• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

  ΑΡΓΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ! ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΕΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

  Με καθυστέρηση πολλών χρόνων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δείχνει να αντιλαμβάνεται τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος της Ορθοδοξίας από τη Νέτα Τάξη Πραγμάτων. Όπως γράφαμε και χθες εδώ, η ΕΕ ετοιμάζεται να καταργήσει τις ονομασίες "πατέρας" και "μητέρα" με τους όρους "γονέας Α" και "γονέας" Β", λόγω της εφαρμογής του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από μερους τους
  Αυτό σημαίνει επίθεση σε βάρος της παραδοσιακής οικογένειας, αλλά και σε βάρος της ίδιας της θρησκείας μας, μια και τα ακραία-αθεϊστικά στοιχεία θα φτάσουν στο σημείο να λένε ότι η Παναγία δεν ήταν μητέρα του Ιησού (Θου Κύριε), αλλά...γονέας Β!!!
  Προ αυτής της τραγελαφικής-σοδομιστικής κατάστασης που επιδιώκει να ...

  συντρίψει αξίες, ιδανικά, παραδόσεις, τα ιερά και όσια αυτού του λαού, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε από τους πιστούς να συγκεντρώσουν εκατομμύρια υπογραφές οι οποίες θα σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ για τους σχεδιασμούς της, αλλά και διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο ελληνικός λαός είναι υπέρμαχος της παραδοσιακής οικογένειας. 
  Δείτε μια φωτογραφία από ιερό ναό όπου χθες μαζεύονταν πολλές υπογραφές. Με το αντίδωρο στο ένα χέρι και με το στο στυλό, υπέγραφαν ο ένας μετά τον άλλο. 
  Η προσπάθεια να συνεχιστεί. Ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να άργησε να καταλάβει όσα προέβλεπε ο μακαριστός Χριστόδουλος, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ