• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

  CERN και Σήραγγα Gotthard – Ανοίγουν Πύλες της Κόλασης

  Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

  Όλοι έχουμε ακούσει λίγο-πολύ για το CERN. Οι ίδιοι οι ιθύνοντες, διευθυντές και υπάλληλοι έχουν ανακοινώσεις κατά καιρούς, έμμεσα ή και άμεσα, ότι προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο προς τις άλλες διαστάσεις.


  Οι συνωμοσιολογικοί κύκλοι πάνε ένα βήμα πιο πέρα…  Η ουσία, όμως, του πράγματος δεν βρίσκεται μόνο στο τι υποθέτουν οι συνωμοσιολόγοι, αλλά στο τι μας αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι «κατασκευαστές». Δεν κρύβονται πλέον. Δεν φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, γιατί ήδη μας δείχνουν τα πραγματικά τους πρόσωπα…

  Και απ’ ότι φαίνεται, το CERN, δεν είναι το μόνο που προσπαθεί να ανοίξει να ανοίξει τις πύλες της κόλασης. Ένα άλλο μεγαλειώδες έργο, στην Ελβετία και αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης καθώς φαίνεται θα είναι ο «βοηθός» ή ένας πολύ καλός «συνεργός» στο «έγκλημα»: Η Σήραγγα Gotthard. Εκεί έγινε μία από τις μεγαλύτερες αποκρυφιστικές τελετές του αιώνα. Μόνο άνθρωπο δεν θυσίασαν μπροστά στις οθόνες μας.

  Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντεια έργα;

  «Είναι και τα δυο υπόγεια, έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία, το τούνελ μήκους 57 χλμ. το CERN 27, το τούνελ το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το CERN το μεγαλύτερο έργο κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά, και είναι και τα δυο σπονδή (με κραυγαλέα τελετουργικά) στο σατανά τους!

  »Η ανάλυση κάποιων σημαντικών παραμέτρων από τον TruthMediaRevolution είναι εξαιρετική και είναι από τα καλύτερα βίντεο που έχω μεταφράσει», μας λέει η vasoula2908.«

  Απολαύστε τον!  diadrastika.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ