• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

    Το Έθνος με τις χίλιες ζωές

    Το άρθρο αυτό γράφεται με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821 η οποία εορτάζεται από έναν ελληνισμό που βρίσκεται σε καθοδική πορεία.
    Βλέπετε, η ιστορία του Ελληνικού Έθνους ξεκινά πολύ πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα τότε που οι αρχαίοι θεοί (Νεφελίμ) πάλευαν με την κάστα των θεών που ήταν δίκαιοι και φιλάνθρωποι(Ελ).
    Στις υπώρειες του όρους Ερμών στα αρχαία, Όλυμπος στη σημερινή ορολογία, στην αρχαία πόλη του Αραντίς οι Ελ δημιούργησαν το πρώτο και ουσιαστικά μοναδικό Έθνος τους Έλληνες.
    Έδωσαν στο νέο έθνος ανθρώπων τα χαρακτηριστικά τους, μέσω του κώδικα ΙΧΩΡ που κυλάει στο αίμα των ανθρώπων που το αποτελούν, τα οποία ήταν φιλότιμο, δίκαιο και ας πούμε και τη διάθεση για καβγά, με οποιονδήποτε είχε το θράσος να αδικεί κατάφωρα τους άλλους.
    Εξ αρχής οι δυνάμεις του σκότους αναγνώρισαν το νέο αντίπαλο επί της Γής, μετά την αποχώρηση των Ελ και ιδίως μετά και τη δεύτερη αποχώρηση των Ελοχίμ από τη Γη, οπότε οι Έλληνες χώρισαν τον πλανήτη στα δύο με το άλλο αντίπαλο δέος τους Ράν, απογόνους Νεφελίμ και ανθρώπων οι οποίοι έφεραν το αντίθετο της ελληνικής νοοτροπίας, την κρόνια νοοτροπία.
    Ακολούθησε ο πέραν κάθε λογικής πόλεμος του 9600 π.Χ. όπου το Έθνος υπέστη τρομακτικές απώλειες πληθυσμού και η Ατλαντίδα των Κρόνιων αφανίστηκε από προσώπου Γης. Θεώρησαν τότε ότι είχαν τελειώσει μαζί μας.
    Για να έρθει αργότερα ο Διόνυσος με τους Ελ του και να δείξουν ότι είμασταν ακόμα εδώ, στην πρώτη γραμμή. Και ακολούθησε το Έπος των Περσικών πολέμων, οι οποίοι ξεκίνησαν σε ελληνικό έδαφος και έληξαν με τα Eλληνικά μπαϊράκια να κυματίζουν στη Λευκή Πυραμίδα στην Τάκλα Μακάν.
    Η έλευση του Χριστού και η δυνατότητα δημιουργίας του εκρηκτικού μίγματος έσπειραν τρόμο στις δυνάμεις του σκότους, οι οποίες προσπάθησαν να αφανίσουν πάλι των ελληνισμό αλλά απέτυχαν. Χρησιμοποίησαν το Ισλάμ σε συνδυασμό με το νότιο κλάδο των Γιουγκούρ Τούρκων οι οποίοι κάνανε ότι χειρότερο μπορούσαν για να αφανίσουν το Έθνος με παιδομαζώματα, εξανδραποδισμούς, μετακινήσεις, σφαγές, εξισλαμισμούς..
    Ακόμα και αυτοί και οι μέθοδοί τους απέτυχαν καθώς μερικοί «τρελοί» όπως ο Κολοκτρώνης, Καραισκάκης κ.α. πέτυχαν εκεί που άλλοι δείλιαζαν. Ονειρεύτηκαν μια ελεύθερη Ελλάδα εκεί που άλλοι προσκυνούσαν.
    Σήμερα το Έθνος βιώνει άλλη μια ανηλεή επίθεση των δυνάμεων του σκότους μέσω της τεχνολογίας, του πολυπολιτισμού , της λαθρομετανάστευσης και της απάτης του να κυνηγούν οι Έλληνες τα λεφτά. Προσπαθούν να επιβάλουν την παγκόσμια χούντα τους με άνεση και χωρίς αντιδράσεις.
    Θεωρούν ότι έχουν επιτύχει, ειδικά μετά την τριπλή αποστασία πέρυσι, μια αποφασιστική νίκη απέναντι στους «γαλάζιους οπαδούς του Τριγράμματου Θεού. Τόσες φορές προσπάθησαν να σκοτώσουν το Έθνος, τόσες φορές απέτυχαν. Εκεί που θεωρούσαν ότι είχαν ξεμπλέξει, πάντα ξαναεμφανιζόμασταν την κατάλληλη στιγμή, όταν ο πλανήτης καλούσε για μια στάλα δικαίου. Από το πουθενά ξεπεταγόταν το φιλότιμο και κέρδιζε και σάρωνε όλα αυτά που με κόπο είχαν στήσει οι δυνάμεις του σκότους.
    Με τη βοήθεια του Θεού, όταν στο μέλλον το ελεύθερο μέρος του πλανήτη θα έχει περιοριστεί σε μια σταλιά γης στην ακτογραμμή του Αραντίς, ένα στράτευμα θα βγει από κει και θα παραταχθεί, για ακόμα μια μάχη την στιγμή που το Έθνος θα είναι με την πλάτη στον τοίχο.
    Η στρατιά αυτή θα είναι η φονικότερη που θα έχει περπατήσει ποτέ στη γη, με τον καλύτερο στρατηγό όλων των εποχών του σύμπαντος αυτού και θα μάθουν μια και καλή, ότι όταν νομίζουν ότι τελείωσαν με μας και ο κόσμος τους ανήκει, τότε είναι η ώρα μας.
    Θέλουν να μας κάνουν να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ένα δίκαιο κόσμο. Ο Θεός μεθ' ημών και με λίγο φιλότιμο όλα γίνονται. Είμαστε άλλωστε το Έθνος με τις χίλιες ζωές.
    Και ένα βιντεάκι για την ημέρα τιμής.

     Δομέστικος των Σχολών
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ