• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

  Συγκλονίζει ο Σνόουντεν! “Υπάρχει εξελιγμένη υπόγεια πολιτεία στα έγκατα της Γης…”

  Ο Αμερικανός τεχνικός, Έντουαρτν Σνόουντεν, ο οποίος εργαζόταν για την NSA και τη CIA  και κρυβόταν πίσω από τα περίφημα wikileaks, διοχέτευσε ορισμένες πληροφορίες που σοκάρουν.
  asnowdenΟ Σνόουντεν βρίσκεται αυτήν την ώρα στη Βενεζουέλα όπου του έχει δοθεί άσυλο, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δοθεί άσυλο και στην Ρωσία, προκειμένου να προστατευθεί από τις κυρώσεις για τις διαρροές που έκανε. Από τη Βενεζουέλα λοιπόν, δήλωσε πως υπάρχουν εξωγήινοι που μας επισκέπτονται, αλλά κι ένας εξελιγμένος πολιτισμός, ο οποίος βρίσκεται στο εσωτερικό του πλανήτη μας και είναι εξελιγμένος.
  «Στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης δεν ξέρουν τι να κάνουν σχετικά με τα UFO, και η επίσημη ιστορία ότι είναι όλα μετεωρολογικά μπαλόνια ή φυσικά φαινόμενα έχει ξεκάθαρα απορριφθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.
  «Αν μη τι άλλο, αυτά τα έγγραφα μιλούν σχετικά με τα UFO ως μετά βεβαιότητας να κατευθύνονται από μια ευφυΐα πέρα από τη δική μας. Καθώς προκύπτει, οι πιο αξιόπιστες και ανεξήγητες θεάσεις είναι οχημάτων που έχουν εντοπιστεί να εγκαταλείπουν την επιφάνεια της θάλασσας σε υδροθερμικούς αγωγούς και κατευθείαν να εισέρχονται σε ηλιακή τροχιά».
  images«Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν συμβόλαια με την DARPA είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει ένα είδος πιο ευφυές από τον Χόμο Σάπιενς που ζει [υπόγεια] στον μανδύα της Γης. Έχει νόημα, εάν το σκεφτείτε, επειδή εκεί είναι το μόνο μέρος που οι συνθήκες παρέμειναν πάνω κάτω σταθερές για δισεκατομμύρια χρόνια».
  «Ο Πρόεδρος λαμβάνει καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές τους, αλλά οι αναλυτές πιστεύουν ότι η τεχνολογία τους είναι τόσο εξελιγμένη ώστε να έχουμε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση ενός πιθανού πολέμου».
  «Η γενική αίσθηση είναι ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μυρμήγκια από τη δική τους οπτική, έτσι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να συμπάσχουν ή να κάνουν κάποια απόπειρα επικοινωνίας, και το υπάρχον σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είναι να ενεργοποιήσουμε πυρηνικά όπλα σε σπήλαια βαθιά στη Γη, όχι γιατί μπορούμε να τους καταστρέψουμε αλλά με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν περαιτέρω επιθέσεις».
  Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται τα περίφημα σενάρια ενός εξελιγμένου πολιτισμού στα έγκατα της Γης. Αν και δε μπορεί να χαρακτηριστεί η θεωρία αυτή αληθής ή ψευδής, το γεγονός ότι τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από ένα πρόσωπο όπως είναι ο Έντουαρντ Σνόουντεν, σοκάρει τους πάντες.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ