• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

    Ιδού οι συνέπειες της Παλαιάς Διαθήκης – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ με χριστιανούς ιερείς

    Ο Εβραιό-χριστιανισμός ορίζει την επιβολή του Μωσαϊκού Νόμου στα κείμενα του Χριστιανισμού,

    ο οποίος από ελληνοκεντρικό μετατράπηκε από το 380 μ.Χ. σε εβραιοκεντρικό, παραγκωνίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας του Χριστού.
    Μάλιστα το κίνημα διογκώνεται στην Ευρώπη και όμως αναφέρουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης,χριστιανοί ψάχνονται, προκειμένου να γυρίσουν στις εβραϊκές ρίζες της Βίβλου, βασισμένοι σε διδασκαλίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα www.TheIsraelBible.com».
    Ο Dennis Wenzel, πάστορας στην Λουθηρανική Εκκλησία στο Plymouth της Indiana, άρχισε να ενδιαφέρεται για την εβραϊκή Τορά. Η σύζυγός του, η οποία δούλεψε ως γραμματέας σε εβραϊκή συναγωγή, σύστησε τον Wenzel στον Ραβίνο, με τον οποίο σύναψε ισχυρή πνευματική φιλία, όπως αναφέρεται.
    «Διαβάζω κάθε μέρα τμήματα της Τορά», αναφέρει ο πάστορας.
    Η Juanita Bequeath από το Οχάιο ξεκίνησε να μελετά την Τορά πριν από 20 χρόνια.
    «Είμαστε μία ομάδα από νεαρά μοσχάρια (oxen) από διάφορα θρησκευτικά δόγματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις πραγματικές ρίζες του Χριστιανισμού που είναι φυσικά η Τορά»,σημειώνει στο «Breaking Israel News».
    Ο αιδεσιμότατος Charles Hopper υιοθέτησε την ιουδαϊκή πρακτική, χρησιμοποιώντας πολλές εβραϊκές πηγές για την μελέτη του.
    «Χρησιμοποιούν μία φρέσκια προοπτική, την οποία μπορεί να μην έχω δει», υπογραμμίζει.
    Η Παλαιά Διαθήκη, η οποία επιβλήθηκε και μόλυνε τα γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική Λόγια του Χριστού οδηγεί χιλιάδες χριστιανούς στον Εβραϊσμό και στον Νόμο του Γιαχβέ με τους λιθοβολισμούς, τις κατάρες και την διαρκή αναζήτηση όλο και περισσότερων ανούσιων «αγαθών».
    Εξαιτίας της, Χριστιανοί ιερείς ψάχνουν τις ρίζες του Χριστιανισμού στις γραφές εκείνων που Τον σταύρωσαν και όχι στους Έλληνες.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ