• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

    Νεαρή παρθένα υποστηρίζει ότι κυοφορεί τον Ιησού! Έπαθαν ακόμα μεγαλύτερο σοκ όταν είδαν τον υπέρηχο

    Σάλο έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί μιας νεαρής Βρετανίδας, η οποία, όχι μόνο πιστεύει ότι μεγαλώνει στα σπλάχνα της τον Ιησού, αλλά δεν διστάζει να το υποστηρίξει δημοσίως.

    Η 19χρονη Haley εμφανίστηκε μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας προκειμένου να πείσει τους τηλεθεατές ότι η ξεχωριστή εγκυμοσύνη της δεν είναι αποκύημα της φαντασίας της, αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Έχοντας, δε, μεγάλη πίστη στο Θεό, και από τη στιγμή που είναι ακόμα παρθένα, υποστηρίζει ότι κυοφορεί τον Χριστό!
    parthena xristos5
    «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορές μου στην εκκλησία δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος», τονίζει η νεαρή, συμπληρώνοντας: «Ξέρω ότι είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με έχει αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά ή όχι. Δεν με νοιάζει τι δείχνουν τα τεστ εγκυμοσύνης ή τι λένε οι γιατροί. Όταν γεννήσω το μωρό μου κανείς δεν πρόκειται να τον αρνηθεί γιατί θα είναι ο Σωτήρας τους».
    parthena xristos3
    Η Haley ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει πάρει ήδη 12 κιλά από όταν άρχισε να αισθάνεται τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ωστόσο η μητέρα της απευθύνει έκκληση για βοήθεια, κάνοντας λόγο για παρανοϊκή σχιζοφρένεια, ενώ χαρακτηρίζει την κόρη της παθολογική ψεύτρα. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει και άλλες ιστορίες της κόρης της βάσει των οποίων πατέρας είναι ο διάσημος ράπερ Eminem, ενώ έχει δωρίσει ένα νεφρό στο μεγαλύτερο αδελφό της!

    «Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Απαιτεί να της φερόμαστε λες και είναι πραγματικά έγκυος για να μην έρθουμε σε σύγκρουση μαζί της. Ελπίζω να με βοηθήσετε γιατί χρειάζεται βοήθεια», δηλώνει η Kristi.
    «Την πρώτη φορά που την άκουσα να λέει ότι κυοφορεί τον Ιησού την κοίταξα σαν να είχε χάσει το μυαλό της», εκμυστηρεύτηκε ακολούθως, συμπληρώνοντας: «Βρίσκεται σε μια παραπλανητική δίνη. Εύχομαι να επανέλθει στην πραγματικότητα».
    Από την πλευρά της, η αδερφή της, Adrianna, ανέφερε ότι ίσως το πρόβλημα έχει τις ρίζες του στην ταραγμένη παιδική της ηλικία καθώς «Όταν ήμασταν παιδιά, μας κακοποίησαν σεξουαλικά και μας έδερναν».
    parthena sex
    Ο Dr Phil Show ανέλαβε έτσι να λύσει το μυστήριο στον αέρα της εκπομπής του όπου φιλοξενήθηκε η οικογένεια, δίνοντας απάντηση στο αν η Haley είναι πραγματικά έγκυος ή όχι.
    Ο υπέρηχος έδειξε ότι η 19χρονη, παρά τους ισχυρισμούς της ότι νοιώθει κλωτσιές, δεν μεγαλώνει μωρό στην αγκαλιά της…
    Ο Dr Travis Stork επωμίστηκε μάλιστα το βάρος να εξηγήσει τι είναι αυτό που αισθάνεται η Βρετανίδα, σημειώνοντας: «Το θέμα δεν είναι τι βλέπουμε στο υπερηχογράφημα, αλλά αυτό που δεν βλέπουμε».
    Και συνέχισε: «Το μόνο πράγμα που παρατήρησε ο στενογράφος όταν εξέταζε την κοιλιά σου είναι ότι έχεις διεσταλμένους εντερικούς βρόγχους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αέρας στο έντερό σου ο οποίος κουνά τους βρόγχους. Αυτό που αισθάνεσαι λοιπόν να κινείται είναι το έντερό σου».
    Παρόλα αυτά η Haley, η οποία διαθέτει όντως ένα στρογγυλεμένο στομάχι, ενώ όλα τα τεστ εγκυμοσύνης στα οποία έχει υποβληθεί βγήκαν αρνητικά, δεν φάνηκε να πτοείται, επιμένοντας και μετά την επιστημονική και απολύτως λογική εξήγηση του γιατρού: «Είμαι 9 μηνών έγκυος και δεν πρόκειται να αρνηθώ το μωρό μου. Το νιώθω να κλωτσάει όλη την ώρα. Μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου», καταλήγοντας: «Λυπάμαι Dr Stork, αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στον Ιησού»…


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ