• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα σχέδια της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ – Έρχονται τα πάνω κάτω

    Οι εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ είναι μάχη σύγκρουσης Νέας και Παλαιάς Τάξης

    ή αλλιώς αριστερόστροφης και δεξιόστροφης πολιτικής νοοτροπίας.
    Σε περίπτωση που εκλεγεί λοιπόν ο Ντόναλντ Τραμπ της Παλαιάς έχει στο μυαλό του να καταργήσει τις πολιτικές, με τις οποίες δεν συμφωνεί η Δεξιά της Παλαιάς Τάξης.

    Ο μεγιστάνας έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνησή του, εφόσον εκλεγεί στις 8 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος θα οδηγούσε στη δημιουργία 25 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας σε βάθος δεκαετίας, σε αντίθεση με το πρόγραμμα της Νέας Τάξης, το οποίο προωθεί τον κρατισμό και την υπαλληλοποίηση στο Δημόσιο και τις πολυεθνικές.
    Το πρόγραμμα της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ ονομάζεται «των 100 ημερών» και αναφέρει τις πρώτες αποφάσεις που θα λάβει ο Τραμπ, άπαξ και εκλεγεί πρόεδρος.
    Ο ίδιος όπως έχει πει, αντιπροσωπεύει την ρήξη με την καθεστηκύια τάξη, δηλαδή την Νέα, η οποία κυριαρχεί χρόνια τώρα στις ΗΠΑ, έχοντας από πίσω του άλλα «σκοτεινά» συμφέροντα, εκείνα της Παλαιάς.
    Στον οικονομικό τομέα, θα επαναδιαπραγματευτεί την Nafta (την βορειοαμερικανική συνθήκη ελευθέρου εμπορίου) και θα εγκρίνει την αποχώρηση των ΗΠΑ από την TPP (Σύμπραξη των χωρών του Ειρηνικού).
    Εν ολίγοις ενδεχόμενα αποσύρει τις ΗΠΑ από το παγκόσμιο τραστ που «χτίζει» η Νέα Τάξη στον δρόμο για την εγκαθίδρυση παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
    Ταυτόχρονα, όπως λέει, θα εντείνει την παραγωγή των ορυκτών πηγών ενέργειας και θα σταματήσει την χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο του προγράμματός τους για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.
    «Χτύπημα» και στην πολιτική της Ατζέντας 21 για την δήθεν «υπερθέρμανση», η οποία βάζει «πράσινους» φόρους στους πολίτες.
    Επίσης, στο στόχαστρο θα βρεθεί και ο νόμος για την υγεία που επέβαλε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εκ μέρους της Νέας Τάξης , ο αποκαλούμενος και Obamacare.
    Προβλέπει, μεταξύ άλλων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στείρωσης και άλλων γενετικών παρεμβάσεων καθώς και κεντρικής ασφάλισης και περίθαλψης πολιτών στις μεγάλες πόλεις  κατά τα σοβιετικά πρότυπα.
    Όπως υποσχέθηκε ο Τραμπ, το Obamacare θα καταργηθεί.
    Τέλος, ο εκλεκτός της Παλαιάς Τάξης δεσμεύτηκε να απλουστεύει τον φορολογικό κώδικα, να μειώσει τους φόρους της μεσαίας τάξης, κόντρα στα κομμουνιστικής απόχρωσης μέτρα που προαναγγέλλει η Χίλαρι.

    Αντιλαμβάνεστε πως ενδεχόμενη εκλογή του Τραμπ θα αποτελέσει μεγάλο πισωγύρισμα για τόσα χρόνια κόπων και σχεδίων της Νέας Τάξης και σίγουρα θα εμποδιστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
    Η Παλαιά Τάξη δείχνει αποφασισμένη να ανατρέψει τα πάντα, εκτός και εν έρθει τελικά σε μερική συμφωνία με την Νέα, καθώς ούτε εκείνη θέλει το καλό των ανθρώπων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ