• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

    « Και που είναι ο Θεός ;;; »

    Την ερώτηση αυτή την έχω ακούσει και σίγουρα δεν είμαi ο μόνος, δεκάδες φορές.

    Σε συζητήσεις σε παρέες νέων κυρίως, όπου πολλοί αναρωτιούνται, όταν κάποιος μιλήσει για τον Θεό , πέρα από αυτές τις ανούσιες βλακείες άνευ επιχειρημάτων τύπου: "Δεν έχουμε Μεσαίωνα", "21ος αιώνας και εσύ λες για Θεό" κλπ, με αληθινή απορία πως γίνεται και στον κόσμο υπάρχει τόσο κακό ;
    Παιδάκια σκοτώνονται σε πολέμους, παιδάκια γεννιούνται τυφλά , βουβά, κωφάλαλα, με αρρώστιες, συνδρομο Down κτλ. Γιατί ένα παιδί που δεν έχει κάνει τίποτα να γεννηθεί τυφλό; ΠΟΥ είναι λοιπόν ο Θεός ; Δεν το βλέπει ; Δεν μπορεί να το βοηθήσει ; Τόσα παιδιά σφάζονται καθημερινά σε πολέμους , δεν μπορεί ο Θεός να κάνει κάτι και να τα σώσει? Αν το ευαγγέλιο πράγματι λέει αλήθεια και υπάρχουν οι δαίμονες και ο Διάβολος πως ο Θεός αφήνει τα πλάσματα του τους ανθρώπους να βασανίζονται από αυτούς, πως υπάρχουν περιπτώσεις ακόμη και κατάληψης του σώματος κάποιου απο δαίμονα ; Γιατί ο Θεός δεν κάνει κάτι να προστατέψει τον άνθρωπο από τους δαίμονες ;;
    Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που καθημερινά μπορεί κάποιος να ακούσει σε μια συζήτηση όταν αναφέρει τον Χριστό, η να του τις θέσουν μπροστά σε άλλους για να τον στριμώξουν στον τοίχο ώστε να μην ξέρει τι να απαντήσει. Η απάντηση σε κάθε μια από αυτές είναι απλή και μαθηματική.
    1) Που είναι ο Θεός όταν χιλιάδες παιδιά σκοτώνονται στους χιλιάδες πολέμους ; Που είναι ο Θεός όταν χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν καθημερινά απ την πείνα;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σύμφωνα και με τους κορυφαίους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους , Σωκράτη, Ερμή Τρισμέγιστο, Αναξαγόρα,και άλλους , την σύγχρονη επιστήμη αλλά και τα λόγια του Χριστού, στον κόσμο αυτό τίποτα απ όσα γίνεται δεν είναι πραγματικό. Εδω δεν είμαστε καν με τα πραγματικά μας σώματα, αλλά με σώματα που αναγκαστικά έχουμε για να κινούμαστε μέσα στον ψεύτικο εικονικό αυτό κόσμο για να μπορούμε να δοκιμαστούμε και να εξελιχθούμε, ώστε να γυρίσουμε στον τέλειο ιδανικό κόσμο του Θεού, από τον οποίο κάποτε -σύμφωνα με αρχαία κείμενα και με τα λόγια του Χριστού- φύγαμε. Στον κόσμο αυτό , που είναι κόσμος του κακού , οι άνθρωποι κάνουν διάφορα, γίνονται πόλεμοι,σκοτωμοί,δολοφονίες,πείνες,λιμοί,αρρωστιες,κτλ. Κυριαρχεί ο πόνος και η δυστυχία.νΥπάρχουν χώρες όπως στην Συρία στην εποχή μας που γίνονται πόλεμοι για πολλούς λόγους.
    Όλα αυτά τα παιδάκια που σκοτώνονται στους πολέμους είτε από οτιδήποτε ΔΕΝ πεθαίνουν.
    Απλα παύουν να υπάρχουν στον ψεύτικο αυτό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Όπως όλοι μας ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πάψουμε να υπάρχουμε στον κόσμο αυτό.Εδώ μέσα όλα τα θύματα πολέμων, σκοτωμών από κάθε αίτιο , από αρρώστιες κτλ είναι εικονικά. Δεν έχει σημασία αν πεθάνει κάποιος στον κόσμο αυτό, καμία απολύτως. Οι άνθρωποι είμαστε όντα αθάνατα, ποτέ δεν πεθαίνουμε. Απλα παύουμε να υπάρχουμε στον κόσμο αυτό και ανάλογα με τις πράξεις μας ως το τέλος της ζωής μας συνεχίζουμε είτε σε άλλο πεδίο δοκιμασίας πιο επικίνδυνο και δύσκολο η γυρνάμε στον πραγματικό κόσμο που κάποτε ζούσαμε μέσα σε ατελείτωτη ευτυχία. Ο ίδιος ο Χριστός μας το είπε πολύ ξεκάθαρα.
    «Μην φοβάστε αυτούς που μπορούν να σας σκοτώσουν και μετά δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα άλλο. Να φοβάστε εκείνον που περιμένει αφού σας σκοτώσουν » Κατα Λουκαν 12,4-5
    Το χειρότερο, που μπορείς λοιπόν να πάθεις στον κόσμο αυτό, είναι να σε σκοτώσουν. Να σε βγάλουν απ την εικονική πραγματικότητα, το Μάτριξ , που ζούμε. Μετά από τον «θάνατο» όμως αρχίζει η πραγματική ζωή. Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα των αδικοχαμένων παιδιών ο Θεός δεν έχει καμία σχέση με τις δικές μας αμαρτίες. Αμαρτίες ανθρώπων σκοτώνουν τα παιδιά. Άνθρωποι που έχουν ελεύθερη βούληση άσχετα από ποιούς παίρνουν εντολή να το κάνουν. Είπαμε εδώ είναι πεδίο δοκιμής,τίποτα δεν γίνεται στα αλήθεια όλα είναι εικονικά.
    Το μόνο που μετράει είναι οι επιλογές μας. Το μόνο που έχει σημασία είναι να φερόμαστε με αγάπη σε όλους και να μην εκπέμπουμε αρνητικά συναισθήματα , αφού μέσα σε ένα εικονικό υπερρεαλιστικό πρόγραμμα είμαστε. Σκεφτείτε πόσο ανούσια φαντάζουν τα άγχη σας τώρα.
    Σε ένα ψέμα είμαστε , απ το οποίο όμως δεν μπορούμε μόνοι μας να αποχωρήσουμε σκοτώνοντας τον εαυτό μας αφού αυτό σημαίνει "παραίτηση" και κατευθείαν μετάβαση σε ένα πολύ χειρότερο στάδιο δοκιμασίας αλλά και αδιανόητα πιο επικίνδυνο. Τότε,μπορεί να πεί κανείς , τίποτα δεν έχει νόημα,ωστόσο δεν είναι έτσι αφού μας δίνεται η ευκαιρία ανάλογα του πώς θα ζήσουμε εδώ να κερδίσουμε ξανά τον πραγματικό κόσμο του Θεού. Πώς θα το κάνουμε αυτό ; Φερόμενοι σε όλους όπως θέλουμε να μας φέρονται εμάς. Εμείς θέλουμε τα καλύτερα απ όλους , το ίδιο λοιπόν να κάνουμε κι εμείς σε αυτούς , αυτό μας είπε ο Χριστός , απλό, μαθηματικό , λογικό.
    2) Που είναι ο Θεός όταν παιδιά γεννιούνται κωφά,τυφλά με σύνδρομο down κτλ? Δεν μπορεί να κάνει κάτι να τα βοηθήσει;;;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Θεός δεν ασχολείται με το τι παθαίνουμε στον κόσμο αυτό τον ψεύτικο και σύντομο , εδώ είναι όλα εικονικά και ψεύτικα.Ο Θεός δρα με τρόπο απλό και μαθηματικό απλά οι θεολόγοι και και οι περισσότεροι ιερείς της εποχής μας με τα κατεβατά των αναλύσεων επί αναλύσεων δεν αφήνουν τον κόσμο να δει την απλή και μαθηματική αλήθεια. Ένα παιδί που θα γεννηθεί τυφλό η που θα γεννηθεί με σύνδρομο down κτλ εξυπηρετεί με κάποιο τρόπο το σχέδιο του Θεού. Πριν κάποια χρόνια ένας Μουσουλμάνος απαίτησε να κατέβει η εικόνα της Παναγίας από νοσοκομείο της Πάτρας για να μην τη δει το νεογέννητο και το βρέφος γεννήθηκε τυφλό. Εδω λέει κάποιος γιατί ο Θεός να επιτρέψει το παιδί να γεννηθεί τυφλό τι κακό έκανε;
    Είναι απλό και μαθηματικό το τι έγινε όπως και απλός και μαθηματικός είναι ο τρόπος δράσης του Θεόυ. Το μωρό ήταν αυτό που λέμε σκεύος εκλογής. Χρησιμοποιήθηκε για να ταρακουνηθούν οι συγγενείς του καθώς και κυρίως οι Χριστιανοί όταν θα μάθαιναν το τι έγινε και όσοι θα το μάθουν στο μέλλον. Το μωρό πήρε και θα παίρνει ουράνιο μισθό ενώ οι περισσότεροι μιλούν για ένα αδικοχαμένο πλάσμα.Η Ιστορία αυτή μιας και την ανέφερα, είναι άλλη μια περίτρανη απόδειξη για το ότι η Παναγία ζει και αυτή ανάμεσά μας.
    3) Γιατί ο Θεός δεν προστατεύει τους ανθρώπους απ τους δαίμονες, παρα μόνο τους δίνει και εξουσία πάνω τους ; Πού είναι ο Θεός και δεν τα εμποδίζει αυτά ;
    Η Απάντηση και στην ερώτηση αυτή είναι απλή, αλλά καλύτερα ας την δώσουμε ολοκληρωμένη
    Θυμάμαι είχα μια συζήτηση με κάποιον και μου λέει σε μια στιγμή «καλά αφού ο Θεός είναι παντοδύναμος όπως λες, γιατί δεν μας μεταφέρει πίσω στον Παράδεισο; Γιατί να μας ταλαιπωρεί με αυτόν τον τρόπο» ;
    Ο Θεός όντως μπορεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να μας μεταφέρει πίσω στον Παράδεισο, αλήθεια γιατί δεν το κάνει; Η απάντηση είναι απλή , διότι έχει θέσει κανόνες, που ούτε ο ίδιος δεν παραβαίνει. Οι κανόνες αυτοί έχουν όνομα και είναι η Ελευθερία του κάθε πλάσματος του, ελεύθερη βούληση δηλαδή , όπως ελεύθερα ο Διάβολος αποστάτησε απ το Θεό , ελεύθερα οι άνθρωποι αποστατήσαμε απ' τον Θεό και χάσαμε τον πραγματικό κόσμο κτλ, και η Δικαιοσύνη.
    Για να απαντήσω λοιπόν στην ερώτηση ΕΛΕΥΘΕΡΑ δίνει κάποιος την εξουσία στον Διάβολο αφού ελεύθερα επιλέγει να αμαρτήσει , να ενωθεί δηλαδή με την εικονική πραγματικότητα που νομίζει ότι είναι η αλήθεια , να ενωθεί με το τίποτα , με το ψέμα , απαρνούμενος εκείνη την στιγμή τον Χριστό και την Αλήθεια Του που μας λέει πως όλα εδώ είναι ψεύτικα και που μας καλεί στην πραγματική ζωή. Έτσι είναι ΔΙΚΑΙΟ για τους δαίμονες να αποκτήσουν εξουσία πάνω του.Όσο γιατί ο Θεός δεν μας μεταφέρει πίσω στον Παράδεισο ενώ μπορεί να το κάνει είναι διότι θέλει ο κάθε ένας να έρθει σε συνείδηση αλήθειας και ΕΛΕΥΘΕΡΑ να Τον επιλέξει μέσα σε αυτόν τον Δαιμονικό ψεύτικο κόσμο. Είναι απλό μαθηματικό και πάνω απ όλα ΔΙΚΑΙΟ. Τα πράγματα βλέπετε είναι άπλα και μαθηματικά. Δεν υπάρχει τίποτα πολύπλοκο.Πολύπλοκα τα κάνουν οι θεολόγοι και οι ιερείς της εποχής μας με τις πολύωρες αναλύσεις ,τα πολλά κατεβατά , και τον ξύλινο και ψεύτικο λόγο τους. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά.
    Οι Δαίμονες μέσα στον κόσμο αυτό έχουν το δικαίωμα , έχουν την εξουσία να αλληλεπιδρούν με τον οποιονδήποτε και να του βάζουν λογισμούς, να του βάζουν σκέψεις, να προσπαθούν να τον κάνουν να πηγαίνει προς το κακό και να εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα. Δεν τους φωνάζουμε εμείς , μόνοι τους έρχονται.Δεν έχει σημασία εάν κάποιος ξέρει για αυτούς η όχι. Δεν έχει σημασία αν κάποιος πιστεύει στο Θεό η όχι.Στον πόλεμο αυτό δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη αφού δεν μαλώνουν άλλοι για να θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους εμάς. Για εμάς γίνεται ο πόλεμος , για να σωθούμε ή να χαθούμε.
    Ωστόσο για να υπάρξει παρέμβαση του Θεού, για να μπορέσει ο Θεός να προστατέψει κάποιον η να βοηθήσει κάποιον να βγει από μια δύσκολη κατάσταση,για παράδειγμα, μέσα στον κόσμο αυτό, πρέπει αυτός να Του το ζητήσει. Όσο και να θέλει ο Θεός να βοηθήσει κάποιον εάν δεν του το ζητήσει εκείνος Ελεύθερα δεν έχει εξουσία να το κάνει βάση της Δικαιοσύνης που ο Ίδιος έθεσε. Πρέπει ο άνθρωπος να ζητάει την βοήθεια του Θεού, να τον επικαλείται,μόνο έτσι Του δίνει εξουσία να παρέμβει μέσα σε αυτόν τον δαιμονικό κόσμο και να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει.Είναι απλό και μαθηματικό.
    Μάλιστα όταν έρθει η ώρα της λεγόμενης κρίσης μετά θάνατον , στην οποία θα είμαστε όλοι εκεί και την οποία θα κάνει ο Χριστός, πρώτος Εκείνος θα απολογηθεί στον καθένα για όσα οι άνθρωποι του καταλογίζουν.Για το ότι Εκείνος φταίει λένε που δεν σώζει τα παιδάκια στην Αφρική , Εκείνος φταίει λένε που δεν άφησε το παλικάρι το νέο να ζήσει.Εκείνος φταίει που μια μάνα έχασε το παιδί της τόσο νέο κτλ.Όλοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους , παραπονεμένος δεν θα μείνει κανείς και μόνο όταν όλοι αισθάνονται οτι όλα είναι δίκαια θα ξεκινήσει η κρίση των ανθρώπων για το τι κάναμε ενώσω ζούσαμε στην εικονική αυτή πραγματικότητα.
    Ορισμένα απ όσα διαβάσατε μπορεί να σας φαίνονται τραβηγμένα. Ωστόσο κρατήστε τα στο μυαλό σας και θα δείτε οτι εξηγούν με μαθηματικά λογικό τρόπο το τι συμβαίνει μέσα σε αυτόν τον κόσμο και φυσικά στην καθημερινότητά σας.Όμως για να δεχτεί κανείς την εξήγηση αυτή
    οφείλει να δεχτεί δύο πράγματα
    1)Οτι ο κόσμος που ζούμε είναι ψεύτικος και εικονικός, εμείς δεν προερχόμαστε απο εδώ
    απο τον κόσμο αυτό και έχουμε έρθει εδώ να δοκιμαστούμε, γιατί κάποτε ζούσαμε στον πραγματικό κόσμο του Θεού , τον αληθινό κόσμο και τον χάσαμε για βλακεία μας.
    2) Οτι ο Χριστός ήταν ο Θεός και ήρθε να μας δώσει τις οδηγίες εξόδου απο την εικονική πραγματικότητα.Τις οδηγίες που αν κανείς τις ακολουθήσει θα οδηγηθεί πίσω στον πραγματικό κόσμο του Θεού.
    Άν κανείς τα αποδεκτεί αυτά τότε ξεκινάει η περιπέτεια , και τότε είναι που ο κόσμος αυτός απο ανίερος και βαρετός και χωρίς νόημα , γίνεται συναρπαστικός.Όταν αποδεκτεί οτι παίζουμε όλοι μέσα σε ένα υπερρεαλιστικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας. Το παιχνίδι που λέγεται Ζωή.
    -ΕΛ HUNTER 888

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ