• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 8 Απριλίου 2018

    Η αληθινή προφητεία για το μέλλον σου και για το μέλλον των παιδιών σου…

    Χρόνια τώρα που επικοινωνούμε μαζί με αυτον τον τρόπο  σεβάστηκα όλους τους ανθρώπους και όλες τις ιδέες για την πίστη που έχει ο καθένας… το ίδιο εχω κάνει και σε όλη μου τη ζωή… Έμαθα να σέβομαι την επιλογή των ελεύθερων ανθρώπων!

    Σε αυτό τον καιρό που είπαμε τόσα μα τόσα πολλά  ποτέ δεν σας μίλησα για τον δικό μου πατέρα,  για την δική μου πίστη,  για αυτόν που εγώ γνωρίζω ως Θεο…  σεβόμενος πάντα την διαφορετική άποψη και πίστη του καθενός…




    Ο δικός μου θεός  δεν έχει όνομα,  δεν έχει επιλέξει να έχει  οπαδούς  και είναι πατέρας όλων μας,  είναι η μοναδική πηγή που από κει εκφράζονται όλα! 

    Είναι  ο μοναδικόςθεός της αγάπης,  δεν κρίνει και δεν τιμωρεί,  δεν αναγνωρίζει η αγάπη του την έννοια αμαρτία  δεν αναγνωρίζει την έννοια τιμωρία  μιας και είναι τόσο εύκολο για αυτόν να κάνει όσες επαναλήψεις χρειαστεί στην ζωή σου  ώστε κάποια στιγμή από μόνος σου να επιλέξεις τον καλύτερο δρόμο!

    Δεν τα γράφω όλα αυτά για να  ανοίξω συζήτηση η να έχω αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από σας,  μας έμαθε ο πατέρας μας  ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά.. Απλά Μερικοί το Έχουν ξεχάσει..!

    Οι άγιοι της γης  που ονομαστικάν αγιοι από το σύστημα της πίστης που η γη εδραίωσε έχουν μιλήσει για συγκεκριμένα γεγονότα μέσα στο μέλλον της ανθρωπότητας..!

    Οι Έλληνες άγιοι και προφήτες έχουν μιλήσει σχεδόν για τα ίδια σημάδια και γεγονότα αλλα έχουν και πιο πολύ   ασχοληθεί με την Ελλάδα και το μέλλον της..

    Ο πατέρας μου,  ο πατέρας μας  δεν ξεχωρίζει καμία φυλη,  δεν αγαπά κάποιους λιγότερο ούτε κάποιους περισσότερο…  ο πατέρας μας αγαπά όλα τα παιδιά του το ίδιο!

    Για αυτό αυτή τη στιγμή θα σας μιλήσω και θα σας προφητευσω με την άδεια του  για το μέλλον όλων τον αδερφων μου  πάνω στη γη…

    Για κάποιο λόγο, που είμαι σίγουρος ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε, το σύστημα πίστης που εδραίωσε η γη έχει ασχοληθεί με γεγονότα τα οποία εχουν να κανουν με πολέμους και καταστροφές  όπως και με την εμφάνιση του Θεού ξανά στη γη…. σαν Τιμωρός για όλους όσους δεν άκουσαν την διδασκαλία που άφησε ο Γιος του!

    Εγω θα σας  μιλήσω  για το μετά,  για το μετά της “Κωνσταντινούπολης”,  για το μετά του “αντίχριστου”,  για το μετά στο σενάριο που επέλεξε η πίστη που εδραίωσε η γη να σας προετοιμάσει!

    Δεν θα με απασχολήσουν τα γεγονότα των πολέμων,  Πολεμοι γινόντουσαν πάντα στην ανθρωπότητα  και είμαι σίγουρος θα συνεχίσουν να γίνονται εάν εμείς τα αδέλφια δεν θυμηθούμε τι πραγματικά μας ζητησε ο πατέρας μας!

    Σε 30 χρόνια από σήμερα η γη θα έχει φτάσει Τα 9 δισεκατομμύρια ανθρωπους, Η φτώχεια θα έχει αυξηθεί,  οι ελευθερίες θα έχουν μειωθεί,  η ποιότητα συνείδησης θα έχει εξαφανιστεί  και οι λίγοι πιο λίγοι από αυτούς που σήμερα μας ελέγχουν θα είναι οι δυνάστες μας!

    Σήμερα περίπου 4.000 παιδιά  πεθαίνουν κάθε μέρα  επειδή δεν έχουν τον τρόπο και την πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό!

    Σήμερα για να φορέσεις το παντελόνι τζιν και το μπλουζάκι με τη γνωστή τη μάρκα και τα παπούτσια τα αμπιγιέ σπαταλούνται χιλιάδες λίτρα καθαρου νερού!!

    Η Ελλάδα μαστίζεται από υπογεννητικότητα μη αντιστρέψιμη,  η Ελλάδα πεθαίνει,  σε 80 χρόνια από σήμερα Δεν θα υπάρχει ούτε ένας πραγματικός Έλληνας!

    Ενώ η ανθρώπινη ιστορία εξελίχθηκε από μυστικές οργανώσεις και σέκτες οι οποίες ακολούθησαν πιστά και με όρκους θανάτου και σιωπής την λεγόμενη ευγονική, σήμερα οι ίδιοι άρρωστοι εγκέφαλοι  επιλέγουν ως λύση την επιμειξία των λαών ώστε να διατηρηθεί η εταιρεία-κράτος-Έθνος  και όχι η καθαρότητα της ιθαγένειας  και της φυλης!

    Όπως ακριβώς σήμερα έχουμε σε θέσεις εξουσίας επιλεγμένους ανθρώπους με ιδιαίτερα ελαττώματα έτσι θα έχουμε και σε 30 χρόνια από σήμερα… Όσοι πόλεμοι και αν γίνουν… Όσες πόλεις και να ξαναπάρουμε… Όσες εκκλησίες αν ξαναγίνουν δικές μας…. Αυτό δεν θα αλλάξει!

    Όπως ακριβώς και σήμερα κανείς από αυτούς που έχουν το δικαίωμα της επιλογής στην εξουσία για πράξη και σχεδιασμό με στόχο την αλλαγή  της καταστροφής της Ελλάδος και της Ελληνικής Φυλής Έτσι ακριβώς  θα έχουμε και σε 30 χρόνια τους ίδιους ελαττωματικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σκέφτονται μόνο της συγκεκριμένες εντολές που θα τους δίνουν οι λίγες πλέον οικογένειες δυνάστες πάνω στη γη!

    Τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι αυτή τη στιγμή που σας γράφω την αληθινή προφητεία για το μέλλον σας  είναι φτωχοί  γιατί απλά δεν έχουν όσο νερό χρειάζονται  για να καλλιεργήσουν την τροφή τους!

    Σε 30 χρόνια από σήμερα αυτά τα 4 δισεκατομμύρια θα έχουν γίνει 8 δισεκατομμύρια.

    Το νερό έγινε προϊόν,  το νερό θα γίνει το πιο ακριβό προϊόν στη γη στα επόμενα χρόνια!!..  κανονικά αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σου πω ότι οι επόμενοι πόλεμοι θα γίνουν για το νερό… αλλά δεν θέλω να συμμετέχω στο ψέμα που σου έχουν δώσει μέχρι σήμερα ολα τα συστήματα που εμπιστεύτηκες!

    Ενω σήμερα ασχολούμαστε και αναλύουμε  όλα τα γεγονότα και τα προβλήματα που συμβαίνουν σε σχέση με το ενεργειακό  γιατί αυτό μας έχουν δώσει να πιστεύουμε… εγώ θα σου πω ότι δεν είναι ούτε το πετρέλαιο, ούτε οι αγωγοι  φυσικού αερίου ούτε το υπέδαφος των κρατών ο λόγος που θα γίνουν όσα είναι να γίνουν άμεσα…

    Όλοι ενδιαφέρονται για την πίτα,  για το κομμάτι γης,  όπου θα μπορεί να είναι το Panic room  της γης σε περίπτωση που η μεγάλη συγκομιδή πάει στραβά!

    Χρειάζονται ένα τεράστιο κομμάτι γης που δεν έχει ακόμα πρόβλημα με το νερό αλλά έχει την ικανότητα η γη του να μπορεί να παράγει έτσι ώστε να έχουν εξασφαλισμένη την διαδικασία αυτάρκειας σε περίπτωση που η γη γυρίσει ανάποδα!

    Πριν λιγα χρόνια βγήκε ένας νόμος που έπρεπε όλοι να δηλώσουμε  τα Πηγάδια μας… στο άμεσο μέλλον το δικαίωμά μας  στην εξαγωγή νερού  η σττο νερό που μπορούμε δικαιωματικά να καταναλώσουμε, θα μετατραπεί  σε μετοχή…. θα έχεις το δικαίωμα να πουλήσεις τα δικαιώματά σου στο νερό και μάλιστα στις αρχές θα σε πληρώσουν πολλά λεφτά για να τους δώσεις το δικαίωμα!

    Η ανθρωπότητα οδηγήθηκε στην τεχνολογική της εξέλιξη χωρίς να έχει ηθικούς εμπράκτους νόμους απέναντι στην επιστημονική κοινότητα…  αυτό μαθηματικά μας οδηγεί σε μία τεχνολογική σκλαβιά μιας και ταυτόχρονα οι χορηγίες και χρηματοδοτήσεις των ινστιτούτων  επιστήμης δίνονται από τους ίδιους ανθρώπους που ελέγχουν ολόκληρη τη γη!

    Οι αρχηγοί μας,  τα μέσα πληροφορίας μας, τα ινστιτουτα εκπαίδευσης μας  βρίσκονται κάτω από την  ολοκληρωτική κυριαρχία των κρυφών δυναστών της γης.

    Δεν θέλουν να μας κάνουν να δούμε την πραγματικότητα γιατί γνωρίζουν ότι θα αντιδράσουμε,  για αυτό το λόγο μας  βομβαρδίζουν καθημερινά με προβλήματα που  οι ίδιοι δημιουργούν…

    Μας στερήθηκε με νόμους  οι οποίοι ακόμα δεν έχουν μπει σε ισχύ  αλλά υπάρχουν…. το δικαίωμα του να μπορούμε να   δημιουργήσουμε την τροφή μας..

    Μας εξαγόρασαν το νερό….

    Σε 60 χρόνια από σήμερα, ο πληθυσμός της γης θα είναι πολύ λιγότερος,  θα είναι απόλυτα εξαρτώμενος από τις αποφάσεις της τεχνητής νοημοσύνης και την παραγωγή τροφής που θα εκτελούν εξελιγμένα συστήματα ρομπότ…!!

    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,  ολόκληρα κράτη εξαγοράζουν το λεγόμενο εικονικό νερό…  εικονικό γιατί αγοράζοντας καλαμπόκι παραδείγματος χάρη…  κάνεις εξοικονόμηση στη Χώρα σου σε νερό για να το καλλιεργήσεις μόνος σου! 

    Οι παγκόσμιες εταιρείες αφού ήδη εξασφάλισαν την κυριαρχία τους στους πρωταρχικούς σπόρους  έχουν σαν σκοπό να κυριαρχήσουν και πάνω στο νερό παγκόσμια…. να θυμάσαι ότι οι ίδιες εταιρείες αυτές ανήκουν σε ομίλους οι οποίοι, έχουν τράπεζες  εργοστάσια,  εργοστάσια όπλων,  εργοστάσια αεροπλάνων,…..

    Όλα αυτά που είναι λίγα  γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά πολλά.. δεν θα θελήσει κανείς να σας τα δείξει…!

    θα προτιμήσουν να σας δείχνουν τον στόχο της Κωνσταντινούπολης… τον Τούρκο ως εχθρο…  την Αποκάλυψη του Ιωάννη…

    Ο λόγος είναι απλός,  οσο συνεχίζεις να μην έχεις κρίση και δικαιοσύνη μέσα σου,  οσο συνεχίζεις να αποτραβιέσαι μακριά  από το συναίσθημα της αγάπης,  όσο αποξενώνεσαι  από τον αδερφό σου…  τόσο πιο αδύναμος γίνεσαι και πιο δεκτικός σε καταστάσεις που θα σε έχουν βάλει στη γωνία!

    Η ανθρωπότητα σε 30 χρόνια από σήμερα εάν συνεχίσει με την ίδια ακριβώς τακτική  θα εχει καταφέρει να αυτοφυλακίσει τις ελευθερίες της, θα έχει καταφέρει να αυτοθυσιάσει το 80%  του πληθυσμού της  και το μεγαλύτερο  που θα έχει κάνει  θα είναι ότι και τότε την στιγμή που για τα δικά μας μάτια του σήμερα θα είναι μία κόλαση οι ίδιοι θα επιμένουν και θα λένε οτι αυτο ειναι η εξέλιξη!

    Τα παιδιά μας η  τα εγγόνια μας  θα ζήσουν σε αυτή την κόλαση,  θα ζήσουν σαν σκλάβοι αν εμεις σήμερα   δεν καταφέρουμε  να απεγκλωβιστούμε από τις παγίδες της σκέψης και της λογικής που μας έχει φυτέψει μέσα μας το σύστημα!

    Λογικό είναι ότι όταν σου λέει κάποιος ότι σε 80 χρόνια από σήμερα Δεν θα υπάρχει Έλληνας   να ξυπνήσεις αύριο  και να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα το αλλάξεις! αλλά αυτό δεν γίνεται… δεν το κάνει κανείς… Όχι μόνο αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα  αλλά ούτε  ο απλός πολίτης…

    Το ίδιο αν σου πει κάποιος ότι σε μερικά χρόνια το νερό θα γίνει η αξία η οποία θα μπορεί να εμπορεύεται μέσα από τα ισχυρά λόμπι και δεν θα είναι πια δικαίωμά σου αλλά  θα σε σκλαβώσει και αυτό όπως σε σκλάβωσε η ανταλλαγή του χρόνου σου με το ζωγραφιστό χαρτάκι…  το ίδιο πρέπει σήμερα να θυμώσεις και να διεκδικήσεις πίσω το δικαίωμα της φυσικής σου επιλογής στην επιβίωση και στην  ιση μεταχείριση μέσα στη φύση!

    Οι πόλεμοι θα γίνουν,   για εσάς θα γίνουν για τα πετρέλαια η για τη τρέλα του μογγόλου…  Εμένα ο πατέρας μου μου είπε ότι όλα θα γίνουν για το νερό,  Όλα θα γίνουν για την ψυχή,  Όλα θα γίνουν για την αγάπη….  χωρίς να στα πάρουν αυτά  δεν μπορούν να φέρουν αυτόν και αυτά που θέλουν!

    Να θυμάστε λοιπόν  ότι κάποτε σας μίλησε ένας παράξενος  και σας είπε ότι οταν περάσετε τη συγκομιδή και Είστε ακόμα ζωντανοί μη νομίζετε ότι ήσασταν τυχεροί  γιατί τότε θα είναι τα πιο δύσκολα χρόνια….  τότε είναι που θα χρειάζεται  να έχετε  θυμηθεί από πριν Ποιοι είστε και τι  προσφέρατε σε αυτόν τον πολιτισμό για να υπάρχει!

     Αναρωτηθείτε Λοιπόν σήμερα που είναι  μέρα γιορτής…. τι θα γίνει αν έρθουν όλα όσα μας προετοίμασαν… και εμείς αφιερώσαμε Μόνο χρόνο και προσοχή σε αυτά…. και όχι Σε όλα όσα ηθελημένα μας εκρυψαν;

    Αναρωτηθείτε ποιοι κερδίζουν από τις προφητείες και πώς;

    Αναρωτηθείτε αν όλα αυτά ήταν ένα σενάριο καλογραμμένο ώστε το κοπάδι ανθρωπότητα να οδηγηθεί βήμα βήμα στην απόλυτη σκλαβια του..

    …και ρωτήστε Επιτέλους τον δικό σας Θεό…  πείτε του… πατέρα πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά;

    Ειμαστε στην κατασταση σαν ανθρωποτητα που το παραμικρο χαος μπορει να οδηγησει σε απολυτη καταρευση του μεχρι σημερα “πολιτισμου” μας … ενα απλο εξωτερικο γεγονος αυτη την στιγμη ..απο μια υπερθυελα μεχρι ενας μικρος κομητης μπορει να φερει 1000πλασια ζημια παρα απο οτι πριν 100 χρονια ..μιας και σημερα εχουμε εξαντλησει τους πορους μας σε σημειο μην αντιστροφης αν μας συμβει ΤΩΡΑ κατι !!

    Η γη ειναι ενας οργανισμος και σαν οργανισμος μπορει να αντεπεξελθει αν ειναι γερος και δυνατος …αν δεν ειναι υπαρχει κυνδυνος!

    Μεσα στα επομενα χρονια θα εχουμε επισιτιστικη κριση περαν των πολεμων πραγμα που σημαινει οτι θα εχουμε και εξαρση επιδημιων … Οταν θα φτασουμε στο τελος της “συγκομιδης” οσοι φτασουμε θα ειμαστε απολυτα εξαντλημενοι ..και ετσι θα ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε τα παντα !!

    Αναρωτησου..ποιος θα ειναι δυνατος μετα τον μεγαλο πολεμο ;..Μα αυτος που τον δημιουργησε για να κερδισει .. Τι θα κερδισει ; Μια γη γεματη ετοιμους σκλαβους !!..Γιατι; ..Γιατι ΗΔΗ του εχεις παραδωσει τα παντα ..το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι να σε εξαντλησει!!!..

    Ανεξαρτητος το ονομα του Θεου σας λοιπον , ξυπνηστε παλι την λογικη σας και δειτε την κολαση που υπαρχει διπλα σας , αφηστε τα αγνωστα τα σχεδια του θεου γιατι αυτο βολευει μονο αυτους που κρατουν την κουταλα με τα ζουμια και ξεκινηστε τωρα να γινεστε ξανα δυνατοι !!

    Δεν θελω να κρινω η να κανω κυρηγμα αλλα κανενας θεος ειμαι σιγουρος δεν θα γουσταρε να εχει οπαδους απο συμφερον η απο φοβο ..αλλα θα ηταν περηφανος αν τα παιδια του επερναν ξανα την κατασταση στα χερια τους ..νικωντας το ψεμα που στηθηκε στο ονομα του !!!!!….

    Και εδω ειναι η προφητεια η ουσιαστικη και ολο το μυνημα ..

    Ερχεται σκλαβια στην ανθρωποτητα στα επομενα χρονια και ο πατερας αποφασισε οτι πλεον τα παιδια μεγαλωσαν και πρεπει να απελευθερωθουν ΜΟΝΑ τους !!!!!….

    Stranger….

    katohika.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ