• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

    Ο Τσίπρας παραδίδει την εθνική μας οικονομία στους σιωνιστές του ινστιτούτου Levy

    Νέος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αναλαμβάνει μετά από τον πρόσφατο ανασχηματισμό ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, με αναπληρωτή υπουργό τον Αλέξη Χαρίτση και υφυπουργό τον Στέργιο Πιτσιόρλα.
    Οι παραπάνω τρεις είναι μια ιδανική ομάδα διαχείρισης του ξεπουλήματος της Ελλάδας στα ξένα συμφέροντα και ιδιαίτερα στους σιωνιστές του ινστιτούτου Levy που εδρεύει στο Κολέγιο Μπάρντ στις ΗΠΑ.
    Αυτό το σιωνιστικό ινστιτούτο αποτελεί και έναν από τους κύριους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα στις αρχές του 2013 το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ είχε υποστηριχτεί και από το ινστιτούτο Levy. Επιπροσθέτως αυτό το ινστιτούτο δρα και ως δεξαμενή σκέψης (think tank) του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με την δικαιολογία της εκπόνησης σεναρίων για την Ελληνική Οικονομία, περνάει τη γραμμή ξένων συμφερόντων για τη νομισματική, πιστοληπτική και εμπορική δραστηριότητα της Πατρίδας μας.
    Τα σενάρια του ινστιτούτου Levy επειδή ακριβώς εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα από τα Ελληνικά, προσαρμόζονται ανάλογα με τις εποχές και τις συγκυρίες. Αλλά ο κύριος σκοπός παραμένει ο ίδιος και είναι να μπορούν να επιφέρουν την μεγιστοποίηση των κερδών για τους αμερικανοσιωνιστές εις βάρος πάντοτε φυσικά των Ελλήνων.
    Ενδεικτικά στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ινστιτούτου Λέβι περιλαμβάνονται εκλεκτές προσωπικότητες του διεθνούς αρπακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, ορισμένοι από τους οποίους έχουν συνδράμει με το αζημίωτο στην ελληνική οικονομική κρίση, όπως ο Μάρτιν Λέιμποβιτς (Martin Leibowitz) της Morgan Stanley, ο Ιωσήφ Στίγκλιτς (Joseph Stiglitz) και ο Λέον Μπόσταιν (Leon Bostein).
    Άρα οι πρόσφατες συγκεκριμένες επιλογές πρόσωπων στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης δεν είναι τυχαίες.
    Το κύριο πρόσωπο είναι ο 70χρονος Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι όχι απλά οικονομολόγος αλλά και πρόεδρος του Levy Economics Institute. Επίσης η συμμετοχή του Παπαδημητρίου στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταντά μια ακόμη πιο οικογενειακή υπόθεση ευνοιοκρατίας και νεποτισμού μιας και έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με άλλο ένα μέλος του ινστιτούτου Levy, την Ράνια Αντωνοπούλου, που είναι αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας.
    Ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του ινστιτούτου Λέβι είναι και ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος κάθε χρόνο προβαίνει σε δωρεές δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Χαρακτηριστικά το 2011 είχε συνεισφέρει στο σιωνιστικό ινστιτούτο 60 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης ο διευθυντής του Bard College, Λίον Μποστάιν, διατηρεί στενή σχέση με τον Σόρος αφού συμμετέχει και στο δραστηριότητες του Open Society Foundation αλλά είναι και πρόεδρος στο Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης που έχει ιδρύσει ο Τζορτζ Σόρος στη Βουδαπέστη.
    Στο Bard College εργάζεται και ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ ο οποίος είχε γνωρίσει δημοσιότητα στην Ελλάδα ως άτυπος σύμβουλος του Βαρουφάκη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκαλμπρέιθ και ο Βαρουφάκης οργάνωσαν το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και την ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας το 2014, στο οποίο εμφανίζεται και πάλι ως δωρητής ο Τζορτζ Σόρος.
    Το ινστιτούτο Levy στηρίζεται κυρίως οικονομικά από δωρεές από εταιρίες που έχουν συμφέροντα σε όλον τον πλανήτη αλλά και κυβερνήσεις χωρών με τεράστια συμφέροντα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Τα συνέδρια οργανώνονται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Φορντ (των 10 δισ. δολαρίων σε υπό διαχείριση κεφάλαια και των άνω των 400 εκατ. δολαρίων σε ετήσιες χορηγίες) και το Οικονομικό Ινστιτούτο Μπρούκινγκς που ειδικεύεται στην έρευνα και την άσκηση οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής.
    Όσο για την ορντινάτσα του Παπαδημητρίου, τα ονόματα μιλάνε από μόνα τους.
    Ο Χαρίτσης είναι ένας κομματικός αχυράνθρωπος που ξεκίνησε από τον Συνασπισμό το 1989. Συστηματικά διορίζεται εδώ και πολλά χρόνια σε νευραλγικές θέσεις του δημοσίου, όπως για παράδειγμα ως γενικός γραμματέας στην διαχείριση του ΕΣΠΑ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του την 3η Νοεμβρίου 2016 χαρακτηριστικά ανέφερε ότι "δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος όταν υπήρξε αν θέλετε η κατασπατάληση πόρων σε δραστηριότητες και έργα τα οποία ήταν αμφίβολης οικονομικής και κοινωνικής αποτελεσματικότητας". Άρα εδώ έχουμε έναν ειδικό στην κατασπατάληση.
    Ο Πιτσιόρλας ξεκίνησε από τον Ρήγα και το ΚΚΕ Εσωτερικού και μεταπήδησε στον Συνασπισμό. Ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος του μεσιτικού γραφείου ξεπουλήματος της περιούσιας της Ελλάδος με αντισυνταγματικό τρόπο, το ΤΑΙΠΕΔ. Ένα ΤΑΙΠΕΔ που δημιουργήθηκε στα πρότυπα του αντίστοιχου Γερμανικού Οργανισμού Αξιοποίησης Περιουσίας (Ιδιωτικοποίησης) της πρώην Ανατολικής Γερμανίας "Treuhandanstalt" λίγο πριν την ενοποίηση της Γερμανίας. Άραγε να ήταν ιδέα των Γερμανών δανειστών μας; Άρα εδώ έχουμε ένα ειδικό στο ξεπούλημα.
    Συμπερασματικά ο υπουργός κατευθυνόμενος από τα αμερικανοσιωνιστικό συμφέροντα, ο αναπληρωτής υπουργός αχυράνθρωπος και ο υφυπουργός ειδικός στα ξεπουλήματα.
    Ως πότε Ο Ελληνικός Λαός θα εξαπατάται από τους επιτήδειους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μοναδικός τους σκοπός είναι η καταστροφή της Ελλάδος;
    Μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δηλαδή με Έλληνες υπουργούς στο υπουργείο Οικονομικών θα μπορέσει να ορθοποδήσει η οικονομία των Ελλήνων στην Πατρίδα τους.

    xryshaygh

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ