• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

    Το άντρο της Νέας Τάξης

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι το δημοφιλέστερο κράτος στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
    Η κουλτούρα και η νοοτροπία που προβάλλεται μέσω των πολύχρωμων διαφημίσεων, των ταινιών του Χόλιγουντ και των διάφορων προσωπικοτήτων έχει μπει για τα καλά στο πετσί όλου του υπόλοιπου κόσμου.
    Οι νέοι θέλουν να μοιάσουν στις διασημότητες της αμερικανικής τηλεόρασης, τα κανάλια ασχολούνται συνεχώς με τα δρώμενα της χώρας (όταν δεν δείχνουν αμερικάνικες ταινίες και σειρές) και οι πολιτικοί ηγέτες από όλο σχεδόν τον κόσμο ακολουθούν πιστά της οδηγίες που τους δίνονται για να κρατήσουν τα αφεντικά τους ευχαριστημένα. Σίγουρα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο κράτος. Δεν είναι μυστικό πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων ελέγχει μέσω των ΗΠΑ, όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Οι εντολές που έρχονται από τα μεγάλα αφεντικά, πρώτα φτάνουν στο γραφείο του Λευκού Οίκου και από εκεί στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού. Γιατί όμως, επιλέχτηκε η Αμερική σαν βάση από την οποία η Νέα Τάξη θα προωθούσε τα σχέδιά της;
    Ο πιο σημαντικός λόγος είναι η γεωγραφική της θέση. Το κράτος των ΗΠΑ βρίσκεται ανάμεσα από δύο τεράστιους ωκεανούς και οι χώρες με τις οποίες συνορεύει δεν μπορούν να αντιδράσουν στην παγκόσμια πολιτική που ασκεί, αφού το Μεξικό είναι μία πολύ φτωχή χώρα και ο Καναδάς είναι στην ουσία προέκταση των ΗΠΑ. Όλες οι οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρές χώρες βρίσκονται αρκετά μακριά με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται πολύ έντονα η Αμερική από αυτές. Αλλά τι γίνεται στο εσωτερικό της χώρας;
    Με μία λέξη, στο εσωτερικό της χώρας επικρατεί χούντα. Μπορεί να φαντάζει περίεργο, αλλά το κράτος της ελευθερίας, όπως θέλουν να το ονομάζουν, έχει στην ουσία χουντικό καθεστώς. Εξωφρενικοί νόμοι εφαρμόζονται ασταμάτητα και έρχονται μετά και στην Ευρώπη και εννοείται και στην Ελλάδα. Όλα για το καλό του πλανήτη μας λένε. Όλα για την προώθηση της Ατζέντας 21. Ένας από τους πιο φριχτούς νόμους που εφαρμόζεται σε πολλές από τις πολιτείες, είναι ο νόμος που απαγορεύει να ταΐζεις τους αστέγους. Σάλος είχε προκληθεί στην Φλόριντα, όπου o 90χρονος Άρνολντ Άμποτ, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συνελήφθη επειδή μοίραζε δωρεάν φαγητό σε αυτούς που είχαν το ανάγκη, όπως έκανε εδώ και δεκαετίες.
    Υπάρχουν πολλοί παράλογοι νόμοι που αυξάνονται συνεχώς και για να αναφερθούν όλοι, χρειάζονται πολλές σελίδες. Τα θύματα των νόμων αυτών όμως, φαίνεται να αντιδρούν περισσότερο σε ότι αφορά την ελευθερία του λόγου και τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Ειδικά τώρα τελευταία με τις προεκλογικές εκστρατείες της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, οι υπερασπιστές της πολιτικής ορθότητας ή οι πολεμιστές κοινωνικής δικαιοσύνης (SJW) όπως ονομάζονται, έχουν κάνει τον βίο αβίωτο για τους υπόλοιπους. Υποστηρίζουν τόσο έντονα τα δικαιώματα αυτών που ανήκουν σε διάφορες μειονεκτικές ομάδες ανθρώπων, που φτάνουν σε σημείο να προκαλούν ζημιές στην δημόσια περιουσία, να ασκούν βία σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους και να καίνε αμερικανικές σημαίες σε δημόσιες συγκεντρώσεις, επειδή όπως λένε, η σημαία αντιπροσωπεύει όλα όσα απεχθάνονται. Για αυτούς, ο ιδανικός κόσμος είναι αυτός στον οποίο δεν υπάρχουν σύνορα και όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν ελεύθερα τον εαυτό τους. Εκτός βέβαια αν διαφωνούν με τα πιστεύω τους. Τότε ρίχνονται στην πυρά.
    Λόγω του ότι οι ΗΠΑ είναι το κέντρο της Νέας Τάξης, οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι οι πιο αποχαυνωμένοι στον κόσμο. Καταπίνουν αμάσητα όσα τους πασάρει η τηλεόραση και ακολουθούν τις οδηγίες του συστήματος, ακόμα και όταν πιστεύουν πως πολεμούν εναντίον της εξουσίας. Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα είναι το θέμα του ρατσισμού που έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις τώρα τελευταία. Με διάφορα περιστατικά που αφορούν πρόσφατους θανάτους Αφροαμερικανών πολιτών από πυρά αστυνομικών, το κίνημα Black Lives Matter (οι Ζωές των Μαύρων Μετράνε) έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά της βίας εις βάρος των μαύρων. Διατυμπανίζουν σε όλους πως ο ρατσισμός κατά των μαύρων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα, ξεχνώντας βέβαια πως ο τωρινός τους πρόεδρος είναι επίσης μαύρος! Ακόμα και οι λευκοί πολίτες παίρνουν το μέρος τους και ζητούν συγνώμη εκ μέρους της λευκής φυλής για όλα όσα πέρασαν οι πρόγονοί τους.
    Σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αμερικανοί πολίτες κοιμισμένα και αγράμματα άτομα. Αυτό θα ήταν αδύνατον σε ένα κράτος 320 εκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν μπορεί για παράδειγμα, ο μπάρμπα-Τζον που έχει την φάρμα με τις κατσίκες στη μέση του Κάνσας, να συγκριθεί με τα υπνωτισμένα ζόμπι που το μόνο που ξέρουν είναι να ουρλιάζουν για πράγματα που ούτε καν καταλαβαίνουν. Όμως λόγω του ότι βρίσκονται στην πηγή της παγκόσμιας προπαγάνδας, οι αξίες που θεωρούν ιερές οι περισσότεροι από αυτούς είναι στην ουσία τα ιδανικά που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να ισχύουν για όλους τους ανθρώπους. Υπερηφανεύονται πως είναι το πιο ένδοξο κράτος στον κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα έχουν μια ιστορία μόλις 250 χρόνων. Πιστεύουν πως νίκησαν την σκλαβιά, ενώ στην πραγματικότητα η σύγχρονη δουλεία έχει παραπάνω θύματα από οποιαδήποτε άλλη γνωστή περίοδο της ιστορίας. Πιστεύουν πως ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν ένας από τους καλύτερους προέδρους της μικρής ιστορίας τους και πως απελευθέρωσε τους μαύρους, ενώ στην πραγματικότητα ήταν εβραϊκής καταγωγής τσιράκι της Νέας Τάξης και ελευθέρωσε τους μαύρους μόνο και μόνο για να τους βάλει να πολεμήσουν στον εμφύλιο πόλεμο. Έχουν μάθει να μισούν την Ρωσία, ενώ στην πραγματικότητα η Ρωσία προστατεύει τα συμφέροντά της από τα νύχια του ΝΑΤΟ. Χαίρονται που δημιουργούνται μνημεία υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και χτίζονται εκκλησίες του Σατανά, ενώ βρίζουν και κοροϊδεύουν αυτούς που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό. Ακόμα και ο πανίσχυρος στρατός τους, που εμφανίζεται σαν ήρωας και σωτήρας των λαών σε διάφορες ταινίες και ηλεκτρονικά παιχνίδια, το μόνο που έχει κάνει είναι να φέρει τις περιοχές τις οποίες "ελευθέρωσε", σε απόλυτη εξαθλίωση, βάζοντας ηγέτες-μαριονέτες στη θέση των προηγούμενων "δικτατόρων". Μην ξεχνάμε επίσης, πως η ISIS είναι ένα ακόμα όργανο της Νέας Τάξης.
    Στην χώρα της ευκαιρίας και της ελευθερίας, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Παράνομοι μετανάστες, ριζοσπαστικοί ισλαμιστές και ανώμαλοι κάθε είδους. Και όταν κάτι κακό συμβαίνει, η Νέα Τάξη ρίχνει το φταίξιμο σε κάποιον άλλο και στρέφει την προσοχή του αγελαίου πλήθους μακριά από τα σκοτεινά της σχέδιά. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ λέει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην επιδίωξη της ευτυχίας. Κανείς όμως δεν πρόσεξε πως δεν γράφει τίποτα για την επίτευξή της.
     Mr. Fantastic

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ