• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

  Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (βίντεο)

  Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
  Ένας πραγματικά θρύλος στην αμερικανική και οι μόνο ιστορία έφυγε αφήνοντας πίσω του την θλίψη για την απώλεια του.
  Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν οι πιο πολλοί που σήμερα τον θρηνούν, είναι ότι ο Μοχάμετ Αλί είχε καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια το σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης ανακατώματος και πολτοποίησης των λαών, για να μπορεί πιο εύκολα να επιβάλλει την στυγνή δικτατορία της.
  Ο γνωστός βετεράνος Αφροαμερικανός παλαιστής, Μοχάμεντ Αλί μουσουλμάνος το θρήσκευμα, είχε προειδοποιήσει ήδη από το 1971 την μελλοντική επιχείρηση της Νέας Τάξης να ανακατέψει τους λαούς, τις θρησκείες και τους πολιτισμούς για να δημιουργήσει ένα πολτοποιημένο «πράγμα» που θα είναι ότι πιο εύκολο να το κυβερνά εν είδος αγέλης.
  Muhammad-Ali
  Σε μια τηλεοπτική εκπομπή το 1971 είχε δηλώσει τα εξής χαρακτηριστικά που σήμερα θα χαρακτηριστούν το λιγότερο ρατσιστικά, ακόμα και φασιστικά, είναι όμως κάποιες αλήθειες που δεν μπορούμε έτσι εύκολα να τις απορρίπτουμε. Είχε πει : «Όλα τα διαφορετικά πουλιά σύμφωνα με το είδος τους έχουν και τις δικές τους μοναδικές κουλτούρες. Οι αετοί αρέζουν τα βουνά, άλλα πουλιά τα δάση και ούτω καθεξής. Θεωρώ ότι ούτε στην Αγγλία ούτε στην Αμερική μπορεί να συναντήσεις ζευγάρια που τα παιδιά τους που είναι ανάμεικτα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη συνείδηση για την ζωή και τον κόσμο.
  Ο κάθε ένας πρέπει να είναι με το είδος του. Εγώ είμαι με μια μαύρη γυναίκα και έκανα μια μαύρη υπέροχη κόρη. Είναι κακό να θέλω να μην λερώσω την ράτσα μου και να θέλω να μην χάσω την ταυτότητα μου ; Οι Κινέζοι θέλουν Κινέζες με τα στριφτά μάτια , οι Πακιστανοί τους Πακιστανούς, οι Εβραίοι τους Εβραίους. Οι καθολικοί πως παίρνουν καθολικούς γιατί έχουν την ίδια θρησκεία και δεν θέλουν να χαθεί η πίστη τους ; Όταν απαρνιέσαι την φυλή σου τότε μισείς τον λαό σου. Τότε ντρέπεστε για αυτό που σε έκανε ο Θεός. Ο Θεός δεν κάνει λάθη όταν έκανε τον κάθε λαό διαφορετικό, τον κάθε άνθρωπο διαφορετικό.»
  Ο Αλί επιμένει ότι καμιά λευκή γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει τόσο καλά τα αισθήματα του όσο μια μαύρη γυναίκα που παντρεύτηκε και έχει τις ίδιες ρίζες με τον ίδιο. «Πως μπορεί ένας Κινέζος να παντρευτεί μια από το Πουέρτο Ρίκο ; Στην πραγματικότητα δεν θα ευτυχίσουν ποτέ. Αυτή π.χ. θα θέλει μουσική από Πουέρτο Ρίκο, αυτός κινεζική μουσική και έτσι συνεχώς θα παρουσιάζονται συγκρούσεις.»
  Και καταλήγοντας τονίζει πως ότι, «Ο ίδιος ο Θεός μας έκανε διαφορετικούς.» Παίρνει παράδειγμα από την φύση, και λέει πως, «τα κόκκινα πουλιά πετάνε με τα κόκκινα, τα μπλε με τα μπλε σε κοπάδια. Οι άνθρωποι έχουν γνώση και μυαλό, τα ζώα δεν έχουν γνώσεις και όμως πάλι ξέρουν ότι πρέπει να είναι το κάθε ένα με το είδος του.»
  Τα σχόλια σε αυτά που ανέφερε ο παλαίμαχος Μοχάμεντ Αλί δικά σας, αλλά σε ένα σημείο έχει σίγουρα δίκιο. Το σημερινό πολιτιστικό κατάντημα μας σε ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στο νεοταξικό σχέδιο του Multikulti. Οικογένειες που δεν έχουν ταυτότητα γεννούν παιδιά χωρίς ταυτότητα. Αυτό το βλέπει και το ζει έντονα όποιος έχει ζήσει στην Γερμανία, στην Γαλλία και πολύ περισσότερο στη Αμερική όπου κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον σαράντα με πενήντα φρικτοί φόνοι.
  Όλοι αυτοί ψάχνουν μέσα τους ταυτότητα και δεν βρίσκουν τίποτα παρά ένα κενό που προσπαθούν να το γεμίσουν με χίλια δυο αρρωστημένα τσιτάτα. Αύριο έτσι θέλουν να είμαστε και εμείς, αν δεν έχουμε ακόμα γίνει αυτός ο «πολτός» τους!
  ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗnikosxeiladakis.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ