• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

    Ερωτευμένος με την «εξουσία» ο Αλέξης, μετά το γραφείο του πρωθυπουργού σε Θεσσαλονίκη υπουργείο «καθημερινότητας των πολιτών»!

    Γράφει ο Κ.Π.

    Όσοι είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού μετά τον ανασχηματισμό στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, εύκολα θα κατάλαβαν ότι είναι τρελά «ερωτευμένος» με την εξουσία!


    Μπορεί να είπε στην ομιλία του ότι δεν είμαστε «κολλημένοι» στις καρέκλες, αλλά εννοούσε ακριβώς τον αντίθετο. Ο Αλέξης, για όσους καταλαβαίνουν η μπορούν να διαβάσουν τα λεγομενά του χρησιμοποίησε πολλούς χρησμούς. Βλέποντας και τα πρόσωπα που κάθονταν δεξιά και αριστερά του, εύκολα καταλαβαίνεις, ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για την χώρα μας. Ας κάνουμε μια ακτινογραφία αυτών.


    Δεξιά του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης και ο νέος υπουργός εξ Αμερικής(Αμερικάνος με διαβατήριο ΗΠΑ) Δημήτρης Παπαδημητρίου. Εξ αριστερών Πάνος Σκουρλέτης και ο «άρχοντας» του ψηφιακού μέλλοντος με νέο υπουργείο-αναβαθμισμένος-Νίκος Παππάς( τι μου λέτε εμένα Αρτεμίου-Βενεζουέλα-Μαδούρο και τρίχες …παπάς και …κυρ ελέησον).

    Κλειδί στην κυβέρνηση για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο πρώην επικρατείας και νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Αυτό σημαίνει: Media, Τηλεπικοινωνίες, Ίντερνετ, Τηλέφωνο, Πληροφορική, ΕΕΤΤ, ΕΣΡ, είναι στα χέρια του Τσάρου των επικοινωνιών!!!

    Με ένα τέτοιο υπουργείο-γίνεται πανίσχυρος-που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, θα έχει τον έλεγχο όλων των εξουσιών μέσα από τις νέες και παλιές τεχνολογίες ακόμα και την ΕΥΠ! Τέτοιος κυβερνητικός έλεγχος ασκείται μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ή τύπου Ερντογάν!

    Για το νέο υπουργείο του Νίκου Παππά και το γραφείο του στο Μαξίμου θα έχουμε να πούμε πολλά. Ο Αλέξης αν παραμένει στην εξουσία, παραμένει ελέω Παππά. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εάν πάψει ο Παππάς να είναι δίπλα του, Αλέξης δεν θα υπάρχει. Το ότι δημιούργησε ειδικό υπουργείο για το συντροφό του με τέτοιες εξουσίες, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να ερμηνεύσεις τους λόγους ενός τέτοιου εγχειρήματος.

    Πέρα από πρόσωπα, νέους η παλιούς υπουργούς που ανακύκλωσε ο πρωθυπουργός, προσπαθώντας να πείσει, ότι βάζοντας 30χρονα παιδιά σε υπουργεία θα αντιστρέψει το κλίμα, είναι και πολύ «ευρηματικός» σε δημιουργία εντυπώσεων με πρωτότυπες ιδέες-εξαγγελίες.

    Όλοι θα θυμάστε την περίφημη εξαγγελία στη ΔΕΘ για τη δημιουργία «γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη». Αλήθεια τι έγινε με εκείνο το γραφείο; Ήταν φούσκα που έσκασε;

    Τώρα λοιπόν έκανε άλλη εξαγγελία «φούσκα». Όπως είπε: Δημιουργεί «Χαρτοφυλάκιο καθημερινότητας των πολιτών». Με απλά λόγια υπουργείο καθημερινότητας των πολιτών και μάλιστα με έδρα το Μαξίμου. Την εποπτεία θα αναθέσει σε υπουργό επικρατείας. Ζωή να έχουν, τέσσερες(αυτό το 4 κυνηγάει το Νίκο Παππά) θα είναι στο Μαξίμου, μαζί και ο «άρχοντας» του ψηφιακού συστήματος σύνολο: 5, δεν θα πρέπει κάτι να κάνουν και όχι να ξύνονται;

    Ο υπουργός που θα αναλάβει το έργο της «καθημερινότητας των πολιτών», δουλειά του θα είναι να έρχεται σε επαφή, όπως είπε ο πρωθυπουργός με τους απλούς πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι οι κλούβες θα αποχωρίσουν από την Ηροδότου;

    Αχ! Βρε Αλέξη μου τι σοφίζεται ο άνθρωπος για να παραμείνει στην εξουσία! Ευχόμαστε σε μια άλλη ομιλία να είσαι εξ ίσου ευρηματικός για την επόμενη εξαγγελία. Έχεις και νέα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν μαζί με τον «άρχοντα» της Ψηφιακής Πολιτικής!!!

    Η κυρία Αχ!-τσιόγλου είναι νέο και δυνατό χαρτί βγαλμένο από τον κομματικό σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Κατρούγκαλο που την …εκπαίδευσε στο γραφείο του μπορεί να υπολογίζει το Μαξίμου στην φρεσκάδα νέων ιδεών σε ένα υπουργείο που έχει πιει το αίμα των συνταξιούχων.

    Θα μπορέσει όμως να τους κάνει «μετάγγιση» από το φρέσκο δικό της αίμα ή θα …αποθάνουν στο δρόμο για μετάγγιση; Σε επόμενες αναρτήσεις θα πούμε και άλλα για κυβερνητικά ζευγάρια, εξουσία και καρέκλες!

    Γράφει ο Κ.Π.

    (cavodoro2000@hotmail.com)

    fimotro.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ