• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 3 Απριλίου 2018

    Γιώργος Σαμαράς:« Στην Τουρκία νιώθω σαν στο σπίτι μου -Έχουμε πολλά κοινά»

    Σαν στο σπίτι του δηλώνει ότι νιώθει στην Τουρκία ο Γιώργος Σαμαράς, που είναι παίκτης της Σαμσουνσπόρ από τον περασμένο Αύγουστο.


    Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε, μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu, ότι πάσχισε να προσαρμοστεί στην κουλτούρα που ήταν ξένη σε εκείνον, τόσο στην Ολλανδία, όσο και στην Αγγλία.



    «Αλλά στην Τουρκία, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, άρχισαν να νιώθω σαν στο σπίτι μου», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά, αλλά και ότι οι διαφορές είναι μόνο σε πολιτικό επίπεδο.

    «Με καλωσόρισαν στην Τουρκία. Δεν ανησυχούσα πριν έρθω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους Τούρκους και τους Ελληνες. Η ένταση είναι εντελώς πολιτικής φύσης», τόνισε.

    «Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με τον ίδιο τρόπο. Τα φαγητά και η μουσική μας είναι σχεδόν ίδια. Οταν ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη ή τα Αδανα, βλέπω πράγματα παρόμοια με εκείνα που έχω δει στην Ελλάδα. Είμαστε γείτονες και υπάρχουν πολλά κοινά», εξήγησε.

    Ενα από αυτά βέβαια είναι ότι οι Τούρκοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο όσο και οι Ελληνες, συμπλήρωσε. Ακόμη, ο Σαμαράς δήλωσε υποστηρικτής της Φενέρμπαχτσε, αλλά πρόσθεσε ότι ο καλύτερος παίκτης στην Τουρκία είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, της Μπεσίκτας

    hellas-now

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ