• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

    Τα ρομπότ ξεκίνησαν να σκοτώνουν...Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων πλησιάζει

    Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων πλησιάζει


    Η Νέα Τάξη θέλει να αντικαταστήσει τους αστυνομικούς με ρομπότ και βιορομπότ, με σκοπό να μην έχουν συναισθηματικούς ενδοιασμούς κατά την διάρκεια καταστολής αντιδράσεων πολιτών, οι οποίοι θα αντίκεινται στην παγκόσμια δικτατορία.
    Αυτά τα έχει τονίσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε βιβλία και εκπομπές του, αλλά και πάλι λίγοι έδωσαν σημασία.
    Τώρα όμως έχουμε νεκρό από αστυνομικό ρομπότ, καθώς το μακελειό στο Ντάλας οργανώθηκε, κατά τα φαινόμενα, για να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης, κάτι που ζήτησε και η πιθανή επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, και να δοκιμαστούν οι νέες μέθοδοι καταστολής, όπερ και εγένετο.
    Ένας ένοπλος δράστης σκοτώθηκε από  βόμβα ρομπότ της αστυνομίας!
    Σκοτώθηκε στο γκαράζ στο κοινοτικό κολέγιο El Centro, απ’ όπου πυροβολούσε αδιακρίτως, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντάλας. «Απείλησε τους διαπραγματευτές της αστυνομίας ότι το τέλος έρχεται, για τους λευκούς και ότι υπάρχουν βόμβες σε όλη τη χώρα»,  δήλωσε ο επιθεωρητής.
    Με όπλο το φυλετικό μίσος που έχει φυτέψει το σύστημα στις καρδιές ανθρώπων, πρώτα οι αστυνομικοί σκότωσαν μελαμψούς, μετά οι μελαμψοί αστυνομικούς και τελικά την λύση την έδωσε ένα αστυνομικό ρομπότ.
    Τι θα γίνει αργότερα αν τα ρομπότ-αστυνομικοί χρησιμοποιούν τις βόμβες τους κατά των αντιφρονούντων, οι οποίοι δεν θα δέχονται τους άκαμπτους νόμους του παγκόσμιου ηγέτη;


    liakonews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ