• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    Ρουμπίν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2

    Με γκολ των Αθανασιάδη, Φωτάκη ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία (2-2) στο Καζάν κόντρα στην Ρουμπίν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. (Videos)

    Όρθιος έμεινε ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Καζάν. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι με γκολ των Αθανασιάδη και Φωτάκη, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Ρουμπίν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

    Ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι αήττητος από τον περσινό Οκτώβριο στην Ευρώπη έχει πλέον δύο βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Ρουμπίν έχει τέσσερις. Θα μπορούσε να φύγει με το "τρίποντο" ο "δικέφαλος του βορρά" αν ήταν πιο προσεκτικός.
    Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ με μακρινά σουτ, καθώς ο Μπόλονι είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνη. Σε μια από αυτές ο Αθανασιάδης σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στον "δικέφαλο του βορρά.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε όπως στο πρώτο, χάνοντας τις μάχες στον χώρο του κέντρου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρουμπίν να ασκήσει μεγάλη πίεση στα καρέ του Κρέσιτς και όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να πετύχει και δεύτερο γκολ. Το καλό για την ομάδα του Μπόλονι, ήταν ότι δεν τα παράτησε και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Φωτάκη που θα είναι χρήσιμος για την συνέχεια.
    Γήπεδο: "Tsentralnyi Stadion"

    Διαιτητής/Βοηθοί: Χάνσον (Σουηδία)/ Άντρεν (Σουηδία), Φλίνκ (Σουηδία), Λέρχεους (Σουηδία), Έκμπεργκ (Σουηδία)
    4ος Διαιτητής: Κανέρβα (Σουηδία)

    Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77' Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν.

    ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

    Κίτρινες κάρτες: Κουζμίν (35', Ρουμπίν Καζάν), Κασάεβ (60', Ρουμπίν Καζάν), Νάβας (90', Ρουμπίν Καζάν)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Ετό (90', ΠΑΟΚ)

    Σκόρερ: Βαλντέζ (52', Ρουμπίν Καζάν), Ντιαντιούν (66' Ρουμπίν Καζάν)-Αθανασιάδης (23', ΠΑΟΚ), Φωτάκης (80' ΠΑΟΚ)

    Την "χτύπησε" στην αντεπίθεση

    Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 8' μια κεφαλιά του Βαλντέζ δεν ανησύχησε τον Κρέσιτς.

    Στο 16' από λάθος του Λαζάρ, ο Κασάεβ έγινε κάτοχος της μπάλας, δοκίμασε και το σουτ με τον Κρέσιτς να διώχνει σωτήρια.


    Τέσσερα λεπτά αργότερα (20'), από την επικίνδυνη σέντρα σουτ από αριστερά του Βαλντέζ, ο Κρέσιτς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

    Η Ρουμπίν συνέχισε να ασκεί πίεση, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 23', λοιπόν, ο Γεωργιάδης έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Αθανασιάδη και ο τελευταίος με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.


    Τρία λεπτά αργότερα (26'), ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή φάση, όταη από την σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, ο Αθανασιάδης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

    Στο 29', ο Βαλντέζ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κοντρέρας και κατέληξε κόρνερ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 36', όταν ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ, αλλά ο Ριζίκοβ έδιωξε σε κόρνερ.


    Οι δύο τελευταίες καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, ήταν για την Ρουμπίν. Στο 40', από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραντενίζ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς, ενώ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, στο 44' έδιωξε το σουτ του Κασάεβ.


    Πίεσε η Ρουμπίν στο δεύτερο

    Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρουμπίν μπήκε πάρα πολύ δυνατά προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 46' ο Μαλεζάς έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα, ενώ στο 47' οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κασάεβ.





    Τελικά στο 52', η Ρουμπίν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Νάτσο έκανες το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βαλντέζ στην συνέχεια στον Μαλεζά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.


    Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66', ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κουζμίν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κρέσιτς έδιωξε, αλλά ο Ντιαντιούν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για την Ρουμπίν.


    Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 71', όταν από την σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ο Βιεϊρίνια πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να την βρει όπως θα ήθελε.

    Στο 77', ο ΠΑΟΚ έγινε και πάλι απειλητικός, όταν ο Βιεϊρίνια έκανε το σουτ ο Αθανασιάδης προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την πρόλαβε.

    Τελικά η ομάδα του Μπόλονι κατάφερε στην τρίτη της επίσκεψη στα καρέ της Ρουμπίν να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 80' ο Ίβιτς έδωσε στον ο Ετό, ο οποίος από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Φωτάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 2-2 για τον ΠΑΟΚ.


    Στο 83', ο ΠΑΟΚ είχε και άλλη ευκαιρία όταν ο Γεωργιάδης έδωσε στον Ίβιτς, ο Σέρβος έκανε το σουτ και ο Ριζίκοβ μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.

    Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όταν οι παίκτες της Ρουμπίν, απομάκρυναν διαδοχικά μέσα από την μεγάλη περιοχή τα σουτ των Τσιρίλο και Ίβιτς.


    Στατιστικά Αγώνα

     

     

     

     

    2
    Γκολ
    2
    8
    Σουτ προς την εστία
    6
    6
    Σουτ εκτός εστίας
    3
    9
    Κόρνερ
    1
    0
    Οφσάιντ
    2
    3
    Κίτρινες κάρτες
    2
    10
    Φάουλ
    14

     

    Το φιλμ του αγώνα

     

    16': Λάθος του Λαζάρ, ο Κασάεβ που έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το δυνατό σουτ, με τον Κρέσιτς να διώχνει σωτήρια.

    23': Ωραία ενέργεια του Γεωργιάδη από δεξιά μπήκε εντός περιοχής, γύρισε την μπάλα στον Αθανασιάδη, ο οποίος με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

    26': Σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, ο Αθανασιάδης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

    40': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραντενίζ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.

    44': Ο Κασάεβ βρήκε χώρο έκανε το σουτ, αλλά ο Κρέσιτς έδιωξε σωτήρια.

    47': Σουτ του Κασάεβ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς.

    52': Ο Βαλντέζ έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στον Μαλεζά και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για να γίνει το 1-1.

    66': Σουτ από τον Κουζμίν ο Κρέσιτς έδιωξε, αλλά ο Ντιαντιούν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για την Ρουμπίν.

    80': Πολύ ωραία μπαλιά του Ίβιτς στον ο Ετό, ο οποίος από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Φωτάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 2-2 για τον ΠΑΟΚ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ