• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ

    Οι Ροκφέλερ μαζί με τους Ρότσιλντ δημιούργησαν το φεµινιστικό κίνηµα,για να γαλουχίσουν τους νέους,έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν την σημερινή γενιά για να πετύχουν τα σχέδια τους.Την αποκάλυψη αυτή κάνει ο Ααρόν Ρουσό από τα όσα άκουσε από τον Ροκφέλερ όταν τον επισκέπτηκε στο γραφείο του.
    Οι Εβραίοι αγοράζουν όλο τον πλανήτη.Φοβερή ομολογία του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Σιμών Πέρες.Ιδού λοιπόν ο σιωνισμός κυβερνά και αγοράζει τον πλανήτη και εμάς φυσικά , το ομολογούν πλέον και οι ίδιοι.
    Σε ομιλία του στο συμβούλιο εσωτερικών σχέσεων.Η αιτιολογία και δικαιολογία είναι ότι μας ψεκάζουν για την υπερθέρμανση του πλανήτη.Αφιερωμένο στον πρόεδρο του κόματος το ποτάμι Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος έκανε εκπομπή στο κανάλι του mega για να πεί ότι οι αεροψεκασμοί είναι συνωμοσία του Ίντερνετ.Αυτοί μας κυβερνούν σήμερα και μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια παίζοντας με την υγεία μας.
    Η ατζέντα 21 για την μείωση του πληθυσμού εφαρμόζεται.Δείτε τις φοβερές αποκαλύψεις και διαδώστε με κοινοποίηση.ΘΕΜΑΤΑ–ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,ΜΟΝΣΑΝΤΟ,ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΕΜΒΟΛΙΑ,

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ