• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

    Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός των ανθρώπων;

    Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός των ανθρώπων; Ποιος τους μισεί τόσο πολύ; Πολλοί άνθρωποι σε αυτή την ερώτηση θα απαντούσαν ο καθένας και κάτι διαφορετικό. Πολλοί θα απαντούσαν ότι πίσω απ' όλα βρίσκεται το κακό κεφάλαιο. Άλλοι οι τραπεζίτες.
    Άλλοι θα έλεγαν ότι μία ομάδα ανθρώπων έχει ένα ύπουλο σχέδιο να υποδουλώσει τους ανθρώπους. Οι οικολόγοι θα έλεγαν ότι ο εχθρός είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που δεν σέβεται το περιβάλλον που ζει (ναι το ακούσαμε κι αυτό από τους προωθητές της Ατζέντας 21). Οι φεμινίστριες θα απαντούσαν ότι ο εχθρός είναι οι άντρες. Όλοι ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα έναν εχθρό και τυφλωμένοι από το φόβο τους δεν βλέπουν τον αρχαίο εχθρό των ανθρώπων, το Σατανά-Σαμαέλ, ούτε τον εχθρό της Δημιουργίας, το Σκότος. Όπως η στρουθοκάμηλος βάζει το κεφάλι της στο χώμα για να μην αντικρύσει τον κίνδυνο, έτσι και οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να δουν τον πραγματικό εχθρό.
    Αυτοί που λένε ότι πίσω απ' όλα είναι οι τραπεζίτες που θέλουν να αποκτήσουν όλα τα χρήματα των ανθρώπων, δεν σκέφτηκαν ποτέ, μα γιατί δεν σταματάνε οι τραπεζίτες τώρα που έχουν όλα τα χρήματα, αφού οι περισσότερες χώρες χρωστάνε σ' αυτούς; Γιατί απλά δεν κάνουν αυτοί κουμάντο, αλλά είναι όργανα της Νέας Τάξης του Σατανά-Σαμαέλ.
    Ο σκοπός του είναι να κάνει τους ανθρώπους να απαρνηθούν το Θεό και να εξουσιάσει τις ψυχές τους. Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, ούτε τα πετρέλαια. Θέλει να μας κάνει δέσμιους της ύλης και των απολαύσεων του ψεύτικου κόσμου που έφτιαξε. Θέλει να μας κάνει να επιλέγουμε τον κόσμο που αυτός έστησε από τον Πραγματικό κόσμο, που δημιούργησε ο Θεός. Όποιος δεν απαρνηθεί αυτόν τον κόσμο δεν πρόκειται να φύγει από εδώ μέσα. Έτσι όσο πιο πολύ δενόμαστε με πράγματα του ψεύτικου κόσμου, είναι σα να λέμε στο Σαμαέλ, ότι μας αρέσει ο κόσμος του. Κάθε στιγμή διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και τις δυνάμεις του Σκότους. Πρέπει να επιλέξουμε με ποιο στρατόπεδο θέλουμε να είμαστε. Άμαχοι δεν υπάρχουν, όποιος δεν είναι με το Χριστό είναι με το Διάβολο.
    Και θα πει κανείς και τι πρέπει να κάνω για να αντιμετωπίσω τον εχθρό και να φύγω από εδώ μέσα. Η απάντηση είναι απλή, εμπιστοσύνη στο Χριστό. Ο Χριστός είπε ξεκάθαρα, ότι για να φύγουμε από εδώ και να γυρίσουμε κοντά του στον Πραγματικό κόσμο, πρέπει να απαρνηθούμε αυτόν εδώ τον κόσμο, ζητώντας βοήθεια από το Χριστό, γιατί μόνοι μας τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Όλα με τη βοήθεια του Χριστού γίνονται. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μιλάμε αδιαλείπτως στο Χριστό και αυτός θα μας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουμε το Σατανά-Σαμαέλ στον αόρατο και σκληρό πόλεμο που διεξάγεται με τις δυνάμεις του σκότους. Μας είπε επίσης ο Χριστός να δίνουμε αγάπη στους άλλους ανθρώπους που ζουν μαζί μας στον ψεύτικο κόσμο-φυλακή του Διαβόλου κάνοντας καλές πράξεις και βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.
    Βλέπεται λοιπόν ότι αν είσαι με το Χριστό, δε φοβάσαι να αντικρίσεις την αλήθεια ότι δηλαδή ο εχθρός είναι ο Διάβολος και το Σκότος. Γιατί να φοβηθείς; Ο φόβος οδηγεί στο σκότος. Αν είσαι με τον Αρχηγό της Ζωής δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το Χριστό στο ανηφορικό μονοπάτι που οδηγεί πίσω στο Φως.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

    ΘΑΝΑΣΗΣ 3Θ
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ