• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

  Έλα ρε... Απιστευτο: Το θρυλικό Nokia 8110 επιστρέφει

  Η περσινή επιτυχία της αναβίωσης του Nokia 3310 έδωσε το έναυσμα στην HMD Global, την εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθηση κινητών τηλεφώνων με το όνομα της Nokia, να αποφασίσει να παρουσιάσει την νέα έκδοση ενός ακόμη «θρυλικού» κινητού της φινλανδικής εταιρείας...

  Το κινητό που επιλέχθηκε ήταν το 8110, το γνωστό και ως κινητό «μπανάνα» λόγω του ιδιόμορφου σχεδιασμού του, η αμερικανική έκδοση του οποίου πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία της τριλογίας του Matrix.
  Το νέο 8110 4G μοιάζει αρκετά με την «παλιά» έκδοση από πλευράς σχεδιασμού αν και είναι σημαντικά μικρότερο. Διατηρεί πάντως το σχήμα «μπανάνα» και δεν είναι τυχαίο ότι στο πρόσφατο Mobile World Congress που παρουσιάστηκε οι άνθρωποι της HMD Global είχαν γεμίσει με …μπανάνες το σημείο που γινόταν η παρουσίαση της συσκευής.

  Όπως είναι προφανές και από την ονομασία του, έχει τη δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 4G, έχει συρόμενο πορτάκι (slider) καθώς και μία σειρά από εφαρμογές όπως το Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook και Twitter, για να στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εισάγετε και να συγχρονίζετε τις επαφές και το ημερολόγιό σας με το Outlook και το Gmail. Και φυσικά, έρχεται με μια ανανεωμένη έκδοση του Snake. Πέραν του κίτρινου της μπανάνας, θα είναι διαθέσιμο και σε μαύρο με την τιμή προ φόρων να αναμένεται στα 89 ευρώ. θα βγει σε κυκλοφορία τον Μάιο.


  tro-ma-ktiko

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ