• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

    Πως να Διακρίνουμε τα Ερπετοειδή που Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας

    Η πόρτα εξόδου από το Matrix..

    ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ


    Της Michelle Walling, CHLC Editor

    Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι ελεγκτές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.

    Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη Γη δεν είναι αυτό που φαίνονται. Κάποιοι φορούν βιο-κοστούμια και κάποιοι άλλοι είναι shapeshifters . Καθώς αλλάζει η συνείδησή σας, μπορείτε να δείτε εσοχές ή φυλετικά σημάδια στο λαιμό τους ή στα πρόσωπα τους. Για μια στιγμή, μπορείτε να δείτε τα μάτια τους να στρέφονται προς τα μάτια του ερπετού / φιδιού ή ακόμα μπορεί να τα δείτε μαύρα ή σκούρα χωρίς κόρη. Μπορεί ακόμη και να αναπτύξετε την ικανότητά σας για να μπορείτε να βλέπετε την πλήρη εξωγήινη επικάλυψη όλων αυτών των όντων ή την ρομποτικού τύπου τεχνολογία AI που χρησιμοποιούν.

    Μερικοί άνθρωποι ζουν στην πραγματικότητα μαζί με αυτές τις οντότητες στο νοικοκυριό τους, στην εργασία, στην εκκλησία και σε άλλους δημόσιους χώρους, χωρίς να είναι προπαρασκευασμένοι συναισθηματικά να βλέπουν την αλήθεια και την εξαπάτηση τριγύρω τους. Κλώνοι, όντα χωρίς ψυχή και διάφοροι ενσαρκωμένοι με επίγειες και εξωγήινες μορφές όπως οι insectoids και διάφοροι ερπετοειδείς βρίσκονται ανάμεσά μας
    Καθώς συνεχίζουμε να οδεύουμε σε υψηλότερες διαστατικές συχνότητες, κάποιοι άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι έχουν δει όντα άλλων διαστάσεων και γεωμετρικά σχήματα με τη μορφή του φωτός. Οι πρόσφατες ενέργειες Wave Χ έχουν βοηθήσει για να ενεργοποιηθούν και να ενισχυθούν πολλές ανθρώπινες ψυχικές ικανότητες που συνδέονται με την διόραση. Αυτές οι ενέργειες βοηθούν επίσης τους ανθρώπους για να λάμψει ένα φως στους δικούς τους ενεργειακούς τομείς, ώστε να μπορούν να διασπάσουν τα ενεργειακά φράγματα βλέποντας παραπέρα.

    Πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους διαφυγής από την σκοτεινή ενέργεια, τις ετικέτες και τα εμφυτεύματα, που δυσκολεύουν την λειτουργία της φυσικής τους έκτης αίσθησης. Οι νέες πηγές ενέργειας στον πλανήτη βοηθούν σ’ αυτό και δημιουργούν ταχύτερους τρόπους αύξησης του δονητικού επίπεδου και της συνείδησης. Υπήρξε μια σταδιακή εξέλιξη της αποκάλυψης της αλήθειας σχετικά με το ποιοι είναι και γιατί βρίσκονται εδώ, που προκλήθηκε από τη μαζική αφύπνιση που συμβαίνει στον πλανήτη. Επίσης, έχει προκληθεί και από την αποκάλυψη των μυστικών κόλπων που χρησιμοποιούν οι σκοτεινές δυνάμεις κατά την εδώ υλοποίηση τους.

    Μια πολύ δροσερή κυρία με το όνομα Fleurbrun, μπορεί να σπάσει τη μαγεία του κώδικα ύπνωσης που ελέγχει τον νου και που χρησιμοποιείται από κάποιους δίνοντας την ψευδαίσθηση του τι πραγματικά μπορούμε να δούμε. Αυτό είναι ένα μέρος του πέπλου, που μαζί με τα φράγματα συχνοτήτων, έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν το επίπεδο δονήσεων μας κάτω από ένα ορισμένο σημείο. Αυτή η χαμηλή συχνότητα δόνησης, σε συνδυασμό με τα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα (ΓΤΤ), τα Chemtrails, τα διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα, τα χημικά μολυσμένα νερά και ο προγραμματισμός, τους δίνουν τη δυνατότητα με ολογράμματα ελέγχου των σκέψεων και των πράξεων μας, να χειραγωγούν την ατομική και συλλογική μας συμπεριφορά.

    Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η Fleurbrun εξηγεί πώς να σπάσει κάποιος τον ερπετικό κώδικα ύπνωσης που χρησιμοποιείται ως μέρος του πέπλου. Αν και δεν έχουμε ακόμα ήδη εξευγενισμένο το τρίτο μάτι μας, πολλοί από εμάς έχουν σαφή αίσθηση ότι διαφέρουν από πολλούς άλλους ανθρώπους. Αυτό οφείλεται σε μια ανισορροπία της ενέργειας σε σύγκριση είτε σε συνδυασμό με το δικό μας ενεργειακό πεδίο. Για να μπορέσετε να το δείτε αυτό, έχω συνημμένη πρόσφατη εξήγηση της Fleurbrun στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.

    Ένας μόνον πολύ μικρός αριθμός ισχυρών όντων φωτός, μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Θα μπορούσαμε να δούμε μια αύξηση του πανικού στα κρυμμένα όντα και στους συγκεκαλυμμένους ελεγκτές αυτής της πραγματικότητας, λόγω της ικανότητας μας να τα βλέπουμε όλα αυτά.

    Εδώ είναι το πώς μπορείτε να αρχίσετε να σπάζετε τον κωδικό ύπνωσης των Reptilians και των άλλων μεταμφιεσμένων σε ανθρώπους όντων στον πλανήτη, σύμφωνα με την Fleurbrun:

    Όταν διαισθανθείτε την παρουσία ενός τέτοιου όντος, ας πούμε, είτε τηλεπαθητικά ή outloud, επαναλάβετε αυτό τρεις φορές «εγώ θα διαρρήξω τον κώδικα του πέπλου για να δω τι βρίσκεται μπροστά μου». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φρασεολογία επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένων και φράσεων όπως «αποκαλύψτε την πραγματική ταυτότητα της κάθε οντότητα εκτός από τον εαυτό μου, που έχει απόκρυψη ή όχι. Δεν συμφωνώ με αυτήν την απόκρυψη». Να είστε βέβαιοι όμως ότι θα περιλάβετε και την πρώτη πρόταση, γιατί φαίνεται πως είναι ο καταλύτης για να σπάσει ο κώδικας.

    Ανάλογα με το επίπεδο της συνείδησης και των δονήσεων σας, μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα, ή μπορεί να προχωρήσετε σε μια σταδιακή αποκάλυψη. Σύμφωνα με την Fleurbrun, εάν ασχολείστε με χαμηλών δονήσεων πράγματα, όπως η κατανάλωση κρέατος και αλκοόλ, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σπάσετε το πέπλο. Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται πάνω στις παρατηρήσεις και στην πρακτική υψηλής δονητικής που χρησιμοποίησε η ομάδας της.

    Για είσαι είστε σε θέση να προχωρήσετε, πρέπει να λάβετε υπόψη μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση. Το βίντεο της Fleurbrun μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι για να αντικρύσετε διαφορετικές μορφές όντων που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιο φόβο, ή να επηρεαστείτε ψυχολογικά. Την στιγμή κατά την οποία θα περιπέσετε στον φόβο, οι κραδασμοί σας θα μειωθούν, γεγονός που θα μπορούσε να σας κάνει επιρρεπείς σε ενεργητικές επιθέσεις από τα όντα αυτά. Και αυτό με βάση αναφορών που προέρχονται από πολλούς από τους οπαδούς της.
    .
    Η ρήξη του πέπλου, θα επηρεάσει αρνητικά τα κυρίαρχα όντα που δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του πλανήτη, και επειδή οι άνθρωποι αποτελούν πηγή ενέργειας για αυτά. Ωστόσο το βίντεο της Fleurbrun προσπαθεί να μας πει ότι δεν είναι όλα τα κρυμμένα όντα απαραίτητα κακά. Οι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι και οι εξωδιαστατικοί δεν έχουν προσγειωθεί μαζικά εδώ για να μας δείξουν τις διάφορες μορφές τους, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να ανταποκριθούν στην πληθώρα των διαφόρων φυλών.

    Πολλοί άνθρωποι φέρουν όπλα και κυνηγούν ή φέρουν όπλα από τον φόβο προστασίας τους. Υπάρχουν διάφορες φυλές ήδη εδώ που δεν επιθυμούν να μοιραστούν αυτό το πλανήτη με οποιονδήποτε άλλον και έχουν προηγμένα όπλα, όπως ακτίνες λέιζερ και όπλα συχνοτήτων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν και εκείνοι που είναι εδώ συγκεκαλυμμένοι για να κρατήσουν τα malevolents από την προσπάθεια τους να ανατινάξουν τον πλανήτη, εάν δεν μπορούν να τον έχουν για τον εαυτό τους.

    Η ευθύνη που προκύπτει με αυτή τη γνώση, καθώς και με άλλες απόκρυφες γνώσεις, είναι να βοηθηθούν οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι βλέπουν ή τι βιώνουν. Γράφοντας άρθρα, δημιουργώντας βίντεο και παρέχοντας συμβουλές, όλα αυτά είναι τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επουλωθεί, καθώς προχωράμε προς την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας.


    pythiablog

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ