• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

  Η Λευκή Αδελφότητα ενισχύει τον στρατό της με τρανσέξουαλ

  Την ώρα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ/ΝΑΤΟ (Μαύρη Αδελφότητα-Λευκή Αδελφότητα), ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, κάνει κίνηση ΜΑΤ απέναντι στον Πούτιν.  «Άνοιξε» το δρόμο για να μπαίνουν στο στρατό από σήμερα 1η Ιουλίου τρανσέξουαλ άνδρες και γυναίκες.
  Ο Κάρτερ σημείωσε πως η επιλογή για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να βασίζεται στην ικανότητα και όχι σε στοιχεία τα οποία άσχετα με τις υπηρεσίες και τις ανάγκες του στρατεύματος.
  Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση σε όλα τα κλιμάκια, καθώς δεν είναι λίγοι οι αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων της χώρας οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά τις ενστάσεις τους για την ταχύτητα με την οποία γίνονται αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις.
  Μάλιστα, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ γνωστοποίησε πως από την 1η Οκτωβρίου οι τρανσέξουαλ που θα έχουν καταταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις θα έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και θα μπορούν να αλλάζουν το φύλο στο κεντρικό σύστημα του αμερικανικού στρατού.
  Αυτός ο στρατός θα αντιμετωπίσει την Ρωσία του Πούτιν;
  Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της εκστρατείας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τσαντ Γκρίφιν είχε υποστηρίξει:
  «Επιτέλους χιλιάδες γενναία και πατριωτικά τρανς άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να υπηρετούν το έθνος μας, ανοικτά, με το σεβασμό που τους αξίζει. Αυτή η ιστορική απόφαση, την οποία περιμέναμε εδώ και καιρό όχι μόνο θα διευρύνει, την αναγνώριση των χιλιάδων τρανς ατόμων ως μέλη του στρατού, αλλά επίσης θα ενδυναμώσει το στρατό και το έθνος μας».
  Ως προς τι θα ενδυναμωθεί ο αμερικανικός στρατός;

  liakonews.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ