• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 22 Απριλίου 2018

    Τα φοβερά ψέματα που θα οδηγήσουν στον Γ' ΠΠ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραδοχή Άσαντ! ΒΙΝΤΕΟ

    Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί από τους δέκτες του, την ανηλεή προπαγάνδα του ψεύδους,

    που παίζεται πάνω από την ερειπωμένη και κατεστραμμένη Συρία.
    Λες και πόσο άλλο μπορεί να αντέξει μια χώρα, που έχει υποστεί τόσα δεινά: Χιλιάδες των πολιτών της νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι σε καταυλισμούς φυλακές, μια πολιτισμική και κοινωνική καταστροφή σε μια χώρα, που δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει στους ρυθμούς που ζούσε κάποτε κι ένας σωρός ερειπίων πάνω από τα οποία τα γεράκια παραμονεύουν, για να φάνε όσο μεγαλύτερα κομμάτια από την "πίτα" μπορούν.

    Κι όλα αυτά, για να δικαιολογηθούν από τους σκοτεινούς εγκεφάλους που προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης για παγκόσμιο χάος, στήνονται πάνω σε σκηνικά άγριας ψεύτικης προπαγάνδας, με την οποία, κυρίως τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, βομβαρδίζουν τον κόσμο, ώστε να τον κρατούν αποκοιμισμένο μέχρι την ώρα της σφαγής του στον παγκόσμιο πόλεμο που πλησιάζει.
     Ας δούμε όμως, τι πραγματικά συμβαίνει στην πολύπαθη αυτή χώρα και πως τα νεοταξικά κανάλια διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για ακόμα μια φορά.
     Σε συνέντευξή του ο Μπασάρ αλ Άσαντ πρόεδρος της Συρίας, μιλά για το τι συνέβη πραγματικά και καταλήγει σε μια απίστευτη παραδοχή, για το ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα δεν διοικεί ο ίδιος τις ΗΠΑ, αλλά το βαθύ κράτος κάτω από αυτόν, δικαιώνοντας έτσι και αυτός τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
     Τα επιχειρήματα του Άσαντ είναι πολύ λογικά και κάθε σκεπτόμενος θεατής μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται πάνω στις πλάτες αυτού του ανθρώπου και του λαού του.
     Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι με τις έρευνες που κάνουν αποκαλύπτουν ποιοι είναι αυτοί που κατασκευάζουν χημικά για επιθέσεις εναντίον αμάχων και δεν είναι άλλοι από τους τζιχαντιστές φυσικά, οι οποίοι έχουν και κάθε συμφέρον να χτυπούν τον άμαχο πληθυσμό, όπως προκύπτει και από όσα δήλωσε ο Άσαντ στην συνέντευξη που προηγήθηκε. Το βίντεο ντοκουμέντο από το Sputnik το αποδεικνύει:
     Ρεπορτάζ, που προβλήθηκε από την Ρωσική τηλεόραση, δείχνει την πραγματική κατάσταση στην πόλη της Ντούμα, που υποτίθεται ότι δέχθηκε το πλήγμα με τα χημικά όπλα.
    Τίποτα δεν έχει σχέση με τα ψέματα που προβάλλει η προπαγάνδα των ΜΜΕ στη Δύση. Οι Σύριοι στην πόλη αρχίζουν να ελπίζουν σε μια ειρηνική ζωή. Χαρακτηριστικό είναι ότι μάχονται ακόμα και με πέτρες απέναντι στους τελευταίους τζιχαντιστές που εγκαταλείπουν την πόλη, ενώ το επίμαχο βίντεο της δήθεν χημικής επίθεσης αποδεικνύεται ότι σκηνοθετήθηκε και πάλι από την οργάνωση Λευκά Κράνη.
    Δείτε την αλήθεια στα βίντεο που ακολουθούν και αποτελούν αδιάσειστα ντοκουμέντα, που δεν συμφέρουν καθόλου τη Νέα Τάξη:


     Το τραγικότερο όλων είναι, ότι οι εγκαταστάσεις που βομβαρδίστηκαν από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους στο επιστημονικό κέντρο έρευνας της Συρίας στο Barzeh, δεν αποτελούσαν εργαστήριο δημιουργίας χημικών όπλων, όπως διατείνεται ο ΟΗΕ και τα γεράκια της Ουάσιγκτον, αλλά ειδικευόταν στην έρευνα για φάρμακα κατά του καρκίνου και την παραγωγή φαρμάκων που σώζουν ζωές και τα οποία έχουν περιοριστεί λόγω των δυτικών κυρώσεων, όπως δήλωσε ο Saeed Saeed επικεφαλής μιας από τις μονάδες του κέντρου, στο Sputnik.
     "Το ερευνητικό μας ινστιτούτο εργαζόταν σε δύο κατευθύνσεις: πρώτον εξειδικευόταν στην ανάπτυξη χημικών τύπων φαρμάκων για τον καρκίνο, επειδή - λόγω του εμπάργκο των ΗΠΑ και της ΕΕ - η Συρία δεν μπορεί να εισάγει αντικαρκινικά φάρμακα. Η δεύτερη κατεύθυνση ήταν η παραγωγή φαρμάκων για νοσοκομεία σε ολόκληρη τη Συρία, καθώς και οροί και αντίδοτα για δηλητήριο φιδιών και των σκορπιών. Το κέντρο μας ήταν το μοναδικό στην περιοχή που παρήγαγε αυτά τα φάρμακα για 20 χρόνια και οι γειτονικές χώρες όπως η Ιορδανία και ο Λίβανος τα αγοράζουν από τη [Συρία]", τόνισε.
     Το 2013, ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) εξέτασε το κέντρο πέντε φορές και δημοσίευσε δύο εκθέσεις που επιβεβαίωσαν, ότι το κέντρο δεν συμμετείχε σε προγράμματα χημικών όπλων, τόνισε ο Saeed.
     Δυστυχώς, το κέντρο καταστράφηκε ολοσχερώς, ως αποτέλεσμα της επίθεσης και μεταξύ των απωλειών είναι κι ένα εργαστήριο χημικής ανάλυσης υψηλής τεχνολογίας που είχε πιστοποίηση ISO και χρησιμοποιούταν για την έκδοση πιστοποιητικών ποιότητας για όλη τη χώρα.
     Πόση πια κοροϊδία και μισανθρωπισμός, από τους ελιτιστές του σκότους, σε αυτόν τον πλανήτη της σιωπής και του ψεύδους;
    Κατηγορούν έναν άνθρωπο που μάχεται με νύχια και με δόντια για να κρατήσει τη χώρα του ελεύθερη, για ειδεχθή εγκλήματα κατά των αμάχων, τη στιγμή που αυτοί στέρησαν και την τελευταία ελπίδα σωτηρίας καρκινοπαθών και ασθενών, με την καταστροφή του μοναδικού κέντρου παροχής σημαντικών φαρμάκων που σώζουν ζωές, όχι μόνο στη Συρία, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ