• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

    Οι δύο όψεις του Σατανισμού – Η ιστορία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

    Η διπλή αυτοκτονία 17χρονων στην Ημαθία συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

    Αυτοκτόνησαν με διαφορά ενός μήνα (στις 21 Σεπτεμβρίου το αγόρι και στις 28 Οκτωβρίου το κορίτσι) πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές,

    Τα παιδιά απομακρύνονται από τους γονείς και πέφτουν στα χέρια του σκοτεινού υπόκοσμου της Νέας Τάξης, η οποία διαδίδει υπογείως τον Σατανισμό, ο οποίος έχει δύο όψεις.
    Της Ημέρας: Πολιτικοί, επιχειρηματίες και άλλοι με γραβάτες και σοβαροφάνεια σε διάφορες χώρες του κόσμου και ειδικά στις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα τακτικότατα μέλη σατανιστικών οργανώσεων.
    Την Νύχτας: Η μητέρα του άτυχου αγοριού, όπως αποκάλυψε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε λόγο για τους περίεργους τόπους συναντήσεων των νέων στην Αθήνα, όπως της είχε εκμυστηρευτεί ο γιος της.
    Είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει στην Αθήνα μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές-σατανιστές.
    «Το παιδί στη συζήτησή του προς την μητέρα δεν προσδιόρισε που βρίσκεται αυτή η “εκκλησία” , ούτε που γίνονται αυτού του είδους οι συναγωγές ούτε που μυούνται τα ανήλικα παιδιά σε αυτήν την άκρως επικίνδυνη ιδεολογία», πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.
    Επιπλέον, ανέφερε πως στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω». Τόνισε, μάλιστα, πως όταν χάθηκε ο Ιωακείμ, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.
    Επιπλέον, τονίστηκε πως υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία που συνδέουν περισσότερους νέους μεταξύ τους που διαμένουν σε διαφορετικές πόλεις της Βορείου Ελλάδος.
    Στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι ισημερία και, όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για ημερομηνία που θεωρείται σατανιστική εορτή ή ημέρα αφιέρωσης.
    Ένα είναι το σίγουρο. Νέοι άνθρωποι πέφτουν στα χέρια αδίστακτων υποχθόνιων τύπων, οι οποίοι προωθούν τον σατανισμό και τις ανθρωποθυσίες. Κινούνται κυρίως μέσω των social media και γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να δίνουν συνεχώς προσοχή στα παιδιά τους, στην αλλαγή συναισθημάτων τους και να συζητούν μαζί τους τα πάντα, όχι όμως κουνώντας το δάκτυλο αλλά ανθρώπινα, καθώς οι επιτήδειοι του σκότους παριστάνουν τους ευγενικούς και τους καλούς, προκειμένου να τα τυλίξουν στα δίκτυα τους.


    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ