιβαβαιώνεται μόνο από την ιστορία αλλά και από την Ορθόδοξη πίστη μας, η οποία μας ενημερώνει ότι κάποτε θα έρθει ο Αντίχριστος και θα πρέπει να διαφυλαχτούμε, εάν θέλουμε να σώσουμε την ψυχή μας. Σας παρακαλούμε πολύ να δεχτείτε την θεωρία αυτή. 
    Καθημερινά οικειοποιούμαστε τόσες άλλες παράδοξες και τρελές θεωρίες, όπως ότι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας κ.α. Έχετε σας παρακαλούμε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι το 2012 θα εμφανιστεί ένας παγκόσμιος σωτήρας νεαρής ηλικίας, όμορφος, ηθικός και δίκαιος, ο οποίος θα κάνει και θαύματα και το άθροισμα των γραμμάτων του ονόματός του θα είναι 666. Εάν όλα αυτά πραγματοποιηθούν, πρέπει να δεχτείτε και τα υπόλοιπα, ότι το 2015 θα γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης και ο μεγαλύτερος δυνάστης όλων των εποχών. Τότε εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μας συμβουλεύουν, οι πατέρες μας και ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, δηλαδή να μην σφραγιστούμε και να φύγουμε εκεί που ο Θεός έχει τάξει τον καθένας, για να μπορέσει να σώσει την ψυχή του και τους γύρω του. Προς Θεού, δεν διεκδικούμε τον τίτλο του Προφήτη, διότι οι προφήτες πληροφορούντουσαν απ' ευθείας από τον Θεό, εμείς απλά σας αναφέρουμε περιεκτικά τα λόγια των Αγίων μας.
    Η Αγία Γραφή μας ενημερώνει για όλα αυτά, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δεινά και τις κακουχίες της εποχής εκείνης. Προσέξτε διότι την θλίψη των ημερών εκείνων δεν την εφεύραμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Κύριος μας πληροφορεί δια αυτό. Ο ίδιος ο Χριστός αναφέρει ότι η θλίψη των ημερών αυτών θα είναι η μεγαλύτερη που έχει περάσει ποτέ από την Γή. Πώς μπορούμε εμείς να παραβλέψουμε ένα τέτοιο γεγονός όταν ο ίδιος ο Θεός μας, μας ενημερώνει για αυτό. Το θέμα είναι πότε θα είναι αυτά τα χρόνια. Η απάντηση έρχεται από τους Άγιους Πατέρες της εκκλησίας μας. Τα χρόνια αυτά θα είναι τα τελευταία 3,5 χρόνια του κόσμου όταν δηλαδή θα βασιλεύει ο αντίχριστος.
    Προσοχή όμως, για να μας ενημερώνουν και να μας προειδοποιούν και οι τέσσερεις Ευαγγελιστές, για να το επαναλαμβάνει και να αφιερώνει ο επιστήθιος μαθητής ιδιαίτερη μνεία στην Αποκάλυψη, για να καταπιάνονται με το θέμα οι κολοσσοί της Ορθοδοξίας, όπως ο Μέγας Βασίλειος, ο Μέγας Αθανάσιος, ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Άγιος Νείλος ο μυροβλύτης και τόσοι άλλοι, σημαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε στα έσχατα χρόνια. Η παγίδα είναι η εξής: μας έχουν κάνει να πιστεύσουμε ότι ο αντίχριστος θα έχει δαιμονική μορφή, μας έχουν περάσει την ιδέα ότι τα χρόνια του αντιχρίστου θα είναι φρικτά και απαίσια. Αυτό όμως είναι μέγα πλάνη που θα μας εμποδίσει να δούμε την αλήθεια. Όπως είπαμε ο αντίχριστος δεν θα είναι άσχημος ούτε κακός, αντιθέτως θα είναι πολύ όμορφος, ευχάριστως στην συνομιλία ηθικός και δίκαιος, όλα αυτά μέχρι να καταλάβει την εξουσία, οπότε και θα φανερώσει τον πραγματικό του εαυτό. Επίσης τα χρόνια του αντιχρίστου δεν θα είναι όλα δυστυχή και δυσάρεστα. Συνολικά η επίσημη παρουσία του θα είναι επτά έτη.
    Από αυτά τα πρώτα 3,5 θα είναι γεμάτα αβρότητα, ειρηνικά και ευτυχισμένα χωρίς προβλήματα, διότι αυτός θα λύσει όλα τα "άλυτα" προβλήματα, για να παραπλανήσει τον κόσμο. Διότι πώς θα πιστεύσει κάποιος ότι ο αντίχριστος θα λύσει την ανεργία, την πείνα, πώς θα είναι δυνατόν ο αντίχριστος να είναι ο μόνος που θα φέρει παγκόσμια ειρήνη; Κι όμως γίνεται! Γι' αυτό και οι πατέρες μας είναι τόσο επίμονοι στο θέμα αυτό. Μόνο τα τελευταία 3,5 χρόνια του αντιχρίστου θα είναι αβάσταχτα και μάλιστα τόσο πολύ όσο αναφέρει ο Κύριος μας, δηλαδή τα χειρότερα όλων των εποχών. Εδώ έρχεται η Θεία Πρόνοια μας προειδοποιεί και μας ενημερώνει πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να το πιστεύσουμε, δεύτερον δεν πρέπει να σφραγιστούμε και τρίτον να έχουμε εμπιστοσύνη στην αγάπη του Θεού, ο οποίος στην Αποκάλυψη μας πληροφορεί ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια, όσοι σταθούν κοντά του, διαφοροποιηθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και τον αντίχριστο, θα τους καλύψει με την προστασία του και δεν θα επιτρέψει να ζήσουν τα δεινά και τα πάθη εις τα οποία θα υποβληθούν όσοι θα έχουν επιλέξει ως σωτήρα και θεός τους τον αντίχριστο. Πραγματικά ο άνομος θα μας αναγκάσει να τον παραδεχτούμε ως θεός και λυτρωτή όλου του κόσμου. Γι' αυτό αγαπητοί συνάνθρωποι μπορεί τα πρώτα 3,5 έτη που θα περιφέρεται ο αντίχριστος στη Γή, ως σωτήρας εμείς να υποφέρουμε λίγο, διότι θα πρέπει να στερηθούμε αγαθά εάν επιλέξουμε να μην σφραγιστούμε, όμως όταν όλος ο κόσμος θα υποφέρει όσο ποτέ άλλοτε, εμείς θα ζούμε το θαύμα της παρουσίας της Θείας Πρόνοιας γύρω μας. Προσοχή πιστοί χριστιανοί, μην σας φαίνονται αυτά παραμύθια διότι οι Άγιοι, μας τα επισημάνανε πάρα πολλά έτη πριν.
    Εφόσον τους λειτουργούμε, τους πιστεύουμε, τους παρακαλούμε, τους προσκυνάμε και βλέπουμε ότι ανταποδίδουν την αγάπη τους με τα θαύματα που καθημερινά πραγματοποιούν για μας, πως είναι δυνατόν σε αυτό το ζήτημα να κάνουν λάθος. Ή είναι Άγιοι ή δεν είναι. Όχι όπου μας συμφέρει είναι Άγιοι και έχουν δίκιο κι όπου δεν μας βολεύει να μην δεχόμαστε τα λόγια τους. Και μην πιστεύεται ότι όλα αυτά δεν τα αναφέρουν οι Άγιοι μας. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Η Αποκάλυψη γράφτηκε από τον αγαπημένο μαθητή του Χριστού, ο ίδιος ο Χριστός μας συμβουλεύει να διαβάσουμε τις προφητείες του Δανιήλ, ο Μέγας Βασίλειος, ο Μέγας Αθανάσιος, ο Απόστολος Παύλος, ο Άγιος Ιππόλυτος, ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, ο Άγιος Νείλος ο μυροβλύτης και πάρα πολλοί άλλοι δεν μας φτάνουν για να πιστεύσουμε, προσέχτε διότι δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Καθημερινά ακούμε πλήθος τρελών και ανυπόστατων θεωριών για εξωγήινη κυβέρνηση επί της Γής, ότι ο άνθρωπος έχει πολιτισμό μόνο και μόνο επειδή έχει αντίχειρα και τόσα άλλα. Την ώρα της κρίσης πώς θα απολογηθούμε γιατί δεχτήκαμε αυτές τις θεωρίες κι όχι των Αγίων της εκκλησίας μας;
    Τώρα τίθεται το ερώτημα, πως γνωρίζουμε ότι ο αντίχριστος γεννήθηκε το έτος 1983. Όπως είπαμε και στην αρχή, η παραδοχή αυτή τεκμηριώνεται θεολογικά και πατερικά από τον πατέρα Μάξιμο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που βρίσκεται εις την ορεινή Κορινθία. Όποιος θέλει μπορεί να μελετήσει το σοβαρότατο αυτό θέμα που αναλύεται διεξοδικά στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος. Εγώ προσωπικά το διάβασα και το μελέτησα προσεκτικά επί τρεις μήνες και μέσα από προσευχή πράγματι διαπίστωσα πως δυστυχώς ή ευτυχώς έχει δίκιο. Το ερώτημα που εύλογα θέτουν πολλοί, είναι γιατί αυτό να το "βρει" ο πατέρας Μάξιμος κι όχι κάποιος άλλος ιεράρχης μας. Σίγουρα υπάρχουν πιο ενάρετοι, πιο πνευματικοί, πιο ασκητικοί και πιο θεολογικά καταρτισμένοι. Όμως μην ξεχνάμε ότι την γέννηση του Χριστού την πληροφορηθήκαμε από τρεις ειδωλολάτρες, που δεν ήταν άλλοι από τους γνωστούς τρεις μάγους με τα δώρα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θεός ήθελε κάποιον που να έχει το θάρρος της γνώμης του, χωρίς να φοβάται την λογοκρισία, την ειρωνεία, τον χλευασμό και το κυνήγι από τις σκοτεινές δυνάμεις. Όμως η Αγία Γραφή μας δίνει και άλλη μία χρήσιμη εσχατολογική πληροφορία.
    Στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον ε΄ 43, ο Χριστός ομιλεί στους Ιουδαίους και τους λέει, ότι αυτός ήρθε ως απεσταλμένος του ουράνιου Πατέρα και δεν τον δέχτηκαν, όταν όμως έλθει ο άλλος και δεν ομιλεί για τον Θεό των πατέρων τους, αλλά για τον εαυτό του αυτόν θα πιστέψουν. Ο Χριστός ως τι ήλθε στην γη; Μα φυσικά ως ο Υιός και Λόγος του Θεού, ως το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ως Θεάνθρωπος και ως Σωτήρας όλου του ανθρώπινου γένους και όμως δεν τον δέχτηκαν. Ποιον τους λέει ότι θα δεχτούν ως Μεσσίας τους; Έναν άλλο που δεν θα αναφέρεται στον επουράνιο πατέρα μας, αλλά μόνο στον εαυτό του. Ποιος θα είναι αυτός; Μα φυσικά ο αντίχριστος. Και ποιος θα είναι ο αντίχριστος; Αυτός που θα δεχτούν οι Εβραίοι ως Μεσσίας τους. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Θα σας απαντήσουμε αμέσως. Διότι οι ίδιοι οι Εβραίοι μας πληροφορούν για την άφιξη του Μεσσία τους, δηλαδή του αντίχριστου. Εάν ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα τους "www.chabad.gr" και επιλέξετε "Ελληνικά" και μετά το "ποιοι είμαστε", μετά επιλέξτε το "περισσότερα για το τι πιστεύουμε", διαβάστε μόνοι σας τι είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Εάν επιστρέψετε στην Αγγλική θα δείτε ένα εικονίδιο που δείχνει ένα λεοντάρι με ένα πρόβατο με τίτλο Μεσσίας, μπείτε σε αυτό και θα βρείτε πολύ χρήσιμες πληροφορίες. 
    Όμως δεν σταματάνε εδώ, έχουν και μια άλλη ιστοσελίδα η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στον Μεσσία τους "www.moshiach.com", σας παρακαλώ περιηγηθείτε σε αυτήν και θα μείνετε έκπληκτοι. Θα δείτε ότι προσπαθούν να πείσουν όλους τους Εβραίους, όχι μόνο για την έλευση του Μεσσίας τους αλλά ότι θα είναι και σύντομη, επίσης έχουν όλα τα σχέδια του νέου ναού του σολομώντα, τραγούδια για τον ναό και τόν Μεσσία τους, αλλά ακόμα και μπλουζάκια, κούπες, καπέλα κ.α. διαφημιστικά του Μεσσία τους. Και τώρα το τρίτο και συγκλονιστικότερο στοιχείο, και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δημόσια και παγκόσμια παραδέχονται ότι ο Μεσσίας τους έρχεται πολύ σύντομα. Την Μεγάλη Παρασκευή (του έτους 2008) το βράδυ στο γνωστό τηλεοπτικό κανάλι Σκάι, έδειξε ένα ντοκιμαντέρ για την Κιβωτό της Διαθήκης. Εκεί ένας Εβραίος ονόματι Σόλωμον Γκέρσον, είπε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, διότι ο Μεσσίας τους έρχεται και πρέπει το Τέμενος του Ομάρ να γκρεμιστεί και μάλιστα γρήγορα για να προλάβουν την σύντομη έλευσή του. Το Τέμενος του Ομάρ είναι χτισμένο στην θέση που ήταν ο ναός του Σολομώντα και κατά το πιστεύω τους, πρέπει να γκρεμιστεί για να χτιστεί ο ναός τους στο ίδιο ακριβώς μέρος έτσι ώστε μέσα σε αυτόν να τον ενθρονίσουν.
    Και τώρα έφτασε η κρίσιμη ώρα να τοποθετηθούμε και στην συχνότερη απορία, παρατήρηση και αντιδικία εις την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι όταν αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα. "... ωραία λοιπόν και τώρα τί κάνουμε; Πώς ζούμε; Συνεχίζουμε να ζούμε όπως και πριν; Παίρνουμε δάνειο, εφόσον δεν προλαβαίνουμε να το εξοφλήσουμε; Δουλεύουμε; Ζούμε κανονικά; Φεύγουμε ή μένουμε;...κ.α.". Πρώτον θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι πουθενά η πίστη μας δεν είναι υπέρ του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Οι χριστιανοί είναι πάνω από όλα τίμιοι και ηθικοί. Δεν σημαίνει ότι επειδή πλησιάζει ο αντίχριστος θα πρέπει κι εμείς να γίνουμε σαν κι αυτόν. Συνεχίζουμε να ζούμε κανονικά και τίμια όπως πάντα πρέπει να πορεύονται οι Ορθόδοξοι. Το ξαναλέμε η ζωή μας συνεχίζει κανονικά.
    Ευτυχώς η Θεία Πρόνοια προνόησε για μας, και πληροφορηθήκαμε αρκετά χρόνια νωρίτερα για τον ερχομό του αντιχρίστου και τα δεινά που θα ακολουθήσουν, που όπως είπαμε και παραπάνω θα είναι τα χειρότερα όλων των εποχών. Αυτό έγινε όχι για να τρομοκρατηθούμε, διότι ένας χριστιανός δεν πρέπει να φοβάται, αλλά να έχει εμπιστοσύνη στον Θεό, αλλά έγινε για να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά. Αυτό θέλει ο Κύριος μας, αλλά αυτό μας πληροφορούν και οι Πατέρες ότι πρέπει να κάνουμε. Έφτασε ο καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι πάνω από όλα είναι η πνευματική διαύγεια, διότι όσο πιο καθαροί είμαστε και όσο πιο κοντά στον Θεό πορευόμαστε, τόσο πιο καθαρά θα βλέπουμε τα πράγματα και τόσο πιο πολύ θα έλκουμε την Θεία Χάρη, η οποία πάντα είναι έτοιμη να προσφέρει άπειρη θαλπωρή σε όσους τής την ζητούν. Η πίστη, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση, η μετάνοια, η Θεία Κοινωνία, είναι απαραίτητα εφόδια για να καθαρίσουμε την ψυχή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, διότι σε εσάς απευθυνόμαστε κι όχι σε όλους τους άλλους που μας χλευάζουν και μας λένε οπισθοδρομικούς, επειδή ζούμε κοντά στην εκκλησία, επειδή εκκλησιαζόμαστε, επειδή νηστεύουμε, επειδή πιστεύουμε στην εξομολόγηση και στην Θεία Κοινωνία.
    Αυτό είναι το μήνυμά μας, όχι πανικός και εκφοβισμός, ούτε απατεωνιές και λαμογίες, αλλά προετοιμασία πνευματική και η ζωή μας να συνεχίσει κανονικά, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί ο αντίχριστος. Το ξαναλέμε κι ας γινόμαστε κουραστικοί, δεν σας ζητάμε παράλογα πράγματα, σας παρακαλούμε να ζείτε πνευματικά, κανονικά όπως και πρώτα, απλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο αντίχριστος θα εμφανιστεί περίπου το 2012.
    Όλα αυτά φυσικά μέχρι να εμφανιστεί ο αντίχριστος, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να ξεκινήσουμε τον αγώνα για τον οποίο είναι ταγμένος ο καθένας από εμάς. Όταν λέμε αγώνα δεν εννοούμε απαραίτητα κάτι το δύσκολο ή το επαναστατικό, αλλά αυτό που μπορεί ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του, και το οποίο θα εκτιμηθεί από τον Θεό σαν την μέγιστη προσφορά στην Πίστη μας. Τώρα το πότε θα εμφανιστεί ο αντίχριστος, το αναφέραμε και πιο πάνω. Πιθανότατα διακριτικά τέλος του 2011, το 2012 πιο δυναμικά και κυριαρχικά, ενώ σίγουρα το 2013 θα είναι παγκόσμια γνωστός και ο δημοφιλέστερος άνθρωπος εις την Γη. Το 2014 θα κάνει θαύματα και το 2015 όταν πάρει την εξουσία θα παρουσιάσει τον εαυτό του ως θεό.
    Μετά φυσικά θα αρχίσουν τα δεινά και αυτός θα παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό. Πώς όμως θα αναγνωρίσουμε τον αντίχριστο; Είπαμε ότι θα είναι ένας νέος άνδρας, ωραίος, πράος, ηθικός, δίκαιος, σωτήρας σε ότι θα αφορά τα μεγάλα προβλήματα της οικουμένης και όπως μας ενημερώνει και ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού μας, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ο μόνος πραγματικός Θεολόγος, τα ψηφία των γραμμάτων του ονόματός του θα έχουν άθροισμα 666. Δεν παίζει ρόλο για την σωτηρία μας ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε, διότι όλα τα χρόνια θα υπήρχε προκατάληψη έναντι του ονόματος αυτού χωρίς λόγω, για αυτό άλλωστε και ο Ιωάννης δεν μας το αποκάλυψε. Φανταστείτε να μας είχε πει για παράδειγμα ότι ο αντίχριστος θα λέγεται Γιάαχαν.Όσοι άνθρωποι ανά τους αιώνες θα λέγονταν Γιάαχαν θα ήταν πάντα δακτυλοδεικτούμενοι και μισητοί, γεγονός που δεν θα ήταν δίκαιο. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα φανερωθεί μόνος του, και όποιος έχει ενημερωθεί και προετοιμαστεί πνευματικά θα τον αντιληφθεί χωρίς δυσκολία.
    Τώρα τί θα γίνει στην περίπτωση που κάνουμε λάθος και τίποτα από αυτά δεν επαληθευτεί. Φυσικά και η ευθύνη θα είναι τεράστια, την οποία όμως διακινδυνεύουμε να επωμισθούμε, στο κάτω-κάτω δεν σας λέμε ούτε να πάρετε τα βουνά, ούτε τις περιουσίες σας να πουλήσετε, σας λέμε να ζείτε πιο πνευματικά και να είσαστε σε ετοιμότητα. Ειλικρινά σας λέω δεν ξέρω εάν προτιμώ να έχω λάθος ή όχι. Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας από πουθενά. Από που να ξεκινήσω, από την ηθική της κοινωνίας; από την οικονομική κατάσταση του πλανήτη; ή από τα οικολογικά θέματα;
    Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ, τί πρότυπα προβάλει η σημερινή κοινωνία στα παιδιά μας; Η σεξολαγνεία και ο καταναλωτισμός κυριαρχούν παντού, ακόμα και οι σταθερές αξίες έχουν καταρρεύσει. Ο αθλητισμός από άμιλλα έγινε βιομηχανία φαρμάκων που ντοπάρει τους αθλητές, η τέχνη έχει εξελιχθεί στο starsystem, που αναδεικνύει κορμιά, αντί για φωνές και υποκριτική ικανότητα. Έχει γεμίσει η μικρή οθόνη με ομοφυλόφιλους και εκπομπές που υποτιμούν την έννοια της ανθρώπινης διάνοιας. Εάν κάποιος καλεσμένος ακόμα και στις υποτιθέμενες σοβαρές εκπομπές, αναφερθεί στις έννοιες πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, παρατηρείστε σας παρακαλώ πολύ, ότι δέχεται επίθεση πριν προλάβει να ολοκληρώσει την θέση του.
    Οι Άγιοι της εκκλησίας μας, οι ήρωες της πατρίδας μας, αλλά ακόμα και οι ένδοξοι και αθάνατοι αρχαίοι Έλληνες δεν γλύτωσαν από την καταστρεπτική μανία τους. Για τους Αγίους μας δεν χρειάζεται να συζητήσουμε την γνώμη τους, ούτε και για τους ήρωες του 1821. Τον Κολοκοτρώνητον ονομάζουν κατάσκοπο, τον Καραϊσκάκη υιό της καλόγριας, ξεχνώντας την τεράστια προσφορά των ηρώων αυτών στην πατρίδα μας και στην πίστη μας. Όμως η ανθελληνική υστερία τους δεν σταματά ούτε στους αρχαίους προγόνους μας. Προσέξτε δεν θα αναφερθώ στον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά στην παγίδα που μόνοι τους πέσανε μέσα. Εάν μιλήσουμε για την ομοφυλοφιλία, αμέσως δεχόμαστε σκληρή επίθεση για ρατσισμό, για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τόσα άλλα γνωστά επιχειρήματά τους. Αυτοί όμως για να υποτιμήσουνε την αρχαία Αθήνα και τους Σπαρτιάτες αμέσως πετάνε ειρωνικά το γνωστό: "σιγά μωρέ αδελφές ήτανε". Συγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποιώ, αλλά θέλω να το γράψω ακριβώς όπως το λένε, διότι από την μία η ομοφυλοφιλία είναι η ελεύθερη επιλογή του καθενός αλλά για τους αρχαίους προγόνους μας είναι μομφή.
    Για τα οικονομικά του πλανήτη δεν χρειάζεται να αναφερθώ τα ζείτε καθημερινά όλοι και βλέπετε που μας οδηγούν. Χρεωμένοι όλοι οι Έλληνες σε κάρτες και δάνεια χωρίς να φαίνεται οικονομική ανάκαμψη πουθενά.
    Και τώρα το αγαπημένο μου θέμα, η οικολογία. Η κατάσταση του πλανήτη έχει φτάσει σε οριακές ισορροπίες. Κι όμως παρά τα όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που επιμένουν ότι τα ακραία φαινόμενα πάντα υπήρχαν απλά δεν τα μαθαίναμε. Δεν βλέπουν ότι αυτό που συμβαίνει κάθε 100 χρόνια τώρα συμβαίνει τρεις φορές το χρόνο. Λιώνουν οι πάγοι στον βόρειο πόλο και αντί να προβληματισθούν τσακώνονται τέσσερα κράτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς, Δανία), για τα εδάφη που αποκαλύπτονται. Οι ρύποι αντί να μειώνονται συνεχώς αυξάνουν. Και αυτό δεν επιχείρημα καταστροφολογίας, αλλά δυστυχώς μια θλιβερή πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο μεγάλες αναπτυσσόμενες βιομηχανικές δυνάμεις η Κίνα και η Ινδία, που και οι δυο μαζί έχουν περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές λοιπόν αναπτύσσονται οικονομικά με βιομηχανικές μονάδες που ρυπαίνουν περισσότερο από την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. 
    Όλοι είναι ευαίσθητοι με το περιβάλλον αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Και πάλι αντί να επωμισθούν τις ευθύνες τους, τις ρίχνουν σε εμάς. Εμείς φταίμε που δεν περπατάμε, που δεν κλείνουμε τις τηλεοράσεις, που ξεχνάμε τα φώτα ανοιχτά, εμείς φταίμε που ζούμε αυτόν τρόπο ζωής, που χρειάζεται όλο και περισσότερη ενέργεια κι όχι αυτοί που μας παροτρύνουν να ζούμε έτσι. Είναι τελείως τραγικό να σου λένε για την παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, να γίνονται εκδηλώσεις για αυτό και την ίδια ημέρα όλα τα κανάλια να δείχνουν διαφημίσεις με αυτοκίνητα και μάλιστα όχι υβριδικά. Είναι τελείως τραγικό να καθιερώνουν ημέρες που θα πρέπει να σβήνουμε τα φώτα, αλλά να μην πρέπει να χάσουμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των εννέα. Είναι τελείως τραγικό να μας επιβάλλουν να μην ανοίγουμε τα κλιματιστικά, και η Ελλάδα να μην τροφοδοτείται κατά 50% από την ηλιακή ενέργεια.
    Κι όμως επιμένουνε ότι ο άνθρωπος είναι ανίκητος, ότι ο πολιτισμένος κόσμος δεν κινδυνεύει κι ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Ξεχνάμε ότι το 2003 πεθάνανε δεκά πέντε χιλιάδες δυτικοευρωπαίοι από τον φονικό καύσωνα που έπληξε παρακαλώ πολύ την κεντρική και βόρεια Ευρώπη; Ξεχνάμε τον τυφώνα που έπνιξε στην κυριολεξία τις ΗΠΑ και είχε νεκρούς και χιλιάδες άστεγους με δεινές οικονομικές επιπτώσεις στην ισχυρότερη χώρα του πλανήτη μας; 
    Ξεχνάμε το καλοκαίρι του 2007 που έβρεχε σαράντα ημέρες στην Αγγλία και 500.000 άνθρωποι έμειναν για 10 ημέρες χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς νερό, με κατεστραμένο αποχετευτικό σύστημα που είχε αποτέλεσμα να εμφανιστούν κρούσματα χολέρες στην Αγγλία του 21ου αιώνα; Ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς χιόνισε Αύγουστο στην Ισπανία; Ξεχνλαμε ότι το χειμώνα του 2007/2008 από την υψηλή θερμοκρασία δεν πέσανε σε χειμερία νάρκη οι αρκούδες των βαλκανίων; Δυστυχώς νομίζω ότι τα ξεχνάμε, αλλά αυτό δεν εξαφανίζει το υπαρκτό πρόβλημα της καταστροφής του οικοσυστήματος που λέγεται πλανήτης Γη. Το οικοσύστημά μας ομοιάζει με ένα πολύ γερό και υγιή άνθρωπο, ο οποίος αντέχει, αντέχει και ξαφνικά τί παθαίνει; Καταρρέει! 
    Αυτό θα συμβεί και στον πλανήτη μας. Όλοι οι επιστήμονες φωνάζουν και επισημαίνουν ότι εάν δεν κάνουμε κάτι τώρα, οδεύουμε πραγματικά με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του οικοσυστήματοςη οποία θα ξεκινήσει από το 2020. Όμως όπως είδαμε ο άνθρωπος είναι τόσο ανήμπορος μπροστά στην φύση, που δεν χρειάζεται την κατάρρευση του παγκόσμιου οικοσυστήματος για να καταστραφεί. Πάλι ξεχνάμε, για θυμηθείτε στην χώρα μας όταν είχαμε το έτος 2006-2007 την λειψυδρία, όταν στα 3/4 της Ελλάδας έκανε δέκα και έντεκα μήνες να βρέξει! Οι αρχές μας ενημέρωσαν ότι εάν δεν βρέξει και το έτος 2007-2008, το καλοκαίρι του 2008 οι Κυκλάδες θα έμεναν χωρίς τροφοδοσία νερού. Φανταστείτε να μην έβρεχε το 2008 τι θα γινότανε ή τι θα γίνει εάν δύο συνεχόμενα χρόνια δεν ρίξει βροχή. Μην ξεχνάμε ότι χωρίς νερό δεν έχουμε και ηλεκτροδότηση, η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία των κλιματιστικών, εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τους καύσωνες, που τώρα πια είναι καθεστώς για σαράντα συνεχόμενες μέρες κάθε καλοκαίρι. Βλέπουμε ότι είμαστε ένας πολιτισμός που δεν ξέρει και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ηλεκτρισμό. Όμως ο ηλεκτρισμός δεν είναι άφθονος και εξαρτάται από παράγοντες που είναι πέραν των δυνατοτήτων του ανθρώπου, επομένως η θέση μας δεν είναι εξασφαλισμένη. Τώρα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί ο Χριστός (Μάρκος ιγ΄ 20) αναφέρει ότι εάν δεν συντομεύσει τις ημέρες εκείνες δεν θα σωθεί κανείς.
    Προσέχτε αγαπητοί αδελφοί διότι ο αντίχριστος θα εμφανιστεί και όλοι θα το θεωρήσουν κάτι το φυσιολογικό. Ήδη μας προετοιμάζουν με τα παιδιά indigo, και αναφέρουν ότι η πρόνοια του σύμπαντος τα έστειλε για αλλάξουν το κακό που έχει επιβληθεί. Έτσι θα μας περάσουν την άποψη ότι επιτέλους κάτι καλό ξημέρωσε στον κόσμο κι εσείς μας λέτε ότι είναι ο αντίχριστος; Πολλές θεωρίες μας βομβαρδίζουν συνεχώς και παρατηρείστε, σας παρακαλώ πολύ, ότι όλες έχουν την ίδια συνισταμένη. Πρώτη θεωρία: ο κώδικας Da Vinci, η οποία θεωρεί ότι η Μαρία η Μαγδαληνή ήταν σύζυγος του Χριστού.
    Δεύτερη θεωρία: η εύρεση του οικογενειακού τάφου του Ιησού. Τί προσπαθούν να μας περάσουν με αυτές; Νομίζω ότι είναι φανερό, προσπαθούν όχι να απομυθοποιήσουν τον Κύριό μας, αλλά να τον αποθεοποιήσουνε. Τρίτη θεωρία: το ντοκιμαντέρ του BBC, τα Μυστήρια της Βίβλου επεισόδιο 9ο το τέλος του κόσμου. Σε αυτό λοιπόν μας αποκαλύπτουν ότι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο αριθμός του αντιχρίστου δεν είναι το 666, αλλά το 616. Τί συμπεραίνουμε από όλα αυτά; Προσπαθούν να μας περάσουν ομαλά ότι ο Κύριος μας ο Υιός και Λόγος του Θεού δεν είναι ο Σωτήρας όλου του κόσμουκαι ο Θεάνθρωπός, αλλά κάποιος κοινός θνητός και ότι ο αντίχριστος δεν θα έχει το νούμερο 666. Γιατί άραγε όλα αυτά τώρα μετά το έτος 2000; Στη συνέχεια έρχεται η περιβόητη προφητεία του λαού των Μάγιας για το τέλος του κόσμου το 2012, που τελικά όμως δεν μιλά για το τέλος του κόσμου, αλλά για το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου και την ανατολή μιας νέας τάξης πραγμάτων. Πείτε μου τώρα σας παρακαλώ πολύ, έχω κι εδώ άδικο; φταίω πάλι που βλέπω συνωμοσίες; έχω άδικο ότι όλες οι θεωρίες αυτές στοχεύουν την πίστη μας; μήπως έχω άδικο ότι προσπαθούν να εξαλείψουν τον Θεάνθρωπο Χριστό; έχω άδικο ότι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τον αντίχριστο; έχω άδικο μήπως ότι προσπαθούν υποσυνείδητα να μας πληροφορήσουν ότι κάτι θα αλλάξει το 2012; Εάν έχω άδικο, σας παρακαλώ πολύ ειλικρινά να μου το αποδείξετε. Τώρα έφτασε και η σειρά των Εβραίων. Είδαμε και πιο πάνω ότι δεν κρύβουν τώρα πια τα σχέδιά τους για τον ναό του Σολομώντα, είδαμε ότι φανερά υποστηρίζουν ότι αναμένουν τον Μεσσία τους και μάλιστα σύντομα. Όταν λοιπόν θα έρθει ο αντίχριστος θα πουν, μα εμείς δεν κάναμε συνωμοσίες φανερά μιλάγαμε για τον ναό μας, είναι δικαίωμά μας, στην πίστη μας η αναμονή του Μεσσία μας, δεν υπάρχει κάτι το κρυφό και το σατανικό πίσω από όλα αυτά. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε στις παρακάτω διευθύνσεις μόνοι σας, χωρίς να σας τα αναφέρουμε εμείς:
    http://www.lindasog.com/archives/2006/01/rav_kaduri_zatzal.html
    http://www.israeltoday.co.il/default.aspx?tabid=128&view=item&idx=1347
    http://starkvisions.com/again/modules/news/index.php?start=20&storytopic=40
    http://www.vbm-torah.org/yyerush/atz57.htm
    Διαβάστε τις, σας παρακαλώ πάρα πολύ και πληροφορηθείτε μόνοι σας και μετά εάν δεν έχω άδικο πληροφορήστε και άλλους.
    Αγαπητοί αδελφοί στα χρόνια που έρχονται, δεν θα είμαστε μόνοι μας. Ο Θεός μας πληροφορεί στην Αποκάλυψη και το επιβεβαιώνουν οι Άγιοι Πατέρας μας, ότι στα χρόνια του Αντιχρίστου θα στείλει δύο "Προφήτες", οι οποίοι θα μας υποδείξουν τον αντίχριστο και θα επιτελέσουν τρομερά θαύματα προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να πιστέψει έστω και την τελευταία στιγμή. Δεν θα δυσκολευτούμε να τους αναγνωρίσουμε, διότι κι αυτοί όπως και ο αντίχριστος θα είναι παγκόσμια γνωστοί. Μην ξεχνάμε ότι όταν ο πονηρός τους συλλάβει και τους θανατώσει, όλος ο κόσμος θα βλέπει τα πτώματά τους, και τα όργανα του αντιχρίστου σε όλον τον κόσμο από την χαρά τους που τους "ξεφορτώθηκαν" θα στέλνουν δώρα ο ένας στον άλλον.
    Πολλοί πιστεύουν πως οι δύο αυτοί "Προφήτες" θα είναι ο Ηλίας και ο Ενώχ, άλλοι ότι θα είναι ο Ηλίας και ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής, άλλοι ότι θα είναι και οι τρεις, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι θα είναι σύγχρονοι άνθρωποι που θα ενεργούν με το πνεύμα που ενεργούσαν και οι Προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη όπως ο Ηλίας και ο Μωυσής. Και σε αυτήν την περίπτωση όπως και με το όνομα του αντιχρίστου, δεν παίζει κανέναν ρόλο στην σωτηρία μας το ποιοι θα είναι οι "Προφήτες", αυτό που πραγματικά μετράει είναι ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας. Όπως εξηγήσαμε πιο πάνω και για το όνομα του αντιχρίστου και σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν άτοπο να γνωρίζαμε ποιοι θα είναι οι "Προφήτες". Διότι εάν γνωρίζαμε τα ονόματά τους, πρώτον θα τους απονείμαμε μεγάλη τιμή σε σχέση με τους υπόλοιπους Αγίους της πίστεώς μας, κάτι που θα ήταν άδικο και δεύτερον θα τους γνώριζε ο πονηρός και θα τους πολεμούσε με όλην την δύναμίν του, έτσι ο Θεός για να τους προστατεύσει δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους.
    Κλείνοντας θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ να μελετήσετε καλά τα γραφόμενά μας πριν τα απορρίψετε. Εάν τα δεχτείτε να προετοιμαστείτε πνευματικά με όλην σας την δύναμη και να ξέρετε ότι μπορεί να ζήσουμε τα χειρότερα χρόνια όλων των εποχών, αλλά θα βιώσουμε πολύ έντονα την παρουσία του Θεού κι αυτό θα μας κάνει πολύ δυνατούς. 
    Αγαπητοί αδελφοί, πραγματικά δεν ήθελα να γράψω άλλα. Όμως τα γεγονότα τρέχουν τόσο γρήγορα, νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια σχεδόν κάθε μέρα, και θεωρώ χρέος μου να σας πληροφορήσω, τουλάχιστον για ορισμένα ακόμα στοιχεία, που μας κάνουν ακόμα πιο σαφές ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια του κόσμου. Όπως εμείς θεωρούμε κάποιους σύγχρονους πατέρες εν δυνάμει αγίους, έτσι και οι Εβραίοι έχουν κάποιους ραβίνους τους, ως γνήσιους εκφραστές του Θείου σχεδίου επί της γής.
    Δηλαδή όπως εμείς θεωρούμε τον πατέρα Παΐσιο, τον πατέρα Πορφύριο και τον πατέρα Ιάκωβο Τσαλίκη, ως σύγχρονους αγίους και υψηλά πνευματικά και σεβάσμια πρόσωπα, έτσι και οι Εβραίοι έχουν κάποιους ραβίνους τους. Ένας τέτοιος είναι και ο Κάντουρι-Kaduri. Ο συγκεκριμένος ραβίνος πέθανε σε ηλικία 108 ετών το έτος 2006, και στην κηδεία του παρευρέθησαν περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι. Ο Κάντουρι είχε σκιαγραφήσει το προφίλ του Μεσσία, ως ανθρώπου χαμηλών τόνων, που δεν επιδιώκει τιμές, εξουσία ή δόξα. Όμως κάποια στιγμή αναπόφευκτα όλη η γη θα του παραδώσει την εξουσία, διότι όλος ο κόσμος θα καταλάβει ότι είναι ένας χαρισματικός ηγέτης. Θα μου πείτε βέβαια ότι αυτό δεν είναι κάτι το τρομερό, ούτε το απίστευτα αποκαλυπτικό. Περιμένετε όμως, μην βιάζεσθε, διότι ο ίδιος λίγους μήνες πριν πεθάνει, τί δήλωσε στους πιο κοντινούς μαθητές του; τί νομίζετε ότι δήλωσε; Τους είπε ότι συνάντησε τον Μεσσία στις 4 Νοεμβρίου του 2003. 
    Επίσης οι μελετητές των "ιερών γραφών" των Εβραίων, (κάτι σαν τους δικούς μας θεολόγους και φωτισμένους ερμηνευτές της Αγίας Γραφής και των Θείων Πατέρων μας), κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως οι έξι ημέρες της δημιουργίας αντιστοιχούν σε έξι χιλιετηρίδες επί της γης. Ενώ το Σάββατο, η έβδομη ημέρα, αντιστοιχεί σε μια έβδομη χιλιετηρίδα, την χιλιετηρίδα της Μεσσιανικής βασιλείας επί της γης. Συνεχίζουν όμως τις μελέτες τους, οι οποίες καταλήγουν μετά από προσεκτικούς και επίπονους ανά τους αιώνες ημερολογιακούς υπολογισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλα τα σφάλματα των ημερολογίων (Γρηγοριανό και Ιουλιανό), καθώς και υψηλούς θεολογικούς συνυπολογισμούς, όπως π.χ. πόσα χρόνια έζησε ο Αδάμ στον Παράδεισο χωρίς την Εύα, πόσα χρόνια περάσανε μέχρι να δαγκώσει η Εύα τον απαγορευμένο καρπό κ.α. Και τελικά καταλήγουν ότι η συμπλήρωση των έξι χιλιάδων χρόνων από Αδάμ είναι πότε λέτε; Το έτος 2012!http://www.diagnosis2012.co.uk/new3.htm#juda
    Βλέπουμε δηλαδή αγαπητοί αδελφοί, ότι οι ίδιοι μας μαρτυρούν τον ερχομό του. Ο μεγάλος και σύγχρονος ραβίνος τους, τούς διαβεβαιώνει ότι γεννήθηκε ο Μεσσίας τους, εφόσον ο ίδιος τον συνάντησε. Ενώ οι εγκυρότεροι μελετητές των ιερών κειμένων τους, τους ενημερώνουν ότι η Μεσσιανική περίοδος αρχίζει το έτος 2012! Τι άλλο περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε για να πιστεύσουμε; Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει ότι έχουμε μια εμμονή, και ασχολούμαστε με το τι λένε και κάνουνε οι Εβραίοι, και ότι καλύτερο θα ήτανε να ασχολούμασταν με το τι γράφουνε οι Άγιοι Πατέρες μας. Προσέχτε αδελφοί διότι αυτό είναι μεγάλη παραπλάνηση του εχθρού, ο οποίος επιθυμεί να μας αποπροσανατολίσει. Είναι σαν να λένε στον ετοιμοπόλεμο στρατό να μην παρακολουθεί τις κινήσεις του αντιπάλου μας. Να μην δίνει σημασία στον εχθρό ο οποίος μετακινεί στρατεύματα στα σύνορά μας, και να μην μας νοιάζει εάν ο αντίπαλος στρατός ετοιμάζει θέσεις μάχης.
    Εάν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, ποιοι θα τον πιστέψουν ως Μεσσία τους; Μα φυσικά οι Εβραίοι. Ποιοί θα προετοιμάζουν το έδαφος ώστε όλος ο κόσμος να τον λατρέψει; Μήπως οι Κινέζοι; Όχι. Μήπως οι Μουσουλμάνοι; Σε καμία περίπτωση. Αυτοί που τον περιμένουν, αυτοί θα κάνουν και τις προετοιμασίες. Εάν περιμένω τον Πρωθυπουργού στο σπίτι μου. Οι γείτονες, πώς θα καταλάβουν ότι πλησιάζει ο ερχομός του; Θα το καταλάβουν διότι θα με δουν να κάνω προετοιμασίες. Θα κοιτάζουν καθημερινά τις κινήσεις μου, για να ξέρουν κι αυτοί πότε να περιμένουν τον Πρωθυπουργό στην γειτονιά τους. Είναι δυνατόν να πάνε σε άλλη συνοικία για να εξακριβώσουν το πότε θα έλθει; Όχι βέβαια. Τότε λοιπόν πώς μάς συμβουλεύουν, να μην δίνουμε σημασία στις προετοιμασίες των Εβραίων; Ποιόν να κοιτάμε; Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι όσοι υποστηρίζουν, πως πρέπει να ασχολούμαστε με τον Χριστό κι όχι μα τον Αντίχριστο, πως πρέπει να μελετάμε τους Άγιους Πατέρες μας κι όχι τις κινήσεις των Εβραίων, είναι είτε άσχετοι με τα εσχατολογικά, είτε το κάνουν επίτηδες για να μας παραπλανήσουν. Εξάλλου δεν μπορούν να σου θέτουν εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα. Είπαμε εμείς να μην μελετάμε τους Άγιους Πατέρες μας; Είπαμε να ξεχάσουμε τον Κύριό μας; Φυσικά κι όχι. Εμείς είπαμε πως εάν μελετήσουμε σωστά και προσεχτικά τους Αγίους της εκκλησίας, θα διαπιστώσουμε χωρίς καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε προ των πυλών. Εμείς πιο πάνω δεν παρακινούμε για μια πιο πνευματική ζωή; Δεν αναφέρουμε ότι όλοι μας χρειαζόμαστε την Θεία Κοινωνία, την εξομολόγηση, τον εκκλησιασμό και την νηστεία; Η μελέτη των εσχατολογικών δεν αποκλείει την πατερική μελέτη, αλλά την ενισχύει, δεν υποβαθμίζει την πνευματική ζωή, αλλά αντιθέτως την κάνει επιτακτική ανάγκη. Γι' αυτό λοιπόν, όποιος ειρωνεύεται το θέμα, καλύτερα είναι να πει την αλήθεια. Να πει ότι δεν πιστεύει πως ζούμε στα έσχατα χρόνια ή να πει ευθέως, μην ασχολείστε σας παρακαλώ και μην ενημερώνεται τον κόσμο διότι μας χαλάτε το έργο μας, που είναι η προετοιμασία του κόσμου να δεχτεί τον Αντίχριστο.
    Και τώρα κάτι που εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση. Το χειμώνα του 2004 εστάλη, από επίσημο κίνημα του Ισραήλ, στον Πάπα της Ρώμης επιστολή με την οποία απαιτούν την επιστροφή των ιερών σκευών του Ναού του Σολομώντα, που κατάστρεψε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Τίτος το 70 μ.Χ. κατέστρεψε τον ναό του Σολομώντα, και έφερε στην Ρώμη τα ιερά του σκεύη και τους κρυμμένους θησαυρούς του. Με την επιστολή τους αυτή απαιτούν από τον Ποντίφικα την επιστροφή των κλεμμένων από τον ναό αντικειμένων. Λένε όμως και γιατί αποφάσισαν την συγκεκριμένη στιγμή να τα ζητήσουν, διότι ο Μεσσίας τους πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα και τα χρειάζονται για τον Τρίτο Ναό που κι αυτός σύντομα θα επανοικοδομηθεί. Σας παρακαλώ δείτε και μόνοι σας στο
    http://www.templemountfaithful.org/News/20040209.htm
    α) Και τώρα κάτι πολύ σημαντικό. Ο Θεόπτης Μωυσής όταν κατέβη από το όρος του Σινά, κρατώντας τις Δέκα Εντολές, βρήκε τους ομοεθνείς του, να προσκυνούν είδωλα. Όπως ήταν φυσικό, έφυγε η Χάρη του Θεού που τους σκέπαζε μέχρι τότε στο ταξίδι τους στην έρημο. Η Θεία Πρόνοια επανήλθε μόνο όταν τήρησαν τον Λόγο του Θεού και τις οδηγίες του Μωυσή. Οι Εβραίοι για να θυμούνται το γεγονός αυτό, της επανένωσής τους με τον Θεό και την σαραντάχρονη πορεία τους στην έρημο, εορτάζουν την Σκηνοπηγία ή Σουκότ όπως οι ίδιοι το ονομάζουν. Η συγκεκριμένη γιορτή συμβολίζει δια αυτούς και την Μεσσιανική βασιλεία επί της γης, την εποχή δηλαδή που ο Μεσσίας τους θα είναι ο βασιλέας όλου του κόσμου.
    http://www.hebrew4christians.com/Holidays/Fall_Holidays/Sukkot/sukkot.html
    http://www.chabad.gr/templates/articlecco_cdo/aid/88676/jewish/931959965954972964.htm
    Βλέπουμε δηλαδή πως και στην πράξη, η εορτή αυτή συμβολίζει για αυτούς την παρουσία του Μεσσίας τους επί της γης. Μην ξεχνάτε ότι πιο πάνω είδαμε, και σας παραπέμψαμε για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ακριβείς ημερολογιακές και χρονολογικές αναλύσεις τους, η μεσσιανική χιλιετία ξεκινά το έτος 2012.

    β) Τώρα πάμε και σε κάτι άλλο. Οι Εβραίοι δεν έχουν πρώτη του χρόνου στην 1η Ιανουαρίου. Όπως κι εμείς άλλωστε πρώτη του εκκλησιαστικού μας έτους θεωρούμε την 1η Σεπτεμβρίου. Οι Εβραίοι έχουν πρωτοχρονιά, που την ονομάζουν Rosh Hashana, το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη, ανάλογα με το έτος, διότι οι μήνες τους δεν συμπίπτουν με τους δικούς μας και η 1η του Τισρή που γι΄ αυτούς είναι η πρωτοχρονιά τους, κυμαίνεται μέσα στους δύο πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Το αναφέρουμε διότι το έτος 2012, για τους Εβραίους ξεκινά λίγο νωρίτερα, και θα δούμε παρακάτω γιατί αυτό έχει τόσο σημασία. Τον μήνα Τισρή τον πρώτο μήνα του Εβραϊκού έτους γιορτάζεται και η Σκηνοπηγία ή Σουκότ, και συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 23 του Τισρή.

    Που έχουμε καταλήξει έως τώρα. Υπάρχει μια εορτή που συμβολίζει την Μεσσιανική βασιλεία επί της γης, και η οποία εορτάζεται τον πρώτο μήνα του Εβραϊκού έτους. Το Εβραϊκό έτος ξεκινά νωρίτερα από το πολιτικό έτος, το Φθινόπωρο κι όχι το Χειμώνα.

    γ) Ας έρθουμε τώρα πάλι στην θεωρία του Πατρός Μαξίμου, που αναφέρει ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει το έτος 2018. Όλοι γνωρίζουμε ότι η παρουσία του Αντιχρίστου θα είναι 7 έτη, επομένως θα πρέπει να εμφανιστεί το 2011. Να λοιπόν τώρα που εξηγείται και βγαίνει και στην πράξη η επταετία του, επί της γης. Διότι ενώ θα εμφανιστεί τέλος του 2011, για τους Εβραίους είναι ήδη 2012, επομένως ικανοποιούνται και οι δύο συνθήκες, και η επταετής παρουσία του, και το μεσσιανικό έτους 2012 που για τους Εβραίους ξεκινά από τα τέλη του 2011. Δηλαδή ενώ θα έχουμε 11ο μήνα του 2011 για αυτούς θα είναι 1ος ή 2ος του 2012.

    δ) Ας γίνουμε ακόμα πιο τολμηροί. Εφόσον υποθέσαμε ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει το έτος 2018, ας προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε και πότε ακριβώς. Το έτος αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα που από μόνη της μας φωνάζει. Ξέρουμε ότι οι Άγιοι Πατέρες μας, προσδιορίζουν ημέρα που θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και αυτή δεν είναι άλλη από την Κυριακή. Υπάρχουν κι άλλοι που αναφέρουν ότι θα γίνει Μάρτιο, διότι Μάρτιο δημιούργησε ο Θεός τον κόσμο, 25η Μαρτίου έγινε η άσπορη σύλληψη, Μάρτιο έγινε η έξοδος των Εβραίων από την Αίγυπτο, 23η Μαρτίου Σταυρώθηκε και 25η Αναστήθηκε ο Χριστός μας, Μάρτιο έγινε ο Κατακλυσμός του Νώε. Βλέπουμε ότι όλα τα μεγάλα γεγονότα της Πίστεως μας, όλα τα σημαντικά της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, έγιναν τον μήνα αυτό. Το συγκεκριμένο έτος του 2018 έχουμε το λεγόμενο "Διπλό Πάσχα". Διότι 8 Απριλίου είναι το Πάσχα και 7 Απριλίου(25η Μαρτίου με το Παλαιό Ημερολόγιο) ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου με το Παλαιό Ημερολόγιο. Αυτό ονόμαζαν οι Άγιοι Πατέρες μας Διπλό Πάσχα. Αυτό αναφέρει και η προφητεία του Αγίου Κοσμά ότι το ποθούμενο θα έρθει όταν έχουμε δύο Πασχαλιές μαζί. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν ζούσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός επικρατούσε το Παλαιό Ημερολόγιο σε όλο τα Πατριαρχεία. Βλέπουμε δηλαδή πως μπορούμε να υποθέσουμε εύλογα ως ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας την 25ηΜαρτίου του 2018.
    Εάν συνοψίσουμε τα α), β), γ), δ), έχουμε τα εξής: Υπάρχει μια πολύ σημαντική εορτή των Ιουδαίων που συμβολίζει την Μεσσιανική Βασιλεία και η οποία εορτάζεται τον πρώτο μήνα του Εβραϊκού έτους. Ο πρώτος μήνας των Εβραίων είναι το Φθινόπωρο κι όχι τον Χειμώνα, επομένως για τους Εβραίους τα χρονολογικά έτη ξεκινάνε λίγο πιο νωρίς. Τέλος έχουμε το έτος 2018, που σύμφωνα με την θεωρία του Πατρός Μαξίμου είναι καταληκτικό έτος, γεγονός που συνάδει με την "θεολογική άποψη" των Ραβίνων ότι η Μεσσιανική χιλιετία ξεκινά το έτος 2012 (δηλαδή για τους Εβραίους ξεκινά το Φθινόπωρο του 2011). Βλέπουμε ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι επιβεβαιώνουν την θεωρία του 2018. Διότι σύμφωνα με τους Άγιους Πατέρες μας, η παρουσία του αντιχρίστου θα είναι επταετής, επομένως λογικά θα πρέπει να εμφανιστεί το έτος 2011. Έρχονται λοιπόν οι μελετητές τους και μας δηλώνουν ότι η Μεσσιανική Περίοδος άρχεται το 2012 και πιο συγκεκριμένα γι' αυτούς ξεκινά από το τέλος του έτους 2011. Το μόνο που δεν "δένει" με όλα αυτά είναι η εορτή του Σουκότ. Κι όμως έρχεται κι αυτό να επιβεβαιώσει, την όπως αποδεικνύεται Θεόσταλτη αυτή θεωρία. Παρακολουθείστε παρακαλώ πολύ αυτό που ακολουθεί.
    Αγαπητοί ορθόδοξοι αδελφοί, ο Αντίχριστος θα είναι μόνο ένας, δεν θα υπάρξει προ Αντίχριστος ή πρόβα Αντιχρίστου, σε αυτό συμφωνούν όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας. Το βιβλίο που αναφέρεται στην ζωή του πατέρα Βησσαρίωνα, είναι άκρως αποκαλυπτικό και σαφές. Το διάβασα προσεκτικά τρεις φορές, όχι μόνο εγώ αλλά κι άλλοι αδελφοί και δεν χωρά καμία αμφιβολία, ότι ομιλεί για την γέννηση του Αντιχρίστου, η οποία συμφωνεί με τα λεγόμενα του πατρός Μαξίμου. Σας παροτρύνω να το διαβάσετε κι εσείς για να πειστείτε. Επειδή ο πατέρας Μάξιμος είναι ζωντανός τον πολεμούν όσο δεν φαντάζεστε, όμως ο πατέρας Βησσαρίωνας κοιμήθηκε και δεν τολμούν να τον διαψεύσουν ή να τον συκοφαντήσουν, γι' αυτό προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να σπείρουν αμφιβολίες. Ήμουνα σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό, και εφόσον συνέβη σημαίνει ότι ο παππούλης είχε δίκιο. Βλέπετε οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου και τα όργανά του, δουλεύουν μεθοδικά και με πολλά μέσα. Είτε κτυπούν άμεσα, βλέπε πατέρας Μάξιμος, είτε κτυπούν δήθεν για επεξήγηση και αποσαφήνιση ενώ στην πραγματικότητα φοβούνται την πληροφορία και θέλουν να την κάνουν πιο αδύναμη. Προσωπικά σας παρακαλώ από τα βάθη της ψυχής μου, να μην πιστεύεται σε πρόβα Αντιχρίστου, αλλά κυρίως μην πιστεύεται την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Είναι πολύ απλό και μόνο η φράση αναλαμπή της ορθοδοξίας, θα έλεγα πως είναι προσβολή για την κεφαλή της εκκλησίας μας τον Κύριό μας. Δηλαδή τί σημαίνει αυτό; Ότι η ορθοδοξία τώρα δεν λάμπει; Ότι είναι υποβαθμισμένη; Εάν είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο. Όλοι οι Άγιοι μας λένε ότι από την ίδρυσή Της μέχρι την Δευτέρα Παρουσία θα είναι παρούσα και το μόνο φως του κόσμου. Δηλαδή όχι μόνο δεν χρειάζεται αναλαμπή, αλλά είναι το μόνο φως του κόσμου. Μην μπερδεύουμε την πνευματική μας κατάντια με την εκκλησία του Ιησού Χριστού. Εμείς χρειαζόμαστε φως όχι η εκκλησία μας.

    1 σχόλιο:

    1. «Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ» (Μάρκ. ιγ', 32)
      Δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει την ώρα εκείνη , ούτε οι Άγγελοι στον ουρανό , ούτε ο Υιός αλλά μόνο Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!
      Δηλαδή αυτός που έγραψε αυτό το βιβλίο και έδωσε τις ημερομηνίες για το πότε θα έρθει ο αντίχριστος, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει ο Υιός!
      Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να λυπηθώ. Μάλλον πρέπει να λυπηθώ για την ύβρη που διαπράττει.

      Υστερόγραφο. Είναι πολύ καλό να πληροφορούμε τον κόσμο για τις ανομίες που απεργάζονται όλοι οι μασωνοσιωνιστές με το "αφεντικό" τους, αλλά είναι ύβρης να λέμε ότι ξέρουμε αυτό που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Και πάλι σας λέω... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (την οποία και εγώ ο ανάξιος παλεύω να την αποκτήσω, όπως κάθε άλλος που θέλει να μάθει την υπέρτατη ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ).

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ