• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

    «Θα ζήσετε μαύρες μέρες», απειλεί το Ισλαμικό Κράτος – Τριήμερο πένθος στο Βέλγιο

    «Υποσχόμαστε στη συμμαχία των σταυροφόρων εναντίον του Ισλαμικού Κράτους ότι θα ζήσουν μαύρες μέρες σε απάντηση για την επίθεσή τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους», αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης για τις επιθέσεις τις Βρυξέλλες, που εξεδόθη στα αραβικά και τα γαλλικά.
    «Ένας μυστικός πυρήνας των στρατιωτών του Χαλιφάτου (…) όρμησε εναντίον του σταυροφορικού Βελγίου» συνεχίζει το κείμενο, κατηγορώντας τη χώρα ότι «δεν σταμάτησε να μάχεται το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους».
    «Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις με ζώνες με εκρηκτικά και (εκρηκτικούς) μηχανισμούς, με στόχο ένα αεροδρόμιο και έναν κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο των Βρυξελλών, της πρωτεύουσας του Βελγίου», ανέφερε νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που συνδέεται με τους τζιχαντιστές.
    Τριήμερο πένθος στο Βέλγιο
    H βελγική κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά τις επιθέσεις.
    «Ολες οι σημαίες του Βελγίου θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα κρατικά κτίρια της χώρας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φρεντερίκ Κοντερλιέ, ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ