• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

    Τρόμος στην Καλιφόρνια:Γυναίκα άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του Youtube (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Την κινητοποίηση των Αρχών την Καλιφόρνια έχει προκαλέσει ένοπλη εισβολή αγνώστου στα γραφεία του Youtube...

    Όπως μεταδίδει το BBC,  μαρτυρίες που αναφέρουν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο τίποτα, δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Η Google, στην οποία ανήκει το YouΤube ανακοίνωσε ότι έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για «πιθανό περιστατικό πυροβολισμών».
    Στο μεταξύ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, ενώ η αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή.αρακτηριστκές είναι οι εικόνες που έρχονται από το σημείο. Αυτόπτες δημοσίευσαν φωτογραφίες με εργαζόμενους να βγαίνουν από το κτίριο έχοντας τα χέρια στο κεφάλι τους, ενώ άλλες δείχνουν αστυνομικούς να πραγματοποιούν σωματικούς ελέγχους.

    Σύμφωνα με τον διοικητή της πόλης του Σαν Μπρούνο, δεν υπάρχει πλέον απειλή για το κοινό, τονίζοντας ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό τον έλεγχο της αστυνομίας, ωστόσο συστήνει στους πολίτες να παραμείνουν μακριά από το σημείο.

     

    Ο σερίφης της κομητείας του Σαν Ματέο, αλλά και η τοπική αστυνομία βρίσκονται επί ποδός και έχουν σπεύσει στο σημείο, ερευνώντας την υπόθεση, ενώ έχουν δώσει εντολή στους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή. 

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

    Στα κεντρικά της εταιρείας η οποία ανήκει στην Google εργάζονται περίπου 800 υπάλληλοι. H Google Communications ανακοίνωσε, ότι συνεργάζεται με τις αρχές και θα παράσχει περισσότερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό.

    We were sitting in a meeting and then we heard people running because it was rumbling the floor. First thought was earthquake. https://twitter.com/lavrusik/status/981259304408788993 

     

     


    REPORTAZ NET 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ